Domeček u cesty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14062
4.7.14 14:19

Opravdu myslím, že si zvyknete, když jsem bydlela s rodiči, tak jsme měli barák s oknama do silnice, ještě k tomu v zatáčce. Takže prvně každý brzdil, pak přidával :-D byla to jedna z hlavních silnic přes malé město. Večer okolo jezdí traktory, kombajni z pole a člověk se na to naučí, cca kolem 300 m hasičská stanice :-D taky jsem kolikrát nevěděla že byl v noci nějaký požár :nevim: :-D

Jde o začátek ale za měsíc člověk opravdu neví o ničem, já bych se toho nebála…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.14 14:19

@robínek ano máme to v plánu dá se tam pevný plot a asi tůje a snad to nebude taková hrůza já se tam moc těším, jen mám takové obavy z tohoto no :nevim:

• Citovat
  • Upravit
19874
4.7.14 14:21

Ještě jsem chtěla říct, že všechno má svoje pro a proti. Třeba já tady na tu hlavní silnici nadávám, raději bych chtěla bydlet v sousední vesnici, kde není, ale zase tam mají autobusové spojení tak 4× za den, takže všude jen autem, dětem taxikařit až do 18 let atd. Tady jezdí autobusy na obě strany každou chvíli a větší děti jsou už tím pádem samostatnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.14 14:22

@Elen8 děkuju to mě zvedlo náladu :hug: nejde, tak ani o mě já se s tím dokážu vyrovnat, ale mám obavy o děti, aby je to nerušilo i když jsou zvyklé na denní ruch od cesty i v domě :)

ale to už musela byt hrůza v zatáčce to bych se fakt už bála :D

• Citovat
  • Upravit
19874
4.7.14 14:22
@Anonymní píše:
@robínek ano máme to v plánu dá se tam pevný plot a asi tůje a snad to nebude taková hrůza já se tam moc těším, jen mám takové obavy z tohoto no :nevim:

Tůje jsou dobrý, hustý a docela rychle rostou. Akorát na zimu dáváme před ten živý plot takové jakoby bednění z prken kvůli soli - jak auta stříkají posyp do plotu, tak tím stromky trpí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
4.7.14 14:24

Bydlíme u cesty, domek máme cca 4m od silnice. Hluk není to nejhorší, spíš prach. Okna můžeme umývat každý druhý den. Parapety musím týdně umýt jinak vypadají šedě :nevim: Skla oken jsou poškrábané od kamínků. Je to o zvyku, já bych nechtěla bydlet v bytě a moc na výběr jsme neměli. Letos chceme před dům k cestě plot z nějakých ozdobných tvárnic, tak snad to bude pak lepší. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.14 14:24

@robínek přesně, ták zase v nějakém uplném zapadákově by to bylo v tomhle na houby :nevim: s dopravou já sice všude autem, ale pak děcka do škol a tak no

• Citovat
  • Upravit
teresa20
4.7.14 14:26

Anonymní, žijeme na vesnici, ale celkem blízko hlavní silnice. Nejezdí tady tedy kamiony, protože je na naší trase omezujou dva nízké viadukty. Takže tu jezdí auta, dodávky, traktory, kombajny - ty bych jako problém neviděla, jezdí jenom v sezoně, ráno a večer, pro našeho kluka je to naopak zajímavé spestření..
Jinak dům máme od silnice dál, ne přímo u ní, hlukem netrpíme.. ale dají se pořídit odhlučněná okna.. Jediné negativum, které na tom vidím, jsou domácí zvířata - psi, kočky.. zejména ty kočky a auta moc nejdou dohromady :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.14 14:28

@Lusy23 My právě, taky ne jako bydlet máme, kde, ale ideální, taky není. Takže jsme si vybrali svůj domeček, ALE u cesty neměl by tam být velký provoz, ale to zatím nevím uplně :) a ty okna na to, že tam majitelka nebydlí už dlouho, tak mi připadají docela čisté :mrgreen: ještě, že tam není moc oken :mrgreen: potřebovala jsem se asi ujistit, že se to dá takhle bydlet.

• Citovat
  • Upravit
19874
4.7.14 14:28
@madi píše:
Anonymní, žijeme na vesnici, ale celkem blízko hlavní silnice. Nejezdí tady tedy kamiony, protože je na naší trase omezujou dva nízké viadukty. Takže tu jezdí auta, dodávky, traktory, kombajny - ty bych jako problém neviděla, jezdí jenom v sezoně, ráno a večer, pro našeho kluka je to naopak zajímavé spestření..Jinak dům máme od silnice dál, ne přímo u ní, hlukem netrpíme.. ale dají se pořídit odhlučněná okna.. Jediné negativum, které na tom vidím, jsou domácí zvířata - psi, kočky.. zejména ty kočky a auta moc nejdou dohromady :roll:
:mrgreen: Přesně! Naše dítko taky nadšeně hlásí, že jede traktor! ;)
Ale kočky ne, to je pro ně rozsudek smrti, sousedi mají novou kočku každého půl roku a vždycky ji něco zajede :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.14 14:29

@madi ted to nechápu jak auta a zvířata? jakože zvířatům by vadil hluk?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.14 14:30
@robínek píše: :mrgreen: Přesně! Naše dítko taky nadšeně hlásí, že jede traktor! ;)
Ale kočky ne, to je pro ně rozsudek smrti, sousedi mají novou kočku každého půl roku a vždycky ji něco zajede :zed:

jo takhle aha :mrgreen: kočku nechci psa ano ale mame to oplocené takže to jsem v klidu :)

• Citovat
  • Upravit
14062
4.7.14 14:30

Tak řekla bych, že děti si zvyknou ještě rychleji :-D :-D máme 4m miminko a vlak jí v noci nevzbudil nikdy, zvláštní je že štěkající hafani venku ano, ale to budí i nás :cert: jeden soused má psa naučenýho s otočeným režimem aby přes den spal a v noci byl na stráži jelikož tu chodí často zlodeji na železo a je to peklo, celou noc proštěká, burcuje tím ostatní, takže po chvilce tu mají orchestr a já jdu zavírat okna :roll:

Hold prostě všude je něco, tak si neděljte obavu a hurá se těšit na nové bydlení ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
4.7.14 14:32
Ale denně jezdím do města přes jednu vesnici kde jsou domy hned u silnice a jezdí tam jedno auto za druhým a tam bych teda nebydlela ani za nic

Ježíš, to musí bejt hrozný tam bydlet. Vždycky, když jedu přes nějakou vesnici, která je rozpůlená hlavní silnicí a jezdí tam milion aut denně a vedle jsou chodníky úzký, že tam sotva projde jeden člověk, tak si říkám, že to musí bejt strašný tam bydlet. A vypustit tam malý dítě ven, to je asi nemožný.

Taky bydlíme na malý vesnici, ale naštěstí není na hlavním tahu, ale o kilometr dál, takže nám tady jezdí jenom auta lidí, co tu bydlej. Málokdy tudy někdo jenom projíždí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.14 14:35
@Elen8 píše:
Tak řekla bych, že děti si zvyknou ještě rychleji :-D :-D máme 4m miminko a vlak jí v noci nevzbudil nikdy, zvláštní je že štěkající hafani venku ano, ale to budí i nás :cert: jeden soused má psa naučenýho s otočeným režimem aby přes den spal a v noci byl na stráži jelikož tu chodí často zlodeji na železo a je to peklo, celou noc proštěká, burcuje tím ostatní, takže po chvilce tu mají orchestr a já jdu zavírat okna :roll:Hold prostě všude je něco, tak si neděljte obavu a hurá se těšit na nové bydlení ;-)

přesně ták pokaždé je někde něco buď psy, sousedi, auta, takže už jsem v klidu a hurááá do svého :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1