Nízké sebevědomí na RD

48
8.9.13 21:27

nízké sebevědomí na RD

Jsem 3 roky na RD a docela se mnou začíná cloumat nízké sebevědomí…jak je člověk doma mimo profesi…také to máte některá tak???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
230
8.9.13 21:34

Ahoj, no já se hlásím :cert: před mateřskou jsem byla v poho, teď si začínám připadat děsně méněceně. A to jsem doma jen rok. Už jsem i začala uvažovat o návratu do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
8.9.13 21:34

Ne 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
8.9.13 21:36

No..já to měla naprosto obráceně…oproti práci jen jedno dítě… 8o :mrgreen:
PS: Fakt to není provokace…!!! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
48
8.9.13 21:37

@Pehule já mám dny kdy si připadám také k ničemu…přitom vše v pohodě zvládám, ale nedokážu se ocenit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
8.9.13 21:37

@versko
Přeci sebevědomí nesouvisí s profesí, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
8.9.13 21:39

Ani ne :think: vadí mi teda momentalne můj vzhled, ale na tom už se pomalu pracuje :think: ono při třech dětech nemám ani čas na takové myšlenky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
8.9.13 21:40
@Camael píše:
@versko
Přeci sebevědomí nesouvisí s profesí, ne?

No, pokud má práci, kde je potřeba být stále v obraze…pořád se něco mění…kolegové chodí na školení častěji než domů…pak bych se jí nedivila…

• Citovat
  • Upravit
4243
8.9.13 21:42

Ahoj, jsem na tom stejně. Doma 5.rok s 2dítětem a přijde mi to čím dál horší. A hlavně jsem hodně pracovala u prvního, teď mi firma jeden měsíc oznámila, že má vysoké náklady, že mi dá půlku práce a druhý měsíc nabrala člověka do téže oddělení. Takže lež jako brno a tím jsem víc na nervy. Přijdu si doma jako čuchta - mám vejšku, byla jsem workoholik, pracovala i 14hod. denně a i o víkendech a teď jen kroužky, školka, nakoupit, uvařit, vyprat apod. Jsem už líná se i nalíčit ven. Prostě se ke mě hodí tak zástěra. Díky tomu doma bordel, protože mě to už totálka s_re.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
8.9.13 21:42

To je právě ono…v práci v administrativě jsem vše zvládala a teď když mám jít něco někam zařídit tak se před úředníkem rozklepu a začnu tam koktat…pak vylezu a říkám si…no tak to je síla :-(((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
8.9.13 21:43

@versko jo, to já zvládám taky, mám teda štěstí, že mám hodný a klidný a spokojený mimčo. Já se totiž v podstatě nudím, i když se snažím malému věnovat, i tak nějak si připadám, že nic nedělám. V práci jsem byla v zápřahu a i když jsem nadávala :nevim: Tak mi to vyhovovalo víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
8.9.13 21:47

Jo a někde něco vyřizovat, to jsem vyřízená tak akorát já :zed: byla sem zvyklá v práci prezentovat před lidma, vyjednávat s agenturama a vést lidi a teď nejsem schopná vyřídit reklamaci v Tesco. Jsem úplně rozhozená a asi mi odumřely některý mozkový buňky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
8.9.13 21:49

@versko
To já spíš se cítim špatně vůči super matkám, co vše při mateřské zvládaly, chodí teď do práce (vrstevníci staršího), jsou navoňané, namalované, v kostýmku a já jako šmudla v teplákách, jen orvaná, olámané nehty z vaření a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
8.9.13 21:50

Ne :mrgreen: Moje osobnost přece není tvořena pouze mou profesí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
8.9.13 21:51

@Pehule tak to máme podobné…a co s tím děláš??? já se snažím,,otužovat,, a nevyhýbat se těm situacím, ale jde to špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí