Poradna pro otázky pojištění, hypoték a spoření
Soňa Janáčková
Kamaradka bydli vedle silnice na vsi a pry tam jezdi casto kamiony-kombainy(na pole atd..
) Jinak je tam pry docela klid
Ale nebydli vedle te hkavni silnice, ale ty odbocovaci z hlavni silnice..
Tak já zkušenost nemá, ale myslím že jde o to jak moc vytížená silnice to je. Mám známou co bydlí na vesnici kde jede jedno auto za uherák…tak to je v poho. Ale denně jezdím do města přes jednu vesnici kde jsou domy hned u silnice a jezdí tam jedno auto za druhým a tam bych teda nebydlela ani za nic
Máme domek na vesnici hned u cesty, je dost frekventovaná - osobáky, autobusy i náklaďáky a mně to teda vadí. Večer a v noci je klid, o víkendu taky, ale přes den hluk je. Přesto je to pořád klidnější než klasický byt u silnice ve městě - tam jsem bydlela u čtyřproudovky a bylo to peklo. Raději bych ale bydlela od silnice dál. Když jsou zavřená okna, je to dobré a zvykla jsem si, ale v létě se větrá a už mi to vadí. Takže ono záleží na tom, jak frekventovaná ta silnice bude.
@kaja00 tak tady, kde teď bydlíme jezdí vše možné a jako nijak zvlášť mi to nevadí, asi sem, tam pak zatřepe barák ![]()
Měli jsme rekreační objekt u cesty, poměně využívaný tah. Když projel kamion, mysleli jsme, že začala válka. Nedaleko ještě byly koleje. Barák jsme prodali. Kdybychom to neudělali, museli bychom změnit dispozice domu. Ložnice umístit směrem do zahrady.
@robínek a přes zavřená okna se to dá? jako není to zase taková hrůza? jak píšu zvykli na auta jsme jen, když mi budou jezdit pod oknama to je rozdíl, že ![]()
Bože! Já bydlím 8 metrů od cesty! Všechno jde slyšet, vedle nás je navíc autoškola, takže furt puboši s cigárama v hubě, no, těším se až se budeme stěhovat do domečku, který je dál od cesty
My bydlíme přímo u hlavní „vesnické“ cesty, jezdí tu autobusy, kamióny, kombajny atd. Zvykneš si ![]()
Máme barák zároveň se silnicí, ale přes celou délku baráku je chodba, oddělené od obytných místností dveřmi, takže pokud jsou zavřené ani nevím, že něco jede ![]()
zadělali jsme teda dveře vedoucí rovnou na silnici a vchod jsme udělali přes zahradu a máme nová okna…
@blecha72 ano tu možnost do budoucna máme, že zpravíme pokoje a okna budou otočena na zahradu, takže to zase snad velká hrůza nebude.
Máme z jedné strany silnici, z druhé průjezdnou cestu. Nevadí mi to, je tu malý provoz
Bydlela sem chvili se synem u silnice, jezdilo tam hroznejch aut a hlavne vsichni jako blazni, traktory a kamiony taky na dennim poradku.Ten hluk me absolutne nevadil, clovek si zvykne, ale bydlet s malym ditetem u hlavni silnice je vazne des, uz nikdy vic ![]()
@Xverunka taky si myslím
co jsme, tam byli, tak auta jezdily, ale nejvíc kolem špičky.
@hanzbl00 s malýma dětma, ale já zase říkam, že pořád malé nebudou a tady mi zase kokrhá co chvíli kouhout
a to mi zatím leze víc na nervy než auta
Ahoj chci se zeptat jestli tu některé z vás nebydlíte v domečku či bytě přímo u cesty- vesnice, město. Kupujeme domek na vesnici, ale je hned u cesty, tak mě zajímá jestli hluk z aut nějak moc řešíte, dá se to zvládat? Teď bydlíme, taky u cesty jen trochu dál a jsme na to zvyklí jen se trochu obávám, aby to v novém domku nebylo uplné šílenství
prosím anonymně chodí tu má rodina a nechci, aby si mysleli, že jsem blázen