Bývalá tchýně poštvává syna proti mě

Anonymní
1.9.13 15:56

Bývalá tchýně poštvává syna proti mě

Holky jak by jste řešily, kdyby Vám tchyně manipulovala s dítětem? Extremně ho obskakovala, vyvářela 3 druhy jídel, cpala sladkostmi prostě vše co má rád ap, a nakonec se dozvíte že jste špatná maminka a že by si zasloužil lepší!!! MĚ BOLÍ ŽE NEMUŽU POŘÁDNĚ S TÍM NIC DĚLAT!!! PROTOŽE KDYBYCH MOHLA TAK TO TA PANÍ NEUVIDÍ JAK JE ROK DLOUHEJ!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5635
1.9.13 16:01

To te ex vydira pres penize, nebo proc musis v tomto pripade dovolit styk ex tchyne s tvym ditetem?
Ono se s ni adi vida, kdyz ho ma v peci zrovna otec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.13 16:21

Nie som si celkom ista, ale myslim ze aj stari rodica mozu poziadat o upravu styku a dostavat vnuca rovnako ako otec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
1.9.13 16:33

NO tchýně..já bych ho nepůjčila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
1.9.13 16:36

Bohuzel jé to pořád jeho babicka a s tím asi nic neudelas. Jediné co můžeš poradne ji to od plic říct co se ti nelíbí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
1.9.13 18:09

To delaly nase babicky a to byly vsichni za dobre… tedy krom te posledni hlasky.
Asi bych se ani neozyvala, nic s tim neudelas a babizna bude mit radost, ze te to stve… Jak casto se s klukem vidaji???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
1.9.13 18:26

Kolik let je synovi? Vídá ho sama nebo když je u Tvého ex…? Staršímu dítěti (cca 7 let a výš) už jde lecos vysvětlit…i co se týká psychologie…citového vydírání, snahy zalíbit se - versus - výchova…moje dcera má něco podobného s mojím VLASTNÍM tátou..!!! pokud je se mnou, mojím přítelem nebo mojí mámou, funguje jako hodinky (takřka), pokud je s dědou, je nesnesitelná, rozmazlená mrcha…doslova…on razí výchovu: „Vše pro vnučku“…doslova…může cokoliv, nemusí nic (je jí 10 let)…nemusí si vyčistit zuby, když nechce…může sníst kilo bonbonů…nemusí poprosit, poděkovat…může být drzá…On vůbec netuší, že s tímto stylem výchovy ho má dcera jednou kopne do prde*e…doslova!!!
Mám svého tátu moc ráda…on za to vlastně fakt nemůže…jediná vnučka…miluje jí…
Ale už můžu ovlivnit svoji dceru já…můžu jí vysvětlit (a někdy hooodně nahlas), že takhle teda NE..!!! Tohle si k dědovi dovolovat nebude…zuby se čistí, jinak ať zapomene na tablet nebo PC…a bílé polmby si bude platit ze svého… :mrgreen:
No…ještě je ve věku, kdy si dá říct…po poslední promluvě půl hodiny brečela…ale POCHOPILA…pochopila, že někdo musí vychovávat…že prarodiče jsou rozmazlovací, ale má to své mantinely…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.13 18:41

NEE JÁ HO M ÁM V PÉČI, ale otec si ho nechce brát tak ho na víkendy vozí babičce :(klukovi je 10 ket obávám se že nemužu utnout vztahy uplně že mají už prarodiče svá práva, ani bych nechtěla kvuly malému to udělat ublížilo by mu to…ale co s tím? :? :,( on vždy přijede jak vyměněný, hledá na mě najednou chyby jak babička tohle a onbo dělá líp, viné mě že mužu za rozpad rodiny, přitom za to mohla tchyně…nikdy takové chování neměl…

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
1.9.13 18:54
@Anonymní píše:
NEE JÁ HO M ÁM V PÉČI, ale otec si ho nechce brát tak ho na víkendy vozí babičce :(klukovi je 10 ket obávám se že nemužu utnout vztahy uplně že mají už prarodiče svá práva, ani bych nechtěla kvuly malému to udělat ublížilo by mu to…ale co s tím? :? :,( on vždy přijede jak vyměněný, hledá na mě najednou chyby jak babička tohle a onbo dělá líp, viné mě že mužu za rozpad rodiny, přitom za to mohla tchyně…nikdy takové chování neměl…

Je to logické…zhruba do 9 let jsou děti napojeny na matku…po devátém roce se pozvolna toto napojení mění na otce…říká se tomu „astrální pupeční šňůra“…Tvůj syn je teď napojený na tátu…ovšem táta nefunguje a místo něj je tu tchýně…víš co to je za psychologickou pecku pro tvého syna??? Potřebuje tátu a ten ho strčí tchýni… :zed: Syn je zklamaný, naštvaný a ve svém věku bezmocný…je lehce ovlivnitelný…má vztek…chce rodinu a ta není…hledá viníka…Tebe…lehký cíl co je hned po ruce…podporován narážkami tchýně…
Se synem bych promluvila…né doma, tam se ti zavře do pokoje a mami nazdar!!!
Vyrazila bych s ním ven…na procházku :mrgreen: při chůzi se i líp mluví, zvlášť s chlapama… :mrgreen: a mluvila bych s ním jako s dospělým…vysvětlila bych mu situaci…vyjádřila pochopení, že to teď má těžké a klidně bych mu vysvětlila i chování tchýně…tu manipulaci…na různých příkladech jejího chování, s tím, že to tchýně dělá proto, že se prostě bojí, že o vnuka přijde…evidentně už přišla o syna…tak dělá co může, aby nepřišla o vnuka-proto ho „popouzí“ proti Tobě…aby měl babičku raději, aby k ní chodil často…ona se BOJÍ…chápeš? Ty máš trumfy v ruce…ne ona…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex