Dopoledne v posteli

41
11.9.13 21:41

Dopoledne v posteli

Pro maminky a tatínky na rodičovské dovolené ale i ostatní co se nestydí za to, že ještě v 10 (v 11 :D) hodin leží v posteli. Netrápí je neuvařený oběd, neuklizený byt nebo neustlaná postel. Napište mi jak vy trávíte dopoledne v posteli? Jaké máte vychytávky k tomu abyste vstát nemuseli? Jak se zabaví Vaše děti? Motto: Nejsem líná jenom ráda odpočívám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41
11.9.13 21:42

Skupinka i na facebooku https://www.facebook.com/…26629449537/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
11.9.13 21:48

..

Příspěvek upraven 03.02.14 v 22:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
11.9.13 21:50

Mam 2leteho syna, kdyz nema valeci den tak jsme nekdy taky na nohach uz od 7 ale obas se postesti a to si to pak uzivam.. zrovna dnes do 11… :) paradicka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
11.9.13 21:50

@mihalunka V předvečer dohodnu s tatínkem, že ráno tentokrát vstává on, a ráno nasadím špunty do uší a sladce sní:) Bohužel se to moc často nestává :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10369
11.9.13 21:56

Tak dneska se mi poštěstilo válet se skoro až do půl devátý, přesunula jsem se na gauč, nachystala snídani, pustila pohádky a vesela dopávala :D Ale to byl extra vyjímečnej den :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
11.9.13 21:56

Joo to me spat nenecha.. to ja obcas musim popojet s autickem nebo traktorem.. ale pomalu se zdokonalu ze uz se nemusim moc hybat.. :DD garaz je pod polstarem pro benzin jede pod perinu.. Uz si umi otevrit i lednicku takze si do postele prinese k snidani jogurt i se lzickou.. notas mam na kline takze v jednom okne mi bezi fc, internet atd a v druhem okne nejaka ta pohadka.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
11.9.13 22:01

Muž a dítě zmizí do práce a do školky a já se můžu ve dnech volna válet jak chci :D
No a dokud bylo dítko doma, tak jsem natahala do postele hračky, kolíčky na prádlo a v krajním případě noťas s pohádkou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
11.9.13 22:04

Ja rano akorat uvarim caj a dam snidani a jdu se dovalet k televizi. Dopoledne jsem vzdycky dokazala vyprodukovat leda tuhou zplodinu metabolismu, odpoledne byvam akcnejsi. Obed me netrapi, ten se vari vzdy vecer, takze bud je a jen se ohreje, nebo neni a parek taky dobrej.

• Citovat
  • Upravit
41
11.9.13 22:10

No to mám radost ze nejsem sama… :) me na fc v jedne skupine kazdy den desilo jak tam vsichni pisou jak uz maj v 10hod navareny, poklizeny, okopany zahony, nektery po rannich rozvickach a pod… uz jsem si pripada ze jsem nejaka vadna.. :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
11.9.13 22:10

U nás se vstává kolem půl devátý, když se malej probudí, udělám snídani, pak pustim TV a zkouknu Ulici z předchozího dne, u telky, TV malýho naštěstí ještě nebere, občas teda musim hrát na schovku ve stanu, už jsem ho přesunula do obýváku, oběd většinou vařim na dva dni, takže sníme co je a když nic tak vařim když jde malej spát po obědě - pokud teda nejdu spát s nim, což bývá často :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
11.9.13 22:12

Mám za chvíli 5timěsíčního kloučka a když si ho ráno přendám do postele tak sme si pospali do 10-11.. až poslední týden co rostou zuby vstává v 7-8 a nenechá se zpacifikovat… :cert: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
11.9.13 22:24

Já bych trávila, kdyby mě synáčci nechali. :lol: Což o to, tomu malému je to jedno, tomu strčím do pusy prso a bude se u mě v posteli válet do aleluja, ale ten starší nemá pro tyhle radovánky pochopení, takže mám asi smolíka. :think: Válím se občas akorát po obědě, kdy zalehnu s nimi a většinou jsem mrtvá dřív jak oni. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
11.9.13 22:24

Taky bych někdy chtěla rozhodnout o tom, kdy se bude vstávat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
11.9.13 22:27

Taky se v 10 ještě válím v posteli, rekord máme dokonce pravé poledne :oops: tu dobu trávím spaním, stejně jako moji synáčci, spokojeně spící vedle mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí