Poradna pro otázky pojištění, hypoték a spoření
Soňa Janáčková
@Anonymní píše:
@madi ted to nechápu jak auta a zvířata? jakože zvířatům by vadil hluk?
to je to poslední, že by jim vadil hluk
končí pod koly, což je horší
@Anonymní píše:
@Lusy23 My právě, taky ne jako bydlet máme, kde, ale ideální, taky není. Takže jsme si vybrali svůj domeček, ALE u cesty neměl by tam být velký provoz, ale to zatím nevím uplněa ty okna na to, že tam majitelka nebydlí už dlouho, tak mi připadají docela čisté
ještě, že tam není moc oken
potřebovala jsem se asi ujistit, že se to dá takhle bydlet.
to víš, že se dá takhle bydlet, dyť se podívej, kolik domů je u silnic
my třeba s prachem nemáme problémy vůbec ![]()
@Anonymní píše:
@Elen8 na psy co štěkají celé noci jsem alergická víc, než na provozto je šílenství a řekla bych, že tohle vzbudí každého, my teda taky měli psa, ale co štěkal nebo vyl v noci, tak jsme ho zavřeli do baráku a byl klid, ale spíš mě překvapuje, že lidem co tyhle psy vlastní, tak že jim to nevadí..
Tak to souhlasím, bydlím v bytovce a sousedé mají psa a trpím, to je každou noc, co se pejsek musí vyštěkat, vyběhat, dostatečně se „plazit“ po zdi a škrábat na ní ![]()
@Anonymní píše:
jo takhle ahakočku nechci psa ano ale mame to oplocené takže to jsem v klidu
taky to máme oplocené, ale pes, zvlášť pokud jsou v okolí hárající se feny, uteče odkudkoliv ![]()
@blecha72 To jsem, už jsme zaplatili rezervaci
jen mě to zajímalo, jak to s tímhle mají i ostatní a vcelku mě to překvapilo, že to není zase taková hrůza ano podle situace provozu, že
potřebovala jsem se s tím s někým pobavit trochu mě to trápilo. V zimě to nevím, ale snad to nebude taková hrůza se světlem
to se dozvíme
teď máme taky dopoledne světlo v předních oknech a zadních je dopoledne šeřeji ![]()
@MarkétkaBeruška píše:
Tak to souhlasím, bydlím v bytovce a sousedé mají psa a trpím, to je každou noc, co se pejsek musí vyštěkat, vyběhat, dostatečně se „plazit“ po zdi a škrábat na ní
to je hrůza to, teda není co závidět, ale přece nějaký noční klid se musí dodržovat a to je snad fuk jestli je to pes ti majitelé ho tak nechají?
vážně bych jim to důrazně vysvětlila, že tohle, tak taky nejde ![]()
Tak štěkající psi je fakt, že jsou kolikrát horší než ty auta. A noční klid nerespektujou… na druhou stranu - my jsme měli psa, skoro 13 let.. sem tam měl období, že prostě v noci štěkal.. i celé hodiny.. nic jsme s ním nemohli udělat, chodili jsme ho ven uklidńovat (protože jsme taky nespali
) a nic prostě štěkal. A jelikož to bylo velké plemeno, tak nespalo víc lidí
Na vesnici nemůžeš počítat, že bude absolutní klid.. nikdy.. nejlepší jsou ti, co v neděli po obědě začnou sekat zahradu sekačkou nebo vytáhnou cirkulárku
![]()
@madi píše:
to víš, že se dá takhle bydlet, dyť se podívej, kolik domů je u silnicmy třeba s prachem nemáme problémy vůbec
Však to řešíme z manželem pořád, vždycky co někde jedeme říkáme kolik domu je uplně u cesty a to bez plotu a na hlavních tazích ![]()
@madi i takové případy jsou, že neděle a třeba takové křovinořezy jedou ve velkém
bydlím na vesnici, takže mě snad nepřekvapí už nic (přála bych si to)
přiznám se město bych nezvládla, ten humbuk lidí všude.. to néé ![]()
@Anonymní píše:
to je hrůza to, teda není co závidět, ale přece nějaký noční klid se musí dodržovat a to je snad fuk jestli je to pes ti majitelé ho tak nechají?vážně bych jim to důrazně vysvětlila, že tohle, tak taky nejde
já nemůžu, bydlím s rodiči a tak to jejich slovy není moje starost. No už se těším až vypadnu. ![]()
@MarkétkaBeruška píše:
já nemůžu, bydlím s rodiči a tak to jejich slovy není moje starost. No už se těším až vypadnu.
aha
tak to je teda na ho.no ![]()
@Anonymní píše:
ahatak to je teda na ho.no
to jo no…ani nevíš jak se těším až odsud vyletím ![]()
@Anonymní píše:
ahatak to je teda na ho.no
a aby toho nebylo málo tak pod námi bydlí pro změnu soused který nemá nic jiného na práci než mě v jednom kuse očumovat…
Bydlíme u hlavní silnice ve městě (kamiony ani náklaďáky tu nejezdí, mají zákaz). Do silnice máme ložnici a obývák, takže nejhorší možná kombinace, provozní místnosti máme do dvora. Kdyby to bylo opačně, tak bych si nestěžovala, ale takhle je to děs. Přes noc nemůžu nechat otevřené okno, protože od 4 ráno tu blbne městká (trolejbusy
) a začínají rozvážet do krámů např. pečivo, od pěti pak začínají už i lidi jezdit do práce. Hrozně se tu práší od té silnice, takže ráno vytřu podlahu a za dvě hodiny má dítě černá kolena ![]()
Setrvávám tu jen proto, že je to jinak moc pěkný podnájem blízko centra a není to „na do smrti.“ Byt ani dům bych už u silnice nechtěla, ať by byl sebehezčí. Ta prašnost je šílená.
Za mě u silnice nikdy nic, leda zadarmo ![]()
@Elen8 na psy co štěkají celé noci jsem alergická víc, než na provoz
to je šílenství a řekla bych, že tohle vzbudí každého, my teda taky měli psa, ale co štěkal nebo vyl v noci, tak jsme ho zavřeli do baráku a byl klid, ale spíš mě překvapuje, že lidem co tyhle psy vlastní, tak že jim to nevadí..