Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pro maminky a tatínky na rodičovské dovolené ale i ostatní co se nestydí za to, že ještě v 10 (v 11
) hodin leží v posteli. Netrápí je neuvařený oběd, neuklizený byt nebo neustlaná postel. Napište mi jak vy trávíte dopoledne v posteli? Jaké máte vychytávky k tomu abyste vstát nemuseli? Jak se zabaví Vaše děti? Motto: Nejsem líná jenom ráda odpočívám!
Skupinka i na facebooku https://www.facebook.com/…26629449537/
Mam 2leteho syna, kdyz nema valeci den tak jsme nekdy taky na nohach uz od 7 ale obas se postesti a to si to pak uzivam.. zrovna dnes do 11…
paradicka..
@mihalunka V předvečer dohodnu s tatínkem, že ráno tentokrát vstává on, a ráno nasadím špunty do uší a sladce sní:) Bohužel se to moc často nestává ![]()
Tak dneska se mi poštěstilo válet se skoro až do půl devátý, přesunula jsem se na gauč, nachystala snídani, pustila pohádky a vesela dopávala
Ale to byl extra vyjímečnej den ![]()
Joo to me spat nenecha.. to ja obcas musim popojet s autickem nebo traktorem.. ale pomalu se zdokonalu ze uz se nemusim moc hybat..
garaz je pod polstarem pro benzin jede pod perinu.. Uz si umi otevrit i lednicku takze si do postele prinese k snidani jogurt i se lzickou.. notas mam na kline takze v jednom okne mi bezi fc, internet atd a v druhem okne nejaka ta pohadka.. ![]()
Muž a dítě zmizí do práce a do školky a já se můžu ve dnech volna válet jak chci ![]()
No a dokud bylo dítko doma, tak jsem natahala do postele hračky, kolíčky na prádlo a v krajním případě noťas s pohádkou ![]()
Ja rano akorat uvarim caj a dam snidani a jdu se dovalet k televizi. Dopoledne jsem vzdycky dokazala vyprodukovat leda tuhou zplodinu metabolismu, odpoledne byvam akcnejsi. Obed me netrapi, ten se vari vzdy vecer, takze bud je a jen se ohreje, nebo neni a parek taky dobrej.
No to mám radost ze nejsem sama…
me na fc v jedne skupine kazdy den desilo jak tam vsichni pisou jak uz maj v 10hod navareny, poklizeny, okopany zahony, nektery po rannich rozvickach a pod… uz jsem si pripada ze jsem nejaka vadna.. ![]()
U nás se vstává kolem půl devátý, když se malej probudí, udělám snídani, pak pustim TV a zkouknu Ulici z předchozího dne, u telky, TV malýho naštěstí ještě nebere, občas teda musim hrát na schovku ve stanu, už jsem ho přesunula do obýváku, oběd většinou vařim na dva dni, takže sníme co je a když nic tak vařim když jde malej spát po obědě - pokud teda nejdu spát s nim, což bývá často ![]()
Mám za chvíli 5timěsíčního kloučka a když si ho ráno přendám do postele tak sme si pospali do 10-11.. až poslední týden co rostou zuby vstává v 7-8 a nenechá se zpacifikovat…
![]()
Já bych trávila, kdyby mě synáčci nechali.
Což o to, tomu malému je to jedno, tomu strčím do pusy prso a bude se u mě v posteli válet do aleluja, ale ten starší nemá pro tyhle radovánky pochopení, takže mám asi smolíka.
Válím se občas akorát po obědě, kdy zalehnu s nimi a většinou jsem mrtvá dřív jak oni. ![]()
Taky bych někdy chtěla rozhodnout o tom, kdy se bude vstávat ![]()
Taky se v 10 ještě válím v posteli, rekord máme dokonce pravé poledne
tu dobu trávím spaním, stejně jako moji synáčci, spokojeně spící vedle mě ![]()