Kabelky Desigual z e-shopu, typ crossbody

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1561
15.1.15 12:56
@KPKristy píše:
A nekoukala jsi na darabags? Nadhera!!

Koukala, ale tam se mi líbí snad jen jedna. ta růžovo hnědá s puntíky. Taky ji mám před vybranou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.1.15 12:58
@RadkaOR píše:
Koukala, ale tam se mi líbí snad jen jedna. ta růžovo hnědá s puntíky. Taky ji mám před vybranou.

A to ja bych brala vsechny. Tvary i barvy :mrgreen:
Ty s Eiffelovkou jsou nejkrasnejsi. Nebo s ruzema.. nebo puntikate.. no vsechny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
15.1.15 12:59

@RadkaOR já mám jednu, zrovna cross body, a po víc jak roce je jak nová. Ale nosím jí spíš příležitostně, střídám dvě další.
Kamarádka, ovšem tvrdí, že boty a kabelky od Desigual nemají dobrou kvalitu.
Na častější nošení bych asi volila Oilily ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
15.1.15 13:51

@berynkaa Olilily mám též, třepí se na ní trochu pásek popruhu, ale už jí tedy mám asi třetí rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9135
15.1.15 17:41
@nakukovatelka píše:
Ahoj, ja Desigual kabelku reklamovala (vracela), praskal v mrazu materiál a navíc si prodavačka sama ještě vsimla, ze se ta kozenka trha i u usi.
Jinak mam tu znacku rada, mam kabat, je super, chci si letos koupit další.
Ale do kabelky od nich uz nepujdu. To si za stejne peníze koupim jinde koženou.
e-shop nevim, kupovala jsem v kamennem obchode

Mám stejnou zkušenost jako nakukovatelka, kabelku jsem po měsíci vracela, začali se trhat uši.. mrzí mě to, strašně se mi kabelky od nich líbí :roll: ale mám kabát, trička, šátky, svetříky a to vše v pořádku :) ale bohužel člověk platí značku, nikoli kvalitu :D viz. šátky za 1000 s kvalitou 100 kč od vietnamcu :D ale co, prostě se mi to líbí, a tak to kupuji :nevim: peníze budou, my nebudem :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
20.6.16 21:52

Prosím, máte zkušenosti s typem kabelky BOLS FOLDED? Není obtížné se do kabelky dostat, když je ta kabelka přeložená? Myslím tím, zda přístup není komplikovaný a člověk z kabelky věci pracně „neloví“? Děkuji za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák