Kabelky Desigual z e-shopu, typ crossbody

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1561
15.1.15 12:00

Kabelky Desigual

Holky poraďte nějaký e-shop s těmito kabelkami a jste spokojené?
Chci cross body kabelku s dlouhým uchem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4181
15.1.15 12:05

Ahoj, ja Desigual kabelku reklamovala (vracela), praskal v mrazu materiál a navíc si prodavačka sama ještě vsimla, ze se ta kozenka trha i u usi.
Jinak mam tu znacku rada, mam kabat, je super, chci si letos koupit další.
Ale do kabelky od nich uz nepujdu. To si za stejne peníze koupim jinde koženou.
e-shop nevim, kupovala jsem v kamennem obchode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
15.1.15 12:06

Třeba zoot. je toho hodně. google poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
15.1.15 12:11
@nakukovatelka píše:
Ahoj, ja Desigual kabelku reklamovala (vracela), praskal v mrazu materiál a navíc si prodavačka sama ještě vsimla, ze se ta kozenka trha i u usi.
Jinak mam tu znacku rada, mam kabat, je super, chci si letos koupit další.
Ale do kabelky od nich uz nepujdu. To si za stejne peníze koupim jinde koženou.
e-shop nevim, kupovala jsem v kamennem obchode

No já právě o tom teď čtu, kdyby stály půlku tak to tak člověk neřeší, ale za ty peníze látka a koženka je dost. Tak kvalita asi nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
15.1.15 12:13

Ještě mám jednu favoritku, neznáte? Je to Carla Ferreri nebo tak nějak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
15.1.15 12:16

A je dokonce kožená, ale menší no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.1.15 12:16

Já už objednala dvě na aliexpressu, švagrovce, ta je na to ujetá. K nerozeznání, otázkou je, kde to desigual doopravdy šije, stály 20 dolarů a už rok drží.
 http://www.aliexpress.com/store/1496911

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
15.1.15 12:18
@RadkaOR píše:
No já právě o tom teď čtu, kdyby stály půlku tak to tak člověk neřeší, ale za ty peníze látka a koženka je dost. Tak kvalita asi nic moc.

Tak oni mají drahy všechno, ale když to vydrzi, tak to clovek i dá. S kabatem nemam problém.
Ale kabelka za 2400 a když jsem si doma precetla na visačce 100% polyuretan, tak jsem byla trochu zklamana, v tom cerno-cernem obchode jsem to tolik nezkoumala. A pak se to prave zacalo trhat (ne ve švech, praskal materiál)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2854
15.1.15 12:21

Manžel mi během 2 let koupil 3 a všechny popraskaly, u jedné se po prvním použití rozbil zip. Už nikdy Desigual.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
15.1.15 12:22

Ja jich mam nekolik, jen u jedne se nytrhl nejaky cvocek, ale mam ji rada, tak jsem si to spravila sama. :) Jestli chces usetrit, kup si ji v kamennem obchode v dobe povanocnich nebo poletnich vyprodeju. /zrovna ted jeste slevy jsou/ Se slevou 50% uz to neni takova palka a faktem je, ze zajimavejsi nesezenes, jestli mas od nich treba i nejake kousky obleceni, krasne to ladi a nikde nebudes za sedou mys. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
15.1.15 12:35

Tak skoro každý na ně nadává, že nic nevydrží, tak jste mě holky vy a ostatní docela odradili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
15.1.15 12:46

Mám obecně tuto značku ráda a mám od nich spoustu věcí. Kabelky jsou asi nejslabší článek, ale miluji ten design :) Kupovala sjem ve Španělsku za jiné ceny, tak toho moc nelituji. Mám kabelky asi tři a jak říkám o kvalitě to moc není, ale o parádě ANO :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
15.1.15 12:46

Mám obecně tuto značku ráda a mám od nich spoustu věcí. Kabelky jsou asi nejslabší článek, ale miluji ten design :) Kupovala sjem ve Španělsku za jiné ceny, tak toho moc nelituji. Mám kabelky asi tři a jak říkám o kvalitě to moc není, ale o parádě ANO :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
15.1.15 12:48

Přesně tak to je, škoda té vysoké ceny když už tam není ta kvalita, pak bych to neřešila vůbec. To nejsou schopni to za ty peníze propracovat? Ale oni prodají dostatek asi i tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.1.15 12:55
@RadkaOR píše:
Tak skoro každý na ně nadává, že nic nevydrží, tak jste mě holky vy a ostatní docela odradili.

A nekoukala jsi na darabags? Nadhera!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák