Doklad o vzdělání na pohovor
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Doklad o vzdělání na pohovor
Holky, prosím, jdu na první pracovní pohovor a nevím, jestli s sebou brát diplom. Jedná se o pozici, kterou nelze vykonávat bez odpovídajícího vzdělání. Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Samozřejmě ano, nebo ověřenou kopii, klidně i maturitní vysvědčení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych ho vzala:) Minimálně okopírovaný…:))
Je dost možné, že ho budoucí zaměstnavatel bude chtít vidět. Spíš by mě překvapilo, kdyby ne:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
OK, tak ho vezmu. Stresuju takhle na poslední chvíli, za půl hodiny vyrážím a napadlo mě to až teď. Ráno poprvé do školky s mladší a odpoledne pooprvé na pohovor. Potím se jen o tom píšu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já měla ve složce, kterou jsem nosila na pohovor kopie všeho (+ CV) - ruční, nic ověřeného. Mám trošku strach, že by láhev s vodou, zrovna netěsnila nebo tak. Většinou si pak lidi, co je zaujali zvou znovu, takže po domluvě donesu.
Za ověřené kopie je ranec 30,–/strana.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karleon Já si radši nechala udělat kdysi hned po ukončení VŠ ověřenou kopii, abych ten diplom nezmuchlala nebo jinak nezničila znám se
ale podotýkám, že nikdy v živote jsem ho ani u pohovoru ani při podpisu smlouvy neukazovala
až na jeden případ-v poslední firmě jsem posílala scan, ale tady to bylo hodně specifické, dělá se celkový screening, ověřují si profesní minulost 10 let zpět a lustrují člověka docela fest, bláznivý amíci. ![]()
Držím palce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucillee píše:
@Karleon Já si radši nechala udělat kdysi hned po ukončení VŠ ověřenou kopii, abych ten diplom nezmuchlala nebo jinak nezničila znám seale podotýkám, že nikdy v živote jsem ho ani u pohovoru ani při podpisu smlouvy neukazovala
až na jeden případ-v poslední firmě jsem posílala scan, ale tady to bylo hodně specifické, dělá se celkový screening, ověřují si profesní minulost 10 let zpět a lustrují člověka docela fest, bláznivý amíci.
Držím palce.
Takovou lustraci jsem zazila pri nastupu do posl. zamestnani - dokonce si nechavali zasilat hodnoceni z minulych zamestnani za pet let!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barca12345 jojo, tady u nás to probíhalo tak, že poslali dopis a ještě i volali, takže pokud by si někdo něco přibarvil v CV tak to praskne. Ale zase nechtěli žádné hodnocení, šlo čistě o to, jestli sedí datum nástupu/ukončení a pozice a jen snad krátká otázka jestli spolupráce byla OK. No stejně jsem z toho neměla dobrý pocit, i když jsem měla čisté svědomí.
Dokonce v Americe prý mohou chtít i test moči na drogy apod. To už mi přijde lehce absurdní, ale u nás to naštěstí nepraktikují.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vždycky beru všechno - diplom, reference z předchozích zaměstnání, ještě jednou CV, kdyby ho nemohli najít. Připravena na vše. Maximálně to necháš v tašce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak diplom vidět nechtěli
Mám to za sebou, všem vám děkuji za radu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky bude pruser když nedonesu zivotopis, který jsem jim už posílala emailem? už ho nemám kde vytisknout a zítra jdu na pohovor. vysvědčení mám sebou. díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslím, že je to fuk.. Na základě životopisu si tě vybrali, viděli ho, takže až si tě pozvou, budou ho mít určitě vytištěný před sebou, aby věděli s kým mají tu čest:) tím bych se netrápila.. hlavně vem to výzo..:) hodně štěstí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit