Poradna pro otázky pojištění, hypoték a spoření
Soňa Janáčková
@marrlinka tak ve městě ani párem volů bych, takhle nebydlela, ale vesnice pokud to není hlavní tah, tak už je to lepší
teď bydlíme tak 10metrů od hlavní cesty auta, kamiony, nakladaky, traktory tu jezdí pořád a v pohodě ![]()
@Anonymní píše:
@marrlinka tak ve městě ani párem volů bych, takhle nebydlela, ale vesnice pokud to není hlavní tah, tak už je to lepšíteď bydlíme tak 10metrů od hlavní cesty auta, kamiony, nakladaky, traktory tu jezdí pořád a v pohodě
podle mě je u silnice a 10 městrů od ní fakt rozdíl…třeba lidi u nás po straně bloku už tam hluk skoro nemají ![]()
Diskuzi jsem nečetla.
Musím říct, že každý metr je rozdíl a opravdu je hodně rozdílné bydlet úplně u cesty a třeba 5 metrů od cesty.
Ale to se moc nedá porovnávat, ve městě je jiný provoz, víc pruhů… tam ta prašnost bude velká. My máme na silnici okna z obýváku a ložnice (ale nejsme přímo u ní) a s prachem problémy žádné nemáme, celou noc míváme otevřené okno, až k ránu pak zavírám kvůli autům, aby nás to nebudilo
@Anonymní píše:
tož to mě by zase nevadilobych mu zatančila huči-kuči taneček
jenže to je takovej dědek, slizkej..to fakt ne, jsem na starší to je, ale vco je moc to je moc ![]()
My bydlíme na vesnici u hlavní.
Ze začátku mě probudilo kde co. v zimně ještě dobrý tolik nejsou otevřený okna. V létě hlavně v období žní hrůza. Jezdí pořád tam a zpět traktory, kombajny i v noci. Oni totiž dělají pořád. takže ve 3 ráno jede kombajn natankovat a za hodinu jede zpět na pole. Naloženej traktor to je fakt jak nálet. A v noci jezdí jako prasata. kukuřice lítala až na okna.
Ale co je horší, že jsme i hlavní tah z hospody a každej pátek a sobota jak zavřou tak mě probudí buď zpět nebo šílený nadávky jo a minulej týden na nás ve 4 ráno zvonil jeden a chtěl půjčit 200kč.
A jako bonus máme ob barák kostel. Co ten se toho nazvoní ![]()
@marrlinka tak my tu hluk máme i těch deset metrů, ale dá se to není to zase taková hrůza, že by nás to nějak šíleně rušilo
u cesty je to fakt rozdíl no
tož to mě by zase nevadilo
bych mu zatančila huči-kuči taneček