Doporučenka - jak byste postupovali?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Gabinka1 píše:
jako pokud se do firmy nedá dovolat, tak bych tam zkrátka šla neohlášená…Co se týče toho ukončeného řízení - no je to blbé, ale máš aspoň papír pro pracák rovnou (mam povídat, jak jsem odepsala na inzerát, přišlo mi, že děkájí, ale místo už je obsazené a další týden mi pak do schránky „agenta“ chodil tentýž inzerát a stále ještě tam je i po měsíci? - kdyby rovnou řekli nemáme zájem)
Je to boj
Podle mě řízení není ukončené, protože je to nová nabídka ze včerejška a firmy si na posílání životopisů nechávají aspoň týden. Nepříjde mi normální, že ráno mi řekne, ať pošlu životopis a za 3 hodiny mi řekne, že je řízení ukončené. ![]()
Ale je to vizitka té firmy že?
- Citovat
- Upravit
Anonymní píše:Gabinka1 píše:Podle mě řízení není ukončené, protože je to nová nabídka ze včerejška a firmy si na posílání životopisů nechávají aspoň týden. Nepříjde mi normální, že ráno mi řekne, ať pošlu životopis a za 3 hodiny mi řekne, že je řízení ukončené.
jako pokud se do firmy nedá dovolat, tak bych tam zkrátka šla neohlášená…Co se týče toho ukončeného řízení - no je to blbé, ale máš aspoň papír pro pracák rovnou (mam povídat, jak jsem odepsala na inzerát, přišlo mi, že děkájí, ale místo už je obsazené a další týden mi pak do schránky „agenta“ chodil tentýž inzerát a stále ještě tam je i po měsíci? - kdyby rovnou řekli nemáme zájem)
Je to boj
Ale je to vizitka té firmy že?
tak tak. Jako je to blbé, ale aspoň máš ten mail
A pro uživatelku P28 (pardon, jestli jsem zkomolila nick
) - jako já to chápu. Jenže tady se dočítáš, jaké podmínky jsou na UP, co po nás chtěj a jestli dostane 2 dny na to to vyřešit, tak jak to má udělat, když od nich ten kontakt dostane? Zkus se nad tim taky zamyslet. Jak řikam, chápu tě, jenže…(no tak přijde a když to nechápe, dej jí razítko a máš klid, ne?)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Však vždycky to razítko dostala s tím, že řízení není ukončené. Ale prostě, pokud přišla neohlášená, ani jsme se cv nezabývali. Samozřejmě byly i soudné osoby, kt. normálně zavolaly, vysvětlily a těm jsme sdělili, ať dorazí, přinesou cv a razítko že dostanou na recepci nebo u nás v kanclu. Jejich cv jsme normálně zařadili do výběru.
- Citovat
- Upravit
P28 píše:
Však vždycky to razítko dostala s tím, že řízení není ukončené. Ale prostě, pokud přišla neohlášená, ani jsme se cv nezabývali. Samozřejmě byly i soudné osoby, kt. normálně zavolaly, vysvětlily a těm jsme sdělili, ať dorazí, přinesou cv a razítko že dostanou na recepci nebo u nás v kanclu. Jejich cv jsme normálně zařadili do výběru.
Škoda, že všude nejsou tak hodní, jako u Vás ve firmě. Já tam předem volala, ale nic z toho. Jdu tam zítra a snad mi dají to razítko někde na recepci.
- Citovat
- Upravit
To není o tom, jestli jsme hodní, ale o tom dostat se na správnou osobu. Jednatel to může zadávat, ale cv shromažďuje a dotazy určitě vyřizuje někdo jinej - personální nebo třeba asistentka, která je potom připraví šéfovi k posouzení.
- Citovat
- Upravit
P28 píše:
To není o tom, jestli jsme hodní, ale o tom dostat se na správnou osobu. Jednatel to může zadávat, ale cv shromažďuje a dotazy určitě vyřizuje někdo jinej - personální nebo třeba asistentka, která je potom připraví šéfovi k posouzení.
To chápu, že to posuzuje někdo jinej. Na doporučence ale jiný kontakt na někoho jiného nebyl. Pouze kontakt na něj. Ale zítra tam zajdu a uvidím.
- Citovat
- Upravit
P28 píše:
Rozhodně zavolat, vysvětlit a domluvit se aspoň na tom razítku, pokud nemají zájem. Já to zase zažila z druhé strany - hlásilo se nám na moje místo několik set lidí, z kterých jsme horko těžko vybírali asi 30, kt. pozveme k pohovoru. A do toho nám neohlášeně občas chodily holky z pracáku. Sorry, ale pokud ani nechápou, že schůzku je potřeba si domluvit, abychom na ni měly čas, tak to opravdu není dobrá vizitka..
No, já bych řekla, že to někteří i chápou, ale pokud o to místo nestojí, tak právě přijdou bez ohlášení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
O to jsem se snažila. Řekla jsem, že pokud mě ani nevemou na pohovor, že jim nevyhovuju už z životopisu, tak bych potřebovala razítko, že jsem s nima jednala, ale oni se nemají ani k tomu razítku a už nekomunikují.