Program pro dítě od 2 let

3088
11.9.13 07:34

Program pro dítě od 2 let

Co podnikáte s dětmi od 2 let? Celkově, co tak děláte celé dny? Kam chodíte ven, co děláte všechno doma, atd? Chybí mi inspirace, díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2449
11.9.13 07:55

@Maty1989 Chodíme na cviceni s dětmi od dvou let, tam se poradne vyradi, navštěvujeme kamarádky se stejne starymi detmi, to se taky poradne vyradi, doma se koukáme asi tak hodku na telku na pohadky, pak mi maly pomaha varit, stavime si z LEGA, malujem, když je hezky jdem na zahradu, kde jezdi jak sileny na motorce :-)Nastesti ještě po obidku spi dve hodky, nekdy tri. Odpoledne většinou jdem ven, nebo cekame na tatku, ten ho vezme na kolo nebo na pisek…je to ruzne…nekdy se taky nudíme, ono porad vymyslet něco nového nejde. Taky se tady rada inspiruju, pokud napise někdo něco inovativniho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
11.9.13 08:04

@Petta29 Právě moc nikoho známýho nemáme, takže jsme převážně samy a cvičení jsem chtěla, ale docela mě odradila cena :( Rozhodně nechci kupovat permici, kdybysme tam šly třeba jen párkrát, takže jsem to zatím nechala tak. Takže buď procházkujeme, nebo kutíme něco doma - stavíme ze stavebnice, čteme, si, kreslíme, nebo kouká na pohádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
11.9.13 08:07

@Maty1989 Venku děláme cokoliv :palec:, nejradši jsme na písku, sbíráme šišky, lístky, jezdíme na odrážedle.
Doma se jen nudíme :roll: a zlobíme :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
11.9.13 08:07

Ahoooj, a kolik je robátku? našemu byli v květnu 2roky. Teď má období, kdy ho nejvíc baví práce s vodou a pořád by něco někam naléval a přeléval :-)))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
11.9.13 08:08

@versko Moje malá má 26 měsíců a protože je sama, nudí se :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
11.9.13 08:09

@amazon No právě, ale ne vždy je počasí, nebo nálada být venku :D Tak bych ráda něco třeba tvořila doma, ale nic mě nenapadá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka

Chodíme na cvičení a občas někam do dětského koutku. Kluk miluje vlaky, takže jedeme třeba jenom jednu zastávku, zajdeme do cukrárny a jedeme domů. Podnikáme výlety do zoo a na různé zříceniny a hrady (líbí se mu šplhání na věž). Pak kreslíme, lepíme, modelujeme. Venku sbíráme různé podzimní listí a plody a budeme tím zdobit truhlik. Úžasné jsou foukací fixy se šablonami. Pak stavíme vláčkodráhu a duplo. Od 2. let jsme učili barvy za pomoci her Kloboučku hop! a Barevný dinosaurus. A ještě jsme hráli pexeso - pár kostiček ottočených obrázkem vzhůru.

• Citovat
  • Upravit
48

Párkrát jsme byli v mateřském centru, ale je tu uzavřená komunita maminek a nějak se nešlo mezi ně začlenit…i když malý byl spokojený. Jinak chodíme na hřiště, tam málo kdy někoho potkáme :-(((( a každý týden do zoo /máme permici/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48

A v úterý začínáme do Sokola:-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
11.9.13 08:10

@lucenka Mně právě odrazují ceny herniček, cvičení, atd, je to tak jednou za čas, ale ne třeba pravidelně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
11.9.13 08:11

@lucenka a kolik je synkovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.9.13 08:11

A cvičení není u vás někde sokol? Kluka to baví, ukázková hodina zdarma a pak 600 na pololetí. Nebo pohledat v materských centrech, u nás se platí vždy až na začátku hodiny.

• Citovat
  • Upravit
3088
11.9.13 08:12

@lucenka 980Kč za permici na půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
11.9.13 08:13

@lucenka Tedy cvičení a jiné kroužky, každý má svoji permici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí