Dopoledne v posteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3932
12.9.13 08:05

@Rebecca Tea To sem taky zkoušela a u nás to nefunguje :roll: Ted ho momentálně už hodinu a půl ukecávám aby ještě zůstal v posteli, jenže každých 5 minut si vzpomene, že chce ještě pít, jíst. Přitom co nám tady chybí, já na pc, jemu tady valí na přehrávači krysáci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
12.9.13 08:05

@Rebecca Tea já do dvd rano když už je nejhůř :mrgreen: :lol:dávám prasatko peppu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
12.9.13 08:16

@mammy musíš mu podstrčit něco, co miluje :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
12.9.13 08:17

@cumlanek to neznám, pro jak starý je to dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
12.9.13 08:21

S tim rannim jidlem je to u nas taky podobny.. ja skoro nesnidam.. ale stofa ma hlad jen co vstane.. kdyz chce jogurt tak to je dobry ten si donese.. ale dneska chtel cheba se syrem.. takze uz jsem bohuzel musela vstat.. :) ale uz jsem zase zpatky a koukame na burakoy povidacky, to ted u nas frci.. :)dneska mam dokonce obed ze vcera.. takze bych to videla tak ze do 11 se valime v posteli.. pak si dam sprchu, ohreju obed a ve 12 jde stofa zase spat a ja zalehnu k vyvolenym nebo nejake podobne oddechovce..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
12.9.13 13:28

@LadyTommy Mimino mi taky chrochtá :mrgreen:, nicméně to staršího naštěstí nevzbudí, ale starší mladšího jo. Bodejť by ne, když je jak hrom do police. Takže ho vzbudí, pak si dá prst před pusu a pronese „pššššš“. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
12.9.13 13:31

.

Příspěvek upraven 03.02.14 v 22:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
12.9.13 13:43

Malý se na peppu začal dívat před druhým rokem a líbí se mu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
12.9.13 18:02

@gabi.design my pouštíme přes den bílý šum, jinak by mimino vůbec nespalo a mě by za chvíli vezli do blázince :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
13.9.13 13:41

Muj tata mi daval fixy a chtel at ho pomaluju na zadech, ale jemne, ne ze budu delat pisek nebo jiny tecky.
Pak si leh na dve hodiny do vany. Byl ukazkovej povalec, nebo pozitkar? Dokazal vyplnit cele dopoledne. Nikdy nepracoval. Vzbudil ve mne sen, nikdy nechodit do prace. Kdyz jsem byla vetsi naucil mne takhle abecedu, psala jsem ji na zada a on hadal, nebo rek pismeno a ze mi rekne az bude spravny. Tyto hry se u nas uz dedej. Memu synovi pritelkyne ted pise na zada vzkazy.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
13.9.13 15:55

@ivana-domca Taky pouštím. Zrovna teď tady chrní a hraje mu déšť v lese. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
13.9.13 15:56

@tamata Ó, děkuji Ti dobrá vílo! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lusteka
17.10.13 14:01

Tak to se mi ještě nestalo, aby mi volali, i když jsem párkrát přilítla na poslední chvíli. My máme problém ráno vstát a dojít tam do osmi. Většinou máme skluz půl hodiny, učitelky nás nemají rády, protože nám musejí chodit odemykat a prý se jim děti zatím rozutečou. Zrovna dneska se mě ptala, jak to budeme dělat, až začne chodit do školy. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Lusteka
17.10.13 14:05
@Lusteka píše:
Tak to se mi ještě nestalo, aby mi volali, i když jsem párkrát přilítla na poslední chvíli. My máme problém ráno vstát a dojít tam do osmi. Většinou máme skluz půl hodiny, učitelky nás nemají rády, protože nám musejí chodit odemykat a prý se jim děti zatím rozutečou. Zrovna dneska se mě ptala, jak to budeme dělat, až začne chodit do školy. :lol:

Jejda, píšu sem úplně poprvé, měla to být reakce na komentář paní PLZAKOVE21. jak zaspává do školky ve 4 odpoledne.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex