Doporučení peditra Ostrava - Poruba

11
17.12.21 19:29

Doporučení peditra Ostrava - Poruba

Hezký den, maminky,
prosím o doporučení pediatra Ostrava-Poruba a okolí. Se stávající lékařkou mám problém a chci ji změnit.
Chci, aby lékař neměl problém s tím, že si dítě při očkování podržím sama, nejlépe v náručí (teď chce držet já i sestra a ona očkuje, dnes ji chtěla zabalit do prostěradla, ať se nehýbe, to jsem nedovolila) a odložení očkování. Určitě očkovat chci, i nepovinné, ale po posledním očkování nebyla dobrá reakce a o odložení nechce vůbec slyšet (vím, že je to na mě a já rozhoduji, ale nechci se s ní pořád dohadovat). Všechno musí byt podle tabulek, i když je dcera třeba hmotností nad tabulkovou hodnotou, pořád je to málo a musí se kojit víc.

Děkuji za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32925
17.12.21 19:49

My chodíme ke Králové, ale obávám se, že nebere. Takže spíš budeš muset zjistit, kdo bere, a informovat se konkrétně. My jsme moc spokojení, nikdo nic nehrotí, očkování jsem odkládala o dost, bez problémů, zvlášť u třetího dítěte bere, že jsem zkušená, a tak co by mi měla říkat, takže velký nadhled, vždycky jen doporučí, nechá promyslet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
17.12.21 19:56

Zkuste paní doktorka Gurna. Je to perfektní doktorka, znám ji jako dětskou diabetoložku a teď si otevřela dětskou pediatrii někde v Porubě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
17.12.21 19:57

Taky chodím s dětmi k MUDr. Králové a jsme spokojeni. V rámci zástupu musím vychválit i MUDr. Hubeňákovou. Ovšem, mám obavy, že mají plné kapacity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí