Domeček u cesty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.7.14 14:38

@Elen8 na psy co štěkají celé noci jsem alergická víc, než na provoz :pocitac: to je šílenství a řekla bych, že tohle vzbudí každého, my teda taky měli psa, ale co štěkal nebo vyl v noci, tak jsme ho zavřeli do baráku a byl klid, ale spíš mě překvapuje, že lidem co tyhle psy vlastní, tak že jim to nevadí..

• Citovat
  • Upravit
teresa20
4.7.14 14:41
@Anonymní píše:
@madi ted to nechápu jak auta a zvířata? jakože zvířatům by vadil hluk?

to je to poslední, že by jim vadil hluk :mrgreen: končí pod koly, což je horší

• Citovat
  • Upravit
teresa20
4.7.14 14:42
@Anonymní píše:
@Lusy23 My právě, taky ne jako bydlet máme, kde, ale ideální, taky není. Takže jsme si vybrali svůj domeček, ALE u cesty neměl by tam být velký provoz, ale to zatím nevím uplně :) a ty okna na to, že tam majitelka nebydlí už dlouho, tak mi připadají docela čisté :mrgreen: ještě, že tam není moc oken :mrgreen: potřebovala jsem se asi ujistit, že se to dá takhle bydlet.

to víš, že se dá takhle bydlet, dyť se podívej, kolik domů je u silnic :lol: my třeba s prachem nemáme problémy vůbec :think:

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
4.7.14 14:42
@Anonymní píše:
@Elen8 na psy co štěkají celé noci jsem alergická víc, než na provoz :pocitac: to je šílenství a řekla bych, že tohle vzbudí každého, my teda taky měli psa, ale co štěkal nebo vyl v noci, tak jsme ho zavřeli do baráku a byl klid, ale spíš mě překvapuje, že lidem co tyhle psy vlastní, tak že jim to nevadí..

Tak to souhlasím, bydlím v bytovce a sousedé mají psa a trpím, to je každou noc, co se pejsek musí vyštěkat, vyběhat, dostatečně se „plazit“ po zdi a škrábat na ní :roll:

• Citovat
  • Upravit
teresa20
4.7.14 14:43
@Anonymní píše:
jo takhle aha :mrgreen: kočku nechci psa ano ale mame to oplocené takže to jsem v klidu :)

taky to máme oplocené, ale pes, zvlášť pokud jsou v okolí hárající se feny, uteče odkudkoliv :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.14 14:45

@blecha72 To jsem, už jsme zaplatili rezervaci :) jen mě to zajímalo, jak to s tímhle mají i ostatní a vcelku mě to překvapilo, že to není zase taková hrůza ano podle situace provozu, že :) potřebovala jsem se s tím s někým pobavit trochu mě to trápilo. V zimě to nevím, ale snad to nebude taková hrůza se světlem :nevim: to se dozvíme :) teď máme taky dopoledne světlo v předních oknech a zadních je dopoledne šeřeji ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.14 14:47
@MarkétkaBeruška píše:
Tak to souhlasím, bydlím v bytovce a sousedé mají psa a trpím, to je každou noc, co se pejsek musí vyštěkat, vyběhat, dostatečně se „plazit“ po zdi a škrábat na ní :roll:

to je hrůza to, teda není co závidět, ale přece nějaký noční klid se musí dodržovat a to je snad fuk jestli je to pes ti majitelé ho tak nechají? :nevim: vážně bych jim to důrazně vysvětlila, že tohle, tak taky nejde :zed:

• Citovat
  • Upravit
teresa20
4.7.14 14:50

Tak štěkající psi je fakt, že jsou kolikrát horší než ty auta. A noční klid nerespektujou… na druhou stranu - my jsme měli psa, skoro 13 let.. sem tam měl období, že prostě v noci štěkal.. i celé hodiny.. nic jsme s ním nemohli udělat, chodili jsme ho ven uklidńovat (protože jsme taky nespali :zed: ) a nic prostě štěkal. A jelikož to bylo velké plemeno, tak nespalo víc lidí :oops: :mrgreen: Na vesnici nemůžeš počítat, že bude absolutní klid.. nikdy.. nejlepší jsou ti, co v neděli po obědě začnou sekat zahradu sekačkou nebo vytáhnou cirkulárku :mrgreen: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.14 14:50
@madi píše:
to víš, že se dá takhle bydlet, dyť se podívej, kolik domů je u silnic :lol: my třeba s prachem nemáme problémy vůbec :think:

Však to řešíme z manželem pořád, vždycky co někde jedeme říkáme kolik domu je uplně u cesty a to bez plotu a na hlavních tazích :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.14 14:52

@madi i takové případy jsou, že neděle a třeba takové křovinořezy jedou ve velkém :lol: bydlím na vesnici, takže mě snad nepřekvapí už nic (přála bych si to) :D přiznám se město bych nezvládla, ten humbuk lidí všude.. to néé :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
4.7.14 14:56
@Anonymní píše:
to je hrůza to, teda není co závidět, ale přece nějaký noční klid se musí dodržovat a to je snad fuk jestli je to pes ti majitelé ho tak nechají? :nevim: vážně bych jim to důrazně vysvětlila, že tohle, tak taky nejde :zed:

já nemůžu, bydlím s rodiči a tak to jejich slovy není moje starost. No už se těším až vypadnu. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.14 14:57
@MarkétkaBeruška píše:
já nemůžu, bydlím s rodiči a tak to jejich slovy není moje starost. No už se těším až vypadnu. :mrgreen:

aha :mrgreen: tak to je teda na ho.no :lol:

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
4.7.14 15:02
@Anonymní píše:

to jo no…ani nevíš jak se těším až odsud vyletím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
4.7.14 15:03
@Anonymní píše:

a aby toho nebylo málo tak pod námi bydlí pro změnu soused který nemá nic jiného na práci než mě v jednom kuse očumovat…

• Citovat
  • Upravit
2997
4.7.14 15:19

Bydlíme u hlavní silnice ve městě (kamiony ani náklaďáky tu nejezdí, mají zákaz). Do silnice máme ložnici a obývák, takže nejhorší možná kombinace, provozní místnosti máme do dvora. Kdyby to bylo opačně, tak bych si nestěžovala, ale takhle je to děs. Přes noc nemůžu nechat otevřené okno, protože od 4 ráno tu blbne městká (trolejbusy :zed: ) a začínají rozvážet do krámů např. pečivo, od pěti pak začínají už i lidi jezdit do práce. Hrozně se tu práší od té silnice, takže ráno vytřu podlahu a za dvě hodiny má dítě černá kolena :pocitac:
Setrvávám tu jen proto, že je to jinak moc pěkný podnájem blízko centra a není to „na do smrti.“ Byt ani dům bych už u silnice nechtěla, ať by byl sebehezčí. Ta prašnost je šílená.
Za mě u silnice nikdy nic, leda zadarmo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box