Dopis při rozchodu

Anonymní
17.4.18 21:55

Dopis při rozchodu

Ahoj,

chci se rozejít s partnerem a odstěhovat se, ale problém je v tom, že je to cholerik a asi mu nedochází důvody k rozchodu (něvěra, podezírání, lhaní, neúcta) a nevím, jak to udělat.

Napadlo mě, že až bude v práci, tak se sbalím a odejdu a nechám doma dopis na rozloučenou.

Co s o tom myslíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
646
17.4.18 21:56

Jestli je takovy jaky pises, tak to udelej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.4.18 22:00

No, asi bych to taky tak řešila. Akorát bych teda nedopisovala a napsala jen, že odcházím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
17.4.18 22:02

Asi bych to take udelala v tomhle pripade takhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
17.4.18 22:03

Napis mu"Odchazim, asi vis proc".

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12948
17.4.18 22:05

Pokud máš strach, tak to tak udělej.
Ještě další možnost je, že mu to z očí do očí vysvětlíš někde na veřejnosti.
Někteří nedělají scény veřejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
17.4.18 22:05

Udělala bych to taky tak…bala bych se jeho reakce takže bych se rozepsala v dopise a nazdar:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122484
17.4.18 22:08

Napiš mu: Odcházím, už mi nepiš, ani nevolej. Už by to nikdy nebylo stejné… :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
17.4.18 22:19

Já úplně vidím, jak by tu všechny ječely, jaký je to bídák a srab, kdyby sem nějaká žena napsala, že muž odešel a nechal jen papír „odcházím, víš proč“ :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
17.4.18 22:28

Prvně ti gratuluji k takovému rozhodnutí, ikdyž to asi není lehké. Je vidět, že si sama sebe vážíš a uvědomuješ si, že jsi na prvním místě hlavně ty sama. Vůbec nepřemýšlej, jak to udělat, pokud chceš odejít… Odejdi! Ať už mlčky, či s dopisem(je to asi lepší), hlavně si řekni, že je to to správné rozhodnutí, a nenech se vtáhnout zpět. Ani naléháním, ani vyčitkami, zkrátka cítíš, že vztah není jak má být…
Přeji hodně štěstí, život má přece tolik možností a podob, tak proč se trápit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
17.4.18 22:30

To jako vazne?? 8o To uz mu rovnou napis sms :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
17.4.18 22:47

A ty myslíš ze by byl schopen ti ublizit? Pokud ano, klidne bych odešla pokud by nebyl doma a jestli mas pocit ze mu chceš dat nějaké vysvětlení, klidne napis dopis. Takové ty výkřiky typu odcházím vis proč apod mi přijdou detinske, to už opravdu přijde lepší napsat sms. Nebo bych mu zavolala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
17.4.18 23:13

Já myslím, že když zmizíš i se svými věcmi, že to pochopí, že už ani nic psát nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
17.4.18 23:31

Já to tak udělala a byl klid. Už měl jinou. Takže jeden víkend co byl pryč jsem sbalila všechny svoje věci a vypadla. Žádný dopis, SMS, telefon, rozhovor nic…a byl klid. Teda než jsem se dala do kupy po nevěře :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
17.4.18 23:43

Bojis se, ze dostanes par facek na rozloucenou nebo proc jako?
Pokud jo, tak se odstehuj a neni tva povinnost nikomu nic vysvetlovat, tak mu dopis psat nemusis. Staci sms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí