Zdrobněliny na předškoláka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1143
11.3.13 11:01

@Magdushka83 jasny ze ne bez se vys.at :mrgreen: pravda - tak nak v normalu se to jeste da! Ale 1000krat za den je moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
11.3.13 11:12

@lujziana Moje babička mě vždy přivítá s :lol: a slovy Ty moje děvenko, pojď dál, tak ráda Tě vidím a přítele jen pojď dál, chlapče a já to mám ráda, je to takové lidské, hřejivé u :srdce: a jinak s námi mluvila a mluví normálně. Ale asi vím, co myslíte, ono takové to Mirečku, hačni si a dáš si kafíčko a co oplateček…taky není ono :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
11.3.13 11:59

@lujziana no, ale s tím stejně nic neuděláš, prostě je taková :) každej sme nějakej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
11.3.13 12:07

@lujziana a není to tak trošku její věc? I když já takové „šišlinkování“ nesnáším, přesto si troufnu říct, že je to její problém. A pokud to tobě tak moc vadí, tak jí to nějak jemně naznač, že už je na to velkej. Anebo to neřeš.
A velmi se teď omlouvám, ale nechtěla bych tě za kamarádku. Takhle ji propírat… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišanila
11.3.13 12:07
@janica252 píše:
@Mišanila, @Lilibeth no, moje mamka je sestra na gyndě a taky tam mluví částečně zdrobněle (ne teda pochvička, to je fakt hrůza :) ), ale vždycky říká, jak je srandovní, když 140 kilové ženské říká, posuňte ten zadeček trošku výš, či něco podobného :)

Tak mě by vyloženě potěšilo, kdyby někdo moje pozadí nazýval „zadečkem“, protože to už dávno není pravda :D

• Citovat
  • Upravit
20557
11.3.13 12:10

U mně na první příčce hnusů vede zhruba toto:
Tatínečku dneska mám ovulku a krásně táhlý hleník, musíme hupsnout na tuleníčko abychom zadělali na mimíska..doufám, že to vyjde napoprvé já nebudu mít mršku a společně se rozňuchňáme nad dálničkou! :mrgreen:
Tak to jsem řekla chlapovi jednou a musela jsem dýchnout do balonku jestli nejsem na šrot!! :pankac: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
11.3.13 12:18
@Mišanila píše:
Tak mě by vyloženě potěšilo, kdyby někdo moje pozadí nazýval „zadečkem“, protože to už dávno není pravda :D

právě říká, že je to takové srandovní, ale těžko může pacientce říct, hejbněte tou p*delí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
11.3.13 12:21
@peggy.sl píše:
U mně na první příčce hnusů vede zhruba toto:
Tatínečku dneska mám ovulku a krásně táhlý hleník, musíme hupsnout na tuleníčko abychom zadělali na mimíska..doufám, že to vyjde napoprvé já nebudu mít mršku a společně se rozňuchňáme nad dálničkou! :mrgreen:
Tak to jsem řekla chlapovi jednou a musela jsem dýchnout do balonku jestli nejsem na šrot!! :pankac: :mrgreen: :mrgreen:

Tak to bysme foukaly obě, opravdu taková mluva, to už by chtělo možná vyšetření u patřičného odborníka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
11.3.13 12:37
@Katka86 píše:
Tak to bysme foukaly obě, opravdu taková mluva, to už by chtělo možná vyšetření u patřičného odborníka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tady je to ale běžná mluvička, stačí si přečíst deníčky.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
11.3.13 12:38
@peggy.sl píše:
Tady je to ale běžná mluvička, stačí si přečíst deníčky.. :mrgreen:

právěže vím, jak už jsem zmínila na začátku :lol:.Radši to nebudu komentovat, protože by se mohla stát, že dostanu šutrem mezi oči :P :P :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
11.3.13 12:39

Mocinky plodný hleníček, to je dle mě ta nejlepší antikoncepce. chlapovi by se ani nepostavil, kdybych mu něco takové řekla :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
11.3.13 12:43
@Katka86 píše:
Mocinky plodný hleníček, to je dle mě ta nejlepší antikoncepce. chlapovi by se ani nepostavil, kdybych mu něco takové řekla :lol: :lol:

Už jenom ta představa toho hleníčku mně děsí..a taky ti chlapík kontroluje stav čípečku?? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
11.3.13 12:44
@peggy.sl píše:
Už jenom ta představa toho hleníčku mně děsí..a taky ti chlapík kontroluje stav čípečku?? :mrgreen: :mrgreen:

nech toho, nebo hodím šavli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
11.3.13 12:47
@Katka86 píše:
nech toho, nebo hodím šavli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Já mám hrozně bujnou fantazii, nemůžu za to!! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit