Zdrobněliny na předškoláka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1143
11.3.13 12:59

@radúna to neni propirani! :roll: ale co je to tvuj nazor o. k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
11.3.13 20:42
@peggy.sl píše:
U mně na první příčce hnusů vede zhruba toto:
Tatínečku dneska mám ovulku a krásně táhlý hleník, musíme hupsnout na tuleníčko abychom zadělali na mimíska..doufám, že to vyjde napoprvé já nebudu mít mršku a společně se rozňuchňáme nad dálničkou! :mrgreen:
Tak to jsem řekla chlapovi jednou a musela jsem dýchnout do balonku jestli nejsem na šrot!! :pankac: :mrgreen: :mrgreen:

ty vole 8o asi vrhnu jen to čtu :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
14335
11.3.13 21:00

Já použím 4 letému, ale ten střední.. třeba napapat mu řeknu, napapinkat bych neřekla… A nebo když jsme na záchodě a volá, že chce utřit, tak se ho zeptám, jestli má bobika, zase se mi příčí… říct hovno, stolici a jiné..
Takové zdrobněliny používám spíš u takového slova, kterému podle mě se to hodí.
Já na tom nevídm nic zlého pokud to opravdu neni ke každému slovu.. Když s manželem sedíme a řeknem si.. Dáme si kávičku, tak to spíš berem, že k sobě mluvíme něžněj.. Určitě neříkáme u toto ješte cukříček a mlíčko si dáš, to už ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
11.3.13 21:04

No abych pravdu řekla, tak takové zdborněliny mi divné opravdu nepřijdou, spíš někdy rostu z toho, jak v těhotenství někdo mluví… :mrgreen:
Ovulka, těhulka, mimísek, hleník, výtoček.. to všechno slýchám o čekárně a moje uši trpí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
11.3.13 22:12
@kvaček píše:
No abych pravdu řekla, tak takové zdborněliny mi divné opravdu nepřijdou, spíš někdy rostu z toho, jak v těhotenství někdo mluví… :mrgreen:
Ovulka, těhulka, mimísek, hleník, výtoček.. to všechno slýchám o čekárně a moje uši trpí :mrgreen:

Tak výtoček je superextramega hnus!!! :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
11.3.13 22:21

@peggy.sl to tam tak jedna maminka druhé říkala.. Já mám takový menší výtoček, nevím, jestli je to normální…atd :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
11.3.13 22:24
@kvaček píše:
@peggy.sl to tam tak jedna maminka druhé říkala.. Já mám takový menší výtoček, nevím, jestli je to normální…atd :mrgreen:

Noo, tak to opravdu není normální!! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
11.3.13 22:30

Přidám perličku: mně řekl kolega u oběda, když musel odejít dřív: „Pěkně to tady dopapej“!!! (Je mu 50, ale má malý dítě. Jen asi asi nevšiml, že nemluví s ním… :-D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17959
12.3.13 08:21

Výtoček!!! Bomba!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie