Dopoledne v posteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
47759
11.9.13 22:27

@gabi.design u nás je to to samé, mimino to by se semnou válelo do aleluja, ale 2letak vstává ráno v půl 7 s nejstarším, který vstává do školy :cert: Obcas se mi ho povede zatahnout k sobě do postele a aspoň v klidu leží, ale nejpozději v půl 8, chce vstávat :zed: A po obědě zalezam povinně s nimi do pelechu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
11.9.13 22:29

Prijimam vyzvu valeni do 12hod.. zitra to zkusim! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
11.9.13 22:30

Ja chci takyyyyyy :mrgreen: U nas se vstava pravidelne mezi pul sedmou a pul osmou…uz skoro 2 roky…zavidim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
11.9.13 22:31

@ivana-domca U nás je to podobné. Ráno vyskočí v sedm plný elánu z postele, běží do kuchyně k ledničce a řve na celý kolo „jííííííííst“. :zed: Samozřejmě mi přitom většinou i vzbudí toho malého a já mám chuť vraždit hned po ránu. :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
11.9.13 22:36

Krystufek se do jeho 10mesicu budil v noci po hodine tak jsem byla rada ze neusnu na zachode nebo ve vytahu.. ja jen cekala az se rozedni abych mohla vyjet s kocarkem, uspat ho na prvnich kostkach aspon na 10 minut zavrit oci na lavicce v parku!.. pak prislo obdobi kdy uz konecne spal celou noc ale vstaval v 5.30 v zime to bylo sileny..postupne se to posouvalo az ted vstava v 7 nekdy v 8 coz uz je parada.. byla to drina ale o to vic si to ted uzivam..!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
11.9.13 22:37

@gabi.design u nás mlaská, mluvit nechce :cert: ale taky šílím když mi vzbudí malého, protože v tu chvíli chtějí oba jíst a já nevím co dřív :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
11.9.13 22:39

@ivana-domca Ano, rána a večery jsou u nás poněkud chaotické. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
11.9.13 22:44

@gabi.design večery jsou u nás naštěstí v pohodě, nejstarší se vykoupe sám, táta koupe prostředního kluka, já mimino, ale i kdyby nebyl táta doma, tak mimino koupu už kolem 7, prostředního až v 8 a kdyby chtěl nejmenší vyvádět, tak ho šoupnu do šátku a to ani nedutá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
11.9.13 22:46

Tak u nas mame valeci vecery, rano je dcerka tak nabita, ze nelze zaspat, ale vecer tak od sesti uz lezime, mazlime se, cteme si, proste lenosime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
11.9.13 22:49

@gabi.design u nas se v pet zacne ozyvat mladsi (6t), nakojim a ona pak hodinu doslova chrochta blahem, cimz spusti probouzeni starsi (15m), mladsi staci usnout a nekdy v tu dobu uz je probuzena starsi, ktera zacne radit a to uz jsme nuceni vstanout vsichni :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
11.9.13 22:52

Tahle diskuse mi pripada supr, dokonalej napad.
My na to vyzrali - nechali jsme deti vyrust a je klid. Mezi tim i neco deticky uklidily, treba zahradu, auto, uhli ne protoze jsme meli elektriku, pradlo nevesely, protoze jim obcas padalo na zem a pak by se muselo prat znovu. zametat. Vytirat. Hlavne zvedat pevnou linku a rikat mama pak zavola ted nemuze..A pokud se vam chce spat celej den se citite ze usnete, mela jsem moto hned rano: Jeste 13 hodin a uz pujdem spat. S timhle motem jsem zila dlouho. Nemam rada skolstvi. Kazi mi zivot uz od mala, a dohnalo mne kdyz jsem musela tam davat deti. Vubec nerespektovali, ze uz konecne spime dlouho /11/
Holky uz jste nekdy zaspaly do skolky? Myslim na tu 16. Hodinu. To je tak divnej pocit, kdyz vam nekdo vola, jste rozespaly a nekdo vam tvrdi, ze vase dite, ktery podle vas melo spat vedle v pokojicku, nekde zbylo.
:zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
11.9.13 22:52

My dneska spali do 10h, jinam vstáváme tak mezi půl 9 a 9. Oběd začínám řešit až kolem 12, takže jíme tak ve 14h :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
12.9.13 07:07

Tak mně ráno vstávat nevadí, vstávám kolem šesté, ale později než v sedm určitě ne. Kdybych se chtěla válet, tak raději odpoledne.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
12.9.13 07:50
@gabi.design píše:
@ivana-domca U nás je to podobné. Ráno vyskočí v sedm plný elánu z postele, běží do kuchyně k ledničce a řve na celý kolo „jííííííííst“. :zed: Samozřejmě mi přitom většinou i vzbudí toho malého a já mám chuť vraždit hned po ránu. :mrgreen: :cert:

Taktéž vyskoci v půl 7 jak kdyby ho pichla včela smer kuchynska linka. a tam opakuje ham ham a řve jak tur :mrgreen: :cert:nandam kakao, skocim udelat kolecko kolem baráku se psem nakrmim psa a morce :zed: a šup dopperin. malý si hraje na zemi.mame pustenou teď snidani s novou. a já si lebedim :dance: jen co 10 min mě maly zvedne kvůli něčeho z postele. a pak zas hupsnu zpět. je to odpočívacka na půl ale pohoda :lol: vidím že budu za půl hodky na nohou.on si dlouho sám hrat nevydrzi. vadí ku že si ho nevšímám, vadí mu když ležím :zed: :zed: :mrgreen: takže většinou polezenicko do 8.30 h. s tím že v 6.30 vstaval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
12.9.13 08:00

@mihalunka večer nachystám mlíko do láhve a vodu do termosky. Jak malá otevře oči, udělám jí mlíko, nasypu do misky kukuřičny křupky, kousky jablka, rozinky, plátek sýra a kousky rohlíku, donesu ba stůl do obýváku, lehnu si na gauč a píšu na emimino z mobilu. Taky zabírá dát do zidlicky, na pult jídlo a krtka na dvd k tomu, to si ještě i schrupnu.
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital