Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@jdukolem píše: žehlení - pro mě hnus filajovej proto to nedělám
docela ráda žehlím s výjimkou kalhot s puky ![]()
@Manticora píše:
Ráda vytírám, protože na plovoučkách je výsledek vytírání vidět. Vytírám dvakrát denně.Ráda žehlím (ty srovnané voňavé komínky).Nerada myju okna, bolí mě ze zaklánění hlava, takže na okna mi chodí firma.
tak to nevím jak bych dělala, i v malém bytě to zabere dost dlouho nejdřív vyluxovat, pak vytřít, pak počkat než uschne… ![]()
@Burj Chalifa píše:
docela ráda žehlím s výjimkou kalhot s puky
můžeš dorazit k nám.. jako protislužbu nabídnu třeba okna - ty myju ráda.. a miluju krásně vybělený naškrobený voňavý záclony ![]()
@jdukolem píše:
můžeš dorazit k nám.. jako protislužbu nabídnu třeba okna - ty myju ráda.. a miluju krásně vybělený naškrobený voňavý záclony
dobře, ale puky si udělej sama ![]()
@Burj Chalifa píše:
dobře, ale puky si udělej sama
oukej.. puky přežiju… domluveno
![]()
@Nimie Já před tím nevysávám, díky častému vytírání není třeba, koberce nemáme. Mám dobře vyždímatelný mop, takže stírám navlhko, ne na mokro. Suché je to během tří minut.
@Manticora píše:
@Nimie Já před tím nevysávám, díky častému vytírání není třeba, koberce nemáme. Mám dobře vyždímatelný mop, takže stírám navlhko, ne na mokro. Suché je to během tří minut.
To máš dobrý. To by tady nefungovalo, i když tu není psisko, tak ze zahrady lítá bordel a tím mopem se to fakt akorát roztahá.