Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky,
rozhodla jsem se, že si zařídím internetový i kamenný bazárek. Už se na tom začíná pracovat, mám i pár dodavatelů tady z Čech, ale chtěla bych zkusit nějakého přímého z Anglie… Vím, že někteří dovážejí pouze od tuny výš…Nevíte prosím některá o někom kdo by poslal třeba jenom 100 kg a navíc v super stavu?
Myslíš sekáč?
A uvědomuješ si kolik je to práce? vše nafotit, upravit fotky, vystavit pro každý kus zvlášť, hadříky za pár kč kde poštovné tvoží 2/3 ceny…
k tomu reklama na další esekač… konkurence je obrovská.
nehledě na to že se často stane že ti přijde balík naprostýho odpadu.
Jj vím co to je
už mám 100 kg doma… je to sice pomalá práce, ale mě to celkem baví. Navíc tady u nás je pouze v okolí jeden obchod s dětským sortimentem… Chci pak k tomu dělat i licenční zboží a dětské potřeby, ale nejdřív tohle ![]()
Ahoj, držím palce at se ti to dobre rozjede, aby te to bavilo je taky důležité. Jen se na ten výdělek asi nedá zas tak spoléhat (aspon ne ze zacatku). Spis to brát jako nějakou Kč navic. Jinak neznám přímého dodavatele, ale znám holcinu, která objednává přímo z Anglie cele lisy, hodne si lisy od ni chvalej, prodává klasické lisy, cream, různé jakosti ja se v tom moc nevyznám. Dodává i do Sekáču. Ci jen tak si někdo muze koupit lis. Kdybys chtela písni sz