Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá stejný problém jako já? Náš 11ti měsíční prcek nemusí celé dopoledne jíst! V noci ho v průměru 3krát kojím. Poslední kojení je cca v 6:30 a potom nic nejí jenom v cca 11:00 ho znovu nakojím a pak jde spát. První jídlo jíme zhruba mezi 13. - 14.hod. Pak už jí docela normálně.
Jste na tom některá stejně jako my?
Verča
Treba nema hlad. Moje dcera ma 21 mesicu, rano ma mleko, nekdy potom jeste cornflakes, ale vetsinou se v tom jen povrta a potom az obedva. Odpopledne jak kdy. Nekdy ma hlad, jindy ne. Celkove je strasny nejedlik, tak uz jsem to prestala resit.
Ahoj,
čo by som ja dala za to, keby nejedol iba dopoludnia! Moj mladší neje skoro nikdy… Maximálne jogurt a jablko, s ostatným sa možem ísť vypchať
Starší je úplny opak, ten by snáď zjedol aj klince, keby som mu ich dala na tanier, takže na nejedenie nie som vobec zvyknutá… ![]()
Dúfam, že ho to prejde skor ako sa zbláznim… ![]()
Gabika
Ahoj
Michal dopoledne taky moc nejí. Ráno o půl osmé vysosne 150 ml sunaru … a pak někdy až obědvá - okolo 12. Někdy si dá dopoledne corn flakes, někdy banán, někdy nechce nic… o něco lepší je to , když jsme venku a jedeme do obchodu a může si vybrat buchtu nebo rohlík, to pak cestou žmoulá to…
Odpoledne taky moc nesní - vzbudí se okolo 15 hodiny, jí až po kouzelné školce - čili o půl páté… …
Myslím že jeho brácha bude za chvilku vážit víc než on… a mé obavy jsou opodstatněné - brácha už bude mít něco málo než sedm kilo…
tak nejedlíkům hube'nourům zdar
My to máme podobně. U nás je ale rozdíl v tom, že naposledy jíme noční mléko a pak až do oběda nic (někdy do holek dostanu třeba dohromady půlku housky nebo jablko) . Takže myslím, že pokud máte aspoň něco tak jste na tom lépe než my ![]()