Domácí práce ne podvod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42859
5.1.25 12:42
@Ivan PPZ píše: Více

Ano, může. Se zlomenou nohou třeba nemůžeš pracovat fyzicky, ale můžeš sedět a obvolávat klienty. Tak na smlouvu č. 1 (fyzická práce) máš neschopenku a na smlouvu č. 2 pracuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
5.1.25 13:07

Ano smí, pokud se pri ni neporusuje lecebny rezim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
5.1.25 13:14

Takže PN u „kancelářské“ síly vlastně znamená, že nemůže nic, zatímco lesník např. může ledasco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42859
5.1.25 13:17

No, i ta kancelářská nemůže třeba do kanclu, ale může on-line doučovat. Lesník holt nemůže běhat po lese, ale může taky doučovat.
V podstatě mohou oba dělat z domu, nebo to, co stihnou během vycházek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
5.1.25 13:20

No, jak se to vezme, stačí, když neni schona dojet do kanceláře a zamestnavatel nepovolí HO nebo 8 hodin sedet a už zaky musi na PN, ale foma pracovat muze, treba v leze na notasu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6296
5.1.25 13:27

Také si myslím, že nějaké kompletování propisek či plnění obálek už není. U našich na vensici je nějaká dílna, kam dochází půl vesnice :mrgreen: Dnes už se to nevyplatí posílat lidem domů.
Jinak známá si vozí domů prádlo a žehlí, venčí psi, hlídá děti. dělá na ŽL. Dřív i doma stříhala, dělala řasy.
Jiná známá dělá pro taxislužbu. Když je malá nemocná, bere si noční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24867
5.1.25 19:46

A co umíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.25 04:53
@suzka1 píše: Více

Ano přesně to myslím i já. Ale nechci posílat peníze někam do Tramtárie :think: je to těžké hledání. Znala sem firmu v Sokolově, tam jsem dělala pro Wieland domácí práci a nebyl nikdy problém. Ale už jsem v Mladé Boleslavi a tady něco sehnat to je samej podvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.25 05:23
@Cenarius píše: Více

No myslela jsem nějaké práce kompletace propisek, nebo nějaká ruční práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.25 05:26

Nevím proč ne? Když marodis s dlouhodobým onemocněním a nesmíš z domu na krok tak proč si nenajit přivýdělek ještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.25 05:28
@lucad77 píše: Více
Žehlit, uklízet, hlídání dětí a zvířat. Domácí práci jsem hledala něco jako drobné montáže, kompletace propisek nebo hraček. Dřív jsem to dělávala, ale firma skončila. A já se přestěhovala do Boleslavi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24867
6.1.25 17:30
@Skarabeus222 píše: Více

To už dnes neexistuje. Zkus is dát inzerát na to žehlení, nebo hlídání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.11.25 15:00

Dobrý den, moc prosím, teď mi přišel odkaz na domácí prace, plnění a nadepisova i obálek…jenže chtějí dopředu zaplatit 580,Kč..nemám s tím zkušenosti…nechci náležet? Poradíte děvčata? Hezký den všem, moc děkuji!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7883
10.11.25 15:17
@Maki299 píše: Více

nepotřebuješ zkušenosti, stačí se jen zamyslet nad tím, proč by někdo draho platil někomu za tak archaickou činnost, jako je nadepisování obálek, kterou už tak 20 let dělají stroje. Vážně ti to přijde normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42859
10.11.25 15:30
@Maki299 píše: Více

Všechno, kde chtějí peníze za to, abys mohla pracovat je podvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat