Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem 3 roky na RD a docela se mnou začíná cloumat nízké sebevědomí…jak je člověk doma mimo profesi…také to máte některá tak???
Ahoj, no já se hlásím
před mateřskou jsem byla v poho, teď si začínám připadat děsně méněceně. A to jsem doma jen rok. Už jsem i začala uvažovat o návratu do práce.
No..já to měla naprosto obráceně…oproti práci jen jedno dítě…
![]()
PS: Fakt to není provokace…!!! ![]()
@Pehule já mám dny kdy si připadám také k ničemu…přitom vše v pohodě zvládám, ale nedokážu se ocenit…
Ani ne
vadí mi teda momentalne můj vzhled, ale na tom už se pomalu pracuje
ono při třech dětech nemám ani čas na takové myšlenky ![]()
Ahoj, jsem na tom stejně. Doma 5.rok s 2dítětem a přijde mi to čím dál horší. A hlavně jsem hodně pracovala u prvního, teď mi firma jeden měsíc oznámila, že má vysoké náklady, že mi dá půlku práce a druhý měsíc nabrala člověka do téže oddělení. Takže lež jako brno a tím jsem víc na nervy. Přijdu si doma jako čuchta - mám vejšku, byla jsem workoholik, pracovala i 14hod. denně a i o víkendech a teď jen kroužky, školka, nakoupit, uvařit, vyprat apod. Jsem už líná se i nalíčit ven. Prostě se ke mě hodí tak zástěra. Díky tomu doma bordel, protože mě to už totálka s_re.
To je právě ono…v práci v administrativě jsem vše zvládala a teď když mám jít něco někam zařídit tak se před úředníkem rozklepu a začnu tam koktat…pak vylezu a říkám si…no tak to je síla ![]()
@versko jo, to já zvládám taky, mám teda štěstí, že mám hodný a klidný a spokojený mimčo. Já se totiž v podstatě nudím, i když se snažím malému věnovat, i tak nějak si připadám, že nic nedělám. V práci jsem byla v zápřahu a i když jsem nadávala
Tak mi to vyhovovalo víc.
Jo a někde něco vyřizovat, to jsem vyřízená tak akorát já
byla sem zvyklá v práci prezentovat před lidma, vyjednávat s agenturama a vést lidi a teď nejsem schopná vyřídit reklamaci v Tesco. Jsem úplně rozhozená a asi mi odumřely některý mozkový buňky ![]()
@versko
To já spíš se cítim špatně vůči super matkám, co vše při mateřské zvládaly, chodí teď do práce (vrstevníci staršího), jsou navoňané, namalované, v kostýmku a já jako šmudla v teplákách, jen orvaná, olámané nehty z vaření a tak.
@Pehule tak to máme podobné…a co s tím děláš??? já se snažím,,otužovat,, a nevyhýbat se těm situacím, ale jde to špatně