Dojde ještě rodičovský příspěvek?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
No, nic jiného, než čekat, ti nezbyde. A pochybuju, že dojdou zítra, vzhledem k tomu, že se transakce dělají až v pondělí. Takže je trřeba budeš mít v nezaúčtovaných. To bys musela mít stejnou banku jako má sociálka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zdravím, minulý měsíc (21.9) jsem žádala o změnu vyplácení RP ze složenky na účet, zatím nedošel žádný dopis o změně, zajímá mne jak dlouho vám taková doba trvala? když jsem žádala o jinou změnu týkající se rodičáku do týdne bylo hotovo. Doufám že už zítra budou korunky na účtě a nebudu muset čeka do středy ( vyplácí mě Příbram ) díky za informace
Korunky??
Myslíš peníze ne??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vyplácí se mezi 7. až 10., takže těžko zítra budeš mít na účtě, když 7.ho bylo dnes v neděli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamina2017 píše:
vyplácí se mezi 7. až 10., takže těžko zítra budeš mít na účtě, když 7.ho bylo dnes v neděli.
jiné maminy z mého města ho mívají pravidelně 6. nejpozději v poledne na účtě.
- Citovat
- Upravit
tak proč se ptáš, když to víš? nepředpokládám, že je tady nějaká maminka, co dělá u vás na pracáku. Zkusit si zítra zavolat na pracák. Nikdo tady nemáme křištálovou kouli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamina2017 píše:
tak proč se ptáš, když to víš? nepředpokládám, že je tady nějaká maminka, co dělá u vás na pracáku. Zkusit si zítra zavolat na pracák. Nikdo tady nemáme křištálovou kouli.
na tvoji reakci tu čekám celý den
ptám se jak dlouho trvá vyřízení žádosti, když neznáš odpověd, přejdi prosím do jiné diskuze
- Citovat
- Upravit
koukám, že tady jsi dostala odpověď na tvoji otázku od jiných uživatelek
a on jí tady někdo zná? něco jsem přehlídla?? buď čtu, že ti nezbyde než si počkat nebo ode mě, si tam zavolat. A která odpoveď je lepší?? Asi čekat
předpokládám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravim,
mam dotaz ohledne rodicaku. Mela jsem za to, ze v listopadu mi ma prijit posledni, ale neprislo nic, ac teda vzdycky chodilo pravidelne +,– 2 dny. Prvni prispevek jsem dostala v cervnu 2015 za kveten 2015 a volila jsem si ho do 3 let. Dceri budou 3 koncem listopadu. Od rijna uz jsem zamestnana na plny uvazek, ale to by na vyplatu nemelo mit vliv, nebo? Nemate s tim nektera zkusenost? Diky
- Citovat
- Upravit
Zdravím, minulý měsíc (21.9) jsem žádala o změnu vyplácení RP ze složenky na účet, zatím nedošel žádný dopis o změně, zajímá mne jak dlouho vám taková doba trvala? když jsem žádala o jinou změnu týkající se rodičáku do týdne bylo hotovo. Doufám že už zítra budou korunky na účtě a nebudu muset čeka do středy ( vyplácí mě Příbram ) díky za informace