DOPOLEDNE NEJÍ!!!!!

206
28.2.07 13:10

DOPOLEDNE NEJÍ!!!!!

Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá stejný problém jako já? Náš 11ti měsíční prcek nemusí celé dopoledne jíst! V noci ho v průměru 3krát kojím. Poslední kojení je cca v 6:30 a potom nic nejí jenom v cca 11:00 ho znovu nakojím a pak jde spát. První jídlo jíme zhruba mezi 13. - 14.hod. Pak už jí docela normálně.

Jste na tom některá stejně jako my?

Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1754
28.2.07 13:15

Treba nema hlad. Moje dcera ma 21 mesicu, rano ma mleko, nekdy potom jeste cornflakes, ale vetsinou se v tom jen povrta a potom az obedva. Odpopledne jak kdy. Nekdy ma hlad, jindy ne. Celkove je strasny nejedlik, tak uz jsem to prestala resit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
28.2.07 13:55

Ahoj,

čo by som ja dala za to, keby nejedol iba dopoludnia! Moj mladší neje skoro nikdy… Maximálne jogurt a jablko, s ostatným sa možem ísť vypchať :roll: Starší je úplny opak, ten by snáď zjedol aj klince, keby som mu ich dala na tanier, takže na nejedenie nie som vobec zvyknutá… :?

Dúfam, že ho to prejde skor ako sa zbláznim… :(

Gabika

• Citovat
  • Upravit
2857
28.2.07 15:12

Ahoj

Michal dopoledne taky moc nejí. Ráno o půl osmé vysosne 150 ml sunaru … a pak někdy až obědvá - okolo 12. Někdy si dá dopoledne corn flakes, někdy banán, někdy nechce nic… o něco lepší je to , když jsme venku a jedeme do obchodu a může si vybrat buchtu nebo rohlík, to pak cestou žmoulá to…
Odpoledne taky moc nesní - vzbudí se okolo 15 hodiny, jí až po kouzelné školce - čili o půl páté… …

Myslím že jeho brácha bude za chvilku vážit víc než on… a mé obavy jsou opodstatněné - brácha už bude mít něco málo než sedm kilo…

tak nejedlíkům hube'nourům zdar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
28.2.07 15:21

My taky nejíme:-)

My to máme podobně. U nás je ale rozdíl v tom, že naposledy jíme noční mléko a pak až do oběda nic (někdy do holek dostanu třeba dohromady půlku housky nebo jablko) . Takže myslím, že pokud máte aspoň něco tak jste na tom lépe než my :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová