Domeček u cesty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.7.14 15:53
@MarkétkaBeruška píše:
a aby toho nebylo málo tak pod námi bydlí pro změnu soused který nemá nic jiného na práci než mě v jednom kuse očumovat…

tož to mě by zase nevadilo :D bych mu zatančila huči-kuči taneček :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.14 15:58

@marrlinka tak ve městě ani párem volů bych, takhle nebydlela, ale vesnice pokud to není hlavní tah, tak už je to lepší :) teď bydlíme tak 10metrů od hlavní cesty auta, kamiony, nakladaky, traktory tu jezdí pořád a v pohodě :)

• Citovat
  • Upravit
2997
4.7.14 16:11
@Anonymní píše:
@marrlinka tak ve městě ani párem volů bych, takhle nebydlela, ale vesnice pokud to není hlavní tah, tak už je to lepší :) teď bydlíme tak 10metrů od hlavní cesty auta, kamiony, nakladaky, traktory tu jezdí pořád a v pohodě :)

podle mě je u silnice a 10 městrů od ní fakt rozdíl…třeba lidi u nás po straně bloku už tam hluk skoro nemají :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12916
4.7.14 16:20

Diskuzi jsem nečetla.
Musím říct, že každý metr je rozdíl a opravdu je hodně rozdílné bydlet úplně u cesty a třeba 5 metrů od cesty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
4.7.14 18:11

Ale to se moc nedá porovnávat, ve městě je jiný provoz, víc pruhů… tam ta prašnost bude velká. My máme na silnici okna z obýváku a ložnice (ale nejsme přímo u ní) a s prachem problémy žádné nemáme, celou noc míváme otevřené okno, až k ránu pak zavírám kvůli autům, aby nás to nebudilo

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
4.7.14 19:22
@Anonymní píše:
tož to mě by zase nevadilo :D bych mu zatančila huči-kuči taneček :mrgreen:

jenže to je takovej dědek, slizkej..to fakt ne, jsem na starší to je, ale vco je moc to je moc :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6866
4.7.14 19:43

My bydlíme na vesnici u hlavní.
Ze začátku mě probudilo kde co. v zimně ještě dobrý tolik nejsou otevřený okna. V létě hlavně v období žní hrůza. Jezdí pořád tam a zpět traktory, kombajny i v noci. Oni totiž dělají pořád. takže ve 3 ráno jede kombajn natankovat a za hodinu jede zpět na pole. Naloženej traktor to je fakt jak nálet. A v noci jezdí jako prasata. kukuřice lítala až na okna.
Ale co je horší, že jsme i hlavní tah z hospody a každej pátek a sobota jak zavřou tak mě probudí buď zpět nebo šílený nadávky jo a minulej týden na nás ve 4 ráno zvonil jeden a chtěl půjčit 200kč.
A jako bonus máme ob barák kostel. Co ten se toho nazvoní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.14 21:14

@marrlinka tak my tu hluk máme i těch deset metrů, ale dá se to není to zase taková hrůza, že by nás to nějak šíleně rušilo :) u cesty je to fakt rozdíl no

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1