Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já mám výborného gynekologa. Není přímo z Plzně, ale je naprosto úžasný. Je z Nýřan a jmenuje se Four
Neznám žádnou holčinu co by k němu chodila nerada. Já se na prohlídku vždycky těším ![]()
Ahoj. Chodím k mudr Švec na slovanech. Ma dvě ordinace, v jedné je sám a ve druhé má paní doktorku. Naprosto perfektní oba dva ![]()
Též doporučuji Dr. Švece www.michaelsvec.cz… naprostá spokojenost
Ahojky, za mne taky dr. Švec, moc milý a hlavně pečlivý doktor. Díky němu teď čekáme miminko
… rozhodně nedoporučuji dr. Rubášovou
Dekuju vsem za tipy. Bydlím na Slovanech, tak hned zitra zkusím zavolat tomu Dr. Svěcovi. Jeste jednou diky.
Jeste jsem jim koukala na stranky a za cytologii si účtují 500,–. To se plati? Ja to u sve doktorky mela zadarmo.
Klasická cytologie ne, jen cytologie LBC - to je tuším onkologická cytologie…jinak dr. Švec má od zítřka dovolenou asi týden… ![]()
@Kettlery tady je něco o té metodě LBC cytologie
http://www.remedis.cz/index.php?…
@Kettlery
Dovolená. Studie
24. července 2015
Dr. Švec 27.7. - 7.8.2015
V době dovolených bude vzájemné zastoupení na Slovanské a na Francouzské ordinaci. Hezké léto!
V naší ordinaci budou probíhat studie na léčbu endometriozy a myomů.
Bližší informace telefonicky nebo osobně.
@Misha66 diky za info o te cytologii. Dovolenou jsme si taky nasla, az kdyz jsem ode psala. Tak jeste chvilku vydrzim. Nepotřebuji nic akutního. Diky. ![]()
Ahoj,
nemáte někdo zkušenost s Mudr. Kalašovou? Jestli vybírá vstupní a registrační poplatky a jaké má vybavení? Díky ![]()
Ahojte,
nemáte někdo prosím zkušenost s Mudr. Reindlem?
Vybírá nějaké poplatky a jsou povinné? čeká se dlouho na objednání? a je v ordinaci přítomna sestra?
Ahoj,
nemohla byste mi některá prosím doporučit nějakou dobrou doktorku (klidně i doktora) z Plzně? Ptala jsem se kolem sebe, ale nikdo v mém okolí nemá někoho, s kým je opravdu spokojený.
A jak je známo, na emimi se najdou odpovědi na všechno.
Díky moc za tipy.