Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@KPKristy píše:
A nekoukala jsi na darabags? Nadhera!!
Koukala, ale tam se mi líbí snad jen jedna. ta růžovo hnědá s puntíky. Taky ji mám před vybranou.
@RadkaOR píše:
Koukala, ale tam se mi líbí snad jen jedna. ta růžovo hnědá s puntíky. Taky ji mám před vybranou.
A to ja bych brala vsechny. Tvary i barvy ![]()
Ty s Eiffelovkou jsou nejkrasnejsi. Nebo s ruzema.. nebo puntikate.. no vsechny ![]()
@RadkaOR já mám jednu, zrovna cross body, a po víc jak roce je jak nová. Ale nosím jí spíš příležitostně, střídám dvě další.
Kamarádka, ovšem tvrdí, že boty a kabelky od Desigual nemají dobrou kvalitu.
Na častější nošení bych asi volila Oilily
.
@berynkaa Olilily mám též, třepí se na ní trochu pásek popruhu, ale už jí tedy mám asi třetí rok…
@nakukovatelka píše:
Ahoj, ja Desigual kabelku reklamovala (vracela), praskal v mrazu materiál a navíc si prodavačka sama ještě vsimla, ze se ta kozenka trha i u usi.
Jinak mam tu znacku rada, mam kabat, je super, chci si letos koupit další.
Ale do kabelky od nich uz nepujdu. To si za stejne peníze koupim jinde koženou.
e-shop nevim, kupovala jsem v kamennem obchode
Mám stejnou zkušenost jako nakukovatelka, kabelku jsem po měsíci vracela, začali se trhat uši.. mrzí mě to, strašně se mi kabelky od nich líbí
ale mám kabát, trička, šátky, svetříky a to vše v pořádku
ale bohužel člověk platí značku, nikoli kvalitu
viz. šátky za 1000 s kvalitou 100 kč od vietnamcu
ale co, prostě se mi to líbí, a tak to kupuji
peníze budou, my nebudem
![]()
Prosím, máte zkušenosti s typem kabelky BOLS FOLDED? Není obtížné se do kabelky dostat, když je ta kabelka přeložená? Myslím tím, zda přístup není komplikovaný a člověk z kabelky věci pracně „neloví“? Děkuji za názory.