Doplňkové penzijní spoření - výplata

fed
2
27.6.26 22:18

Doplňkové penzijní spoření - výplata

Ahoj, zrušila jsem doplňkové penzijní spoření, protože jsem se dostala do situace, kdy potřebuji peníze, a nechci si nikde půjčovat. Rušila jsem ho někdy v květnu a k 30. 6. 2026 mi doběhne výpověď.

Každopádně můj dotaz zní, jestli náhodou nemáte někdo zkušenost s tím, kdy finance dorazí. Konkrétně mám smlouvu u České spořitelny starou cca 3 roky. Ve spořitelně mi řekli, že do konce července, ale neumí mi říct ani orientačně ve které části měsíce.
Narovinu na peníze celkem dost spěchám. Proto to zkouším tady a chci se zeptat, jestli jste doplňkové penzijní spoření u České spořitelny také někdo nerušil a kdy vám finance případně dorazily. Děkuji vám za případnou pomoc. :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3732
27.6.26 22:21

Obávám se, že až za dva měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fed
2
27.6.26 22:24

@884135

To zase ne, mám to i přímo ve smlouvě, že peníze vyplatí do konce měsíce následujícího po výpovědi, čili do 31. 7. 2026. Jen jsem prostě chtěla vědět alespoň orientačně, kdy finance tak chodí, jestli třeba na začátku měsíce, nebo až na konci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.26 22:31

Mají několik výplatních termínů. Takže klidně to může být na počátku, uprostřed nebo na konci měsíce.

• Citovat
  • Upravit
77679
27.6.26 22:41
@Anonymní píše: Více

a jelikož budou dovolené, tak to bude spíš až na tom konci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.26 23:32
@stinga píše: Více

Pouze v prosinci do termínů vstupují státní svátky. Takže klidně může mít finance na účtu první týden v červenci. Anonym mám proto, protože práce.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat