Domácí práce a zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5077
13.7.11 19:36

Tak já doma makám pořád. To je uvařit, uklidit, vysát, vytřít, posbírat hračky. A pořád dokola. Takže fakt super a hodila by se mi dovča. Jedu 7×týdně 14hod směnu a mám toho plné kecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
13.7.11 20:47

Když se ke všem domácím pracem naučím ještě paličkovat a vyšívat ,tak budu dokonalá žena.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pajik
14.7.11 09:49
Laaja píše:
Tak já doma makám pořád. To je uvařit, uklidit, vysát, vytřít, posbírat hračky. A pořád dokola. Takže fakt super a hodila by se mi dovča. Jedu 7×týdně 14hod směnu a mám toho plné kecky.

No jo, ale těch peněz co za to dostáváme !!! No neber to :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
5077
14.7.11 10:31
Lizbeth píše:
Když se ke všem domácím pracem naučím ještě paličkovat a vyšívat ,tak budu dokonalá žena.. :-D

Paličkovat jsem kdysi uměla a je to srašný mrsk. TO už radši to háčkování nebo pletení. Jenže já nechci být dokonalá :mrgreen: takže nic z toho neprovozuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
25.7.11 18:19

Tý jo,to je dobrý vědět.To jsou dneska lidi,to je fakt k pos… :cert: Je toho plná annonnce,ale já ničemu takovýmu nevěřim! :nevim: Jinak by to přece dělal každej a to by bylo milionářů :lol:
Pamatuju si ale,že když jsem byla malá,tak naši měli ještě ke svýmu zaměstnání domácí práci - nevim jak a kde jí sehnali,ale po večerech dělali cestovní šachy.Pán přijel,přivez několik krabic a pak si je zas odvez.Jenže to bylo kdysi,tušim že ještě za komunistů,dneska už na to nevěřim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.12 11:08

POZOR!!!

Pozor na tohoto podvodníka, tvalý pobyt má na MÚ v Trutnově s pořádným balíkem nevyzvednutých zásilek, a kde je známou firmou:

http://burzaprace.kontobariery.cz/…bDetail.aspx?…

„PRACUJE“ jak sám říká na základě plné moci své dcery, je to podvodník a dejte si na něj velký pozor!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.21 08:13

Hledám práci z domova

Ahoj holky, dík covidu mám v práci méně hodin a rezerva se tenčí. Mám 3 dětí matka samozivitelka tak mám dost honičku. Neví někdo o nějaké práci z domu skládání krabiček, něco na pc či tak? Potrebuju si udržet byt jelikož bych takto levně už v Praze nikde nesehnala platim za 2+1 s energiema 10500. A taky darky pro deti na ktere mentálně nemám. Važně spěchá jakoukoliv práci. Přemýšlela jsem i o tom, že bych se 1 nebo 2× měsíčně prodala, ale to se mi hnusi, ale pro děti bych to udělala. Jen to je jako poslední možnost. Prosím kontakt na nějakou provedenou firmu ktera zaplatí za vykonanou práci.

• Citovat
  • Upravit
7674
7.12.21 08:16
@Anonymní píše:
Ahoj holky, dík covidu mám v práci méně hodin a rezerva se tenčí. Mám 3 dětí matka samozivitelka tak mám dost honičku. Neví někdo o nějaké práci z domu skládání krabiček, něco na pc či tak? Potrebuju si udržet byt jelikož bych takto levně už v Praze nikde nesehnala platim za 2+1 s energiema 10500. A taky darky pro deti na ktere mentálně nemám. Važně spěchá jakoukoliv práci. Přemýšlela jsem i o tom, že bych se 1 nebo 2× měsíčně prodala, ale to se mi hnusi, ale pro děti bych to udělala. Jen to je jako poslední možnost. Prosím kontakt na nějakou provedenou firmu ktera zaplatí za vykonanou práci.

Co raději nějaká brigáda třeba v kauflandu, bille… teď před vánocemi berou na pokladnu. Můžeš na dopoledne jak jsou děti ve škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
7.12.21 08:42
@Anonymní píše:
Ahoj holky, dík covidu mám v práci méně hodin a rezerva se tenčí. Mám 3 dětí matka samozivitelka tak mám dost honičku. Neví někdo o nějaké práci z domu skládání krabiček, něco na pc či tak? Potrebuju si udržet byt jelikož bych takto levně už v Praze nikde nesehnala platim za 2+1 s energiema 10500. A taky darky pro deti na ktere mentálně nemám. Važně spěchá jakoukoliv práci. Přemýšlela jsem i o tom, že bych se 1 nebo 2× měsíčně prodala, ale to se mi hnusi, ale pro děti bych to udělala. Jen to je jako poslední možnost. Prosím kontakt na nějakou provedenou firmu ktera zaplatí za vykonanou práci.

Zadna prace z domova na skládání krabiček, obálek apod není, většina jsou podvody a když náhodou ne, tak u toho strávíš mladí a dostaneš pár korun. Buď si najdi brigádu normalne, teď bere skoro každý větší obchod, pošta, atd (ale nečekej výplatu před Vánoci, to hledáš pozdě za prosinec ti přijde výplata v lednu). Nebo řekni co umíš, možná by někdo potřeboval třeba doučování, když bude za chvíli pololetí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
7.12.21 09:16
@Anonymní píše:

Z domu? Je toho hafo. Stačí si vybrat. Ale jsou to speciální pozice, musíš už něco umět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
7.12.21 09:33

A to sis vzpomněla 14 dní před Vánoci? I samoživitelka od tří dětí snad umí počítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
7.12.21 10:04

Výpomoc při trasování kontaktů (telefonní hovory) z domu.

Jinak mě napadají přivýdělky v supermarketu, logistická centra apod. Před svátky je příležitostí milión, jen mít možnost svěřit někomu děti na hlídání přes vikendy… Kolik je dětem?

Jo a nerozumím tomu, proč jsi anonymní.

Jakožto potřebná rodina dárky dostanete od nějaké charity…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat