Doplatek za elektřinu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13503
18.4.11 12:30

ahoj
ja mam byt 3,5+1 a zalohy mam 790kc,loni jsem doplacela 1400kc,nyni preplatek 1600kc,mam notebook a pc,tv,dvd,mycka,pracka,lednice a vsude krome kuchyne mam usporky,ty jsem zavedla hned pote co jsem minule tolik doplacela.

Mmch Petite vy mate doma myšku jo? :wink: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
18.4.11 12:34

Tak my máme 4+1, 3 dospělí a dítě, bábrli běží tv tak 10hodin denně u nás v týdnu tak 6 a o víkendu 8h. Pračka denně, čerpadlo, el.bojler, el.trouba, mikrovlnka… Zálohy 2500,– a přeplatek tento rok přes 12.000,– To jsem zírala a to fakt peču hodně :palec: a ještě čerpadlo ve studni přes které pouštíme vodu i na WC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
18.4.11 13:37
Taminka píše:
ahoj
ja mam byt 3,5+1 a zalohy mam 790kc,loni jsem doplacela 1400kc,nyni preplatek 1600kc,mam notebook a pc,tv,dvd,mycka,pracka,lednice a vsude krome kuchyne mam usporky,ty jsem zavedla hned pote co jsem minule tolik doplacela.Mmch Petite vy mate doma myšku jo? :wink: :-P

Já si toho všimla, ale nechtělo se mi to upravovat :lol:
A „Myško“ říkám dceři a ta sežere té elektriky stejně nejvíc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
18.4.11 19:34
PetiteFillette píše:
Taminka píše:
ahoj
ja mam byt 3,5+1 a zalohy mam 790kc,loni jsem doplacela 1400kc,nyni preplatek 1600kc,mam notebook a pc,tv,dvd,mycka,pracka,lednice a vsude krome kuchyne mam usporky,ty jsem zavedla hned pote co jsem minule tolik doplacela.Mmch Petite vy mate doma myšku jo? :wink: :-P
Já si toho všimla, ale nechtělo se mi to upravovat :lol:
A „Myško“ říkám dceři a ta sežere té elektriky stejně nejvíc :mrgreen:
:palec: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
20.4.11 23:11

no, tak to nevim co bych měla říkat já, přišel nám za rok 2010 doplatek za vodu a topení 24.000,–(byt 3+1), to byla teprve pecka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
27.9.13 13:33

Ahoj holky obnovuju diskusi jak jste na tom kolik vam prislo? nam 1500 a to mame i stejne zalohy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.14 15:05

Ahoj, nám nyní 8 tisíc doplatek - mě jebne…fakt…:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
9.2.14 10:46

@emiliasofi a kolik MWh máte spotřebu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
10.2.14 22:35
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem docela v šoku. Teď jsem otevřela vyúčtováno EONu a máme doplatek přes 2.200…zálohy máme 760 měsíčně, loni nám vraceli a to jsem měli zálohy 500…bydlíme v jednopokojáči v paneláku, nemáme žádné extra spotřebiče, ani myčku, ani stálý PC, většinu dne až do večera jsme v práci, jsme dva dospělí a děti nemáme…příjde mi to dost, čekala jsem přeplatek, za plyn nám vraceli…máte zkušenosti, nebo co teď kromě toho že zaplatit :-)

vaříte na elektriku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.2.14 13:40

Ahoj. Chci se zeptat, když se ojako nájemnice odstěhuju z pronájmu a mám tam přeplatek za elektřinu, je povinen majitel mi tento přeplatek vyplatit? I když se odstěhuji před výplatním termínem? Je majitel povinen mi přeplatek vyplatit? Díky za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.6.14 08:23

doplatek za elektřinu

Ahoj, chci se zeptat ohledně doplatku za elektřinu. Protože nám stále nepřišlo vyúčtování, volal manžel na ČEZ a tam mu řekli, že jsme měli nastavený nižší tarif než který máme ve smlouvě, takže příští měsíc přijde někdo ze zaměstnanců, který tarif přenastaví, oni to přepočítají a pravděpodobně budem doplácet.
Máme RD, dílnu, ale měsíčně platíme 3.800,– zálohy a vždycky nám vraceli. A to, že zaměstnanci nepřenastavili tarif přece není naše chyba. Myslíte, že je možné se nějak bránit? proč bychom měli platit za to, že oni zapomněli? Díky za každou radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
19.6.14 08:33

@Kiminka.m No to sice neni vase chyba, ale elektrinu jste odebrali a spotrebovali… :nevim: Jako tezko se nejak branit. Pokud by to byla nejaka velka suma, tak se s nimi na zaklade te jejich chyby domluvit na splatkovem kalendari… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný