Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Magdushka83 jasny ze ne bez se vys.at
pravda - tak nak v normalu se to jeste da! Ale 1000krat za den je moc
@lujziana Moje babička mě vždy přivítá s
a slovy Ty moje děvenko, pojď dál, tak ráda Tě vidím a přítele jen pojď dál, chlapče a já to mám ráda, je to takové lidské, hřejivé u
a jinak s námi mluvila a mluví normálně. Ale asi vím, co myslíte, ono takové to Mirečku, hačni si a dáš si kafíčko a co oplateček…taky není ono
![]()
@lujziana no, ale s tím stejně nic neuděláš, prostě je taková
každej sme nějakej ![]()
@lujziana a není to tak trošku její věc? I když já takové „šišlinkování“ nesnáším, přesto si troufnu říct, že je to její problém. A pokud to tobě tak moc vadí, tak jí to nějak jemně naznač, že už je na to velkej. Anebo to neřeš.
A velmi se teď omlouvám, ale nechtěla bych tě za kamarádku. Takhle ji propírat… ![]()
@janica252 píše:
@Mišanila, @Lilibeth no, moje mamka je sestra na gyndě a taky tam mluví částečně zdrobněle (ne teda pochvička, to je fakt hrůza), ale vždycky říká, jak je srandovní, když 140 kilové ženské říká, posuňte ten zadeček trošku výš, či něco podobného
Tak mě by vyloženě potěšilo, kdyby někdo moje pozadí nazýval „zadečkem“, protože to už dávno není pravda ![]()
U mně na první příčce hnusů vede zhruba toto:
Tatínečku dneska mám ovulku a krásně táhlý hleník, musíme hupsnout na tuleníčko abychom zadělali na mimíska..doufám, že to vyjde napoprvé já nebudu mít mršku a společně se rozňuchňáme nad dálničkou! ![]()
Tak to jsem řekla chlapovi jednou a musela jsem dýchnout do balonku jestli nejsem na šrot!!
![]()
@Mišanila píše:
Tak mě by vyloženě potěšilo, kdyby někdo moje pozadí nazýval „zadečkem“, protože to už dávno není pravda
právě říká, že je to takové srandovní, ale těžko může pacientce říct, hejbněte tou p*delí ![]()
@peggy.sl píše:
U mně na první příčce hnusů vede zhruba toto:
Tatínečku dneska mám ovulku a krásně táhlý hleník, musíme hupsnout na tuleníčko abychom zadělali na mimíska..doufám, že to vyjde napoprvé já nebudu mít mršku a společně se rozňuchňáme nad dálničkou!
Tak to jsem řekla chlapovi jednou a musela jsem dýchnout do balonku jestli nejsem na šrot!!![]()
![]()
Tak to bysme foukaly obě, opravdu taková mluva, to už by chtělo možná vyšetření u patřičného odborníka
![]()
@Katka86 píše:
Tak to bysme foukaly obě, opravdu taková mluva, to už by chtělo možná vyšetření u patřičného odborníka![]()
![]()
![]()
![]()
Tady je to ale běžná mluvička, stačí si přečíst deníčky.. ![]()
@peggy.sl píše:
Tady je to ale běžná mluvička, stačí si přečíst deníčky..
právěže vím, jak už jsem zmínila na začátku
.Radši to nebudu komentovat, protože by se mohla stát, že dostanu šutrem mezi oči
![]()
Mocinky plodný hleníček, to je dle mě ta nejlepší antikoncepce. chlapovi by se ani nepostavil, kdybych mu něco takové řekla
![]()
@Katka86 píše:
Mocinky plodný hleníček, to je dle mě ta nejlepší antikoncepce. chlapovi by se ani nepostavil, kdybych mu něco takové řekla![]()
Už jenom ta představa toho hleníčku mně děsí..a taky ti chlapík kontroluje stav čípečku??
![]()
@peggy.sl píše:
Už jenom ta představa toho hleníčku mně děsí..a taky ti chlapík kontroluje stav čípečku??![]()
nech toho, nebo hodím šavli
![]()
@Katka86 píše:
nech toho, nebo hodím šavli![]()
![]()
![]()
![]()
Já mám hrozně bujnou fantazii, nemůžu za to!!
![]()
@peggy.sl píše:
Já mám hrozně bujnou fantazii, nemůžu za to!!![]()
Já si to radši ani představovat nebudu
![]()