Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím holky. Prosím vás, máte tu někdo zkušenosti s e-shopem fashionshoes.cz ? Už přes půl roku s nimi komunikuju ohledně vrácení peněz. Nejdřív byl vyřizující po nehodě, říkám ok nebudu bezdušec. Začal komunikovat. V pondělí psal, že se omlouvá za komplikace a peníze že jsou již odeslány. Stále nic. Dnes jsem mu již psala, že už toho mám dost, a že chci poslat kopii nějakého dokumentu, který dokazuje, že peníze byly opravdu odeslány. Nechci to nechat jen tak. I kdybych už peníze neměla vidět, tak chci aspoň varovat ostatní. Kde se popř. taková varování uvádí. Jestli s něčím podobným máte zkušenosti, budu vděčná za rady.
![]()
S tímto e-shopem žádné zkušenosti ale před 2letyjsem měla podobné s čočkami. Napsala jsem prodejci špatné komentáře všude kde jsem ho objevila (Heureka, Zboží, Podvodnefirmy, bazos…). Podařilo se mi spojit se s pár dalším okradenými lidmi, nakonec pod hrozbou policie a soudu nám všem peníze vrátil…od té doby si pečlivě hlídám komentáře u každého komu posílám peníze.
No hodil jsem podání na čoi
nemají tam kontaktní údaje, jméno, ič… jak někomu takovému můžeš poslat peníze předem..
Pošli udání taky, čím víc jich budou mít tím dřív to začnou řešit. Tobě to sice nepomůže ale aspoň seodstraní další šmejd z netu.
http://www.coi.cz/cz/e-podatelna/
joo a jejich op jsou taky lahůdka ![]()
A tady je adresa majitele domény
name: Luboš Matoušek
address: Komenského 1208
address: Litvínov
address: 43601
address: CZ
registrar: REG-INTERNET-CZ
created: 21.10.2013 15:46:13
ičo 88647382
@jakanas no to už jsem si všechno zjistila. No bohužel, já to neobjednavala, ale můj brácha. Já bych nikdy nakupovala nic, kde chtějí peníze předem. Teď to za něj vyřizuju. Pravděpodobně už peníze neuvidíme, ale chci aby se o něm vědělo a dál neokradal lidi. Aspoň se brácha poučil a doufám, že už ho to nenapadne. Prosím, tě a poradil bys mi jak ho udat na coi? Jde to online nebo volat nebo osobně? Dekuju za radu. Napsala jsem si o pomoc i do dtestu, nevím jak budou postupovat, ale pořád lepší malej humbuk než zadnej ![]()
http://www.coi.cz/cz/e-podatelna/
sjeď dolů a je tam formulář. Stačí ho vyplnit.
Onaplatba předem sama o sobě není problém (zvlášť kartou), ale prostě to musí býtu někoho prověřeného, nebo prověřitelného. Nám třeba platba předem na účet tvoří 48% obratu.
Děkuju moc
já věřím, že to někde funguje tak jak má, ale já z toho mám strach a prostě hledám danou věc tak dlouho, dokud ji nemám možnost dostat na dobírku. Ale stejně moc děkuju
@jakanas
Ještě jeden dotaz. V tom dokumentu chtějí udat oblastní inspektorát, kam bude podána stížnost. Ale podle jaké adresy se mám řídit, Když provozovatel má Lovosice a majitel domény Litvínov?
@jakanas tak je to odeslany.. Doufám, že mu aspoň trochu zavaři.. Ještě jednou děkuju za rady
@jakanas tak je to odeslany.. Doufám, že mu aspoň trochu zavaři.. Ještě jednou děkuju za rady