Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj
ja mam byt 3,5+1 a zalohy mam 790kc,loni jsem doplacela 1400kc,nyni preplatek 1600kc,mam notebook a pc,tv,dvd,mycka,pracka,lednice a vsude krome kuchyne mam usporky,ty jsem zavedla hned pote co jsem minule tolik doplacela.
Mmch Petite vy mate doma myšku jo?
![]()
Tak my máme 4+1, 3 dospělí a dítě, bábrli běží tv tak 10hodin denně u nás v týdnu tak 6 a o víkendu 8h. Pračka denně, čerpadlo, el.bojler, el.trouba, mikrovlnka… Zálohy 2500,– a přeplatek tento rok přes 12.000,– To jsem zírala a to fakt peču hodně
a ještě čerpadlo ve studni přes které pouštíme vodu i na WC
Taminka píše:
ahoj
ja mam byt 3,5+1 a zalohy mam 790kc,loni jsem doplacela 1400kc,nyni preplatek 1600kc,mam notebook a pc,tv,dvd,mycka,pracka,lednice a vsude krome kuchyne mam usporky,ty jsem zavedla hned pote co jsem minule tolik doplacela.Mmch Petite vy mate doma myšku jo?![]()
Já si toho všimla, ale nechtělo se mi to upravovat ![]()
A „Myško“ říkám dceři a ta sežere té elektriky stejně nejvíc ![]()
PetiteFillette píše:Taminka píše:Já si toho všimla, ale nechtělo se mi to upravovat
ahoj
ja mam byt 3,5+1 a zalohy mam 790kc,loni jsem doplacela 1400kc,nyni preplatek 1600kc,mam notebook a pc,tv,dvd,mycka,pracka,lednice a vsude krome kuchyne mam usporky,ty jsem zavedla hned pote co jsem minule tolik doplacela.Mmch Petite vy mate doma myšku jo?![]()
A „Myško“ říkám dceři a ta sežere té elektriky stejně nejvíc
no, tak to nevim co bych měla říkat já, přišel nám za rok 2010 doplatek za vodu a topení 24.000,–(byt 3+1), to byla teprve pecka ![]()
Ahoj holky obnovuju diskusi jak jste na tom kolik vam prislo? nam 1500 a to mame i stejne zalohy
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem docela v šoku. Teď jsem otevřela vyúčtováno EONu a máme doplatek přes 2.200…zálohy máme 760 měsíčně, loni nám vraceli a to jsem měli zálohy 500…bydlíme v jednopokojáči v paneláku, nemáme žádné extra spotřebiče, ani myčku, ani stálý PC, většinu dne až do večera jsme v práci, jsme dva dospělí a děti nemáme…příjde mi to dost, čekala jsem přeplatek, za plyn nám vraceli…máte zkušenosti, nebo co teď kromě toho že zaplatit
vaříte na elektriku?
Ahoj. Chci se zeptat, když se ojako nájemnice odstěhuju z pronájmu a mám tam přeplatek za elektřinu, je povinen majitel mi tento přeplatek vyplatit? I když se odstěhuji před výplatním termínem? Je majitel povinen mi přeplatek vyplatit? Díky za odpovědi ![]()
Ahoj, chci se zeptat ohledně doplatku za elektřinu. Protože nám stále nepřišlo vyúčtování, volal manžel na ČEZ a tam mu řekli, že jsme měli nastavený nižší tarif než který máme ve smlouvě, takže příští měsíc přijde někdo ze zaměstnanců, který tarif přenastaví, oni to přepočítají a pravděpodobně budem doplácet.
Máme RD, dílnu, ale měsíčně platíme 3.800,– zálohy a vždycky nám vraceli. A to, že zaměstnanci nepřenastavili tarif přece není naše chyba. Myslíte, že je možné se nějak bránit? proč bychom měli platit za to, že oni zapomněli? Díky za každou radu
@Kiminka.m No to sice neni vase chyba, ale elektrinu jste odebrali a spotrebovali…
Jako tezko se nejak branit. Pokud by to byla nejaka velka suma, tak se s nimi na zaklade te jejich chyby domluvit na splatkovem kalendari… ![]()