Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@-Evka- píše:
V Bulharsku jsem byla několikrát, po vlastní ose i ve vnitrozemí, i u moře, jeli jsme tam přes Rumunsko, kde jsme také jedli místní stravu a nikdy jsme neměli střevní potíže. Nikde na balkáně ani jiných podobných zemích jsme problémy neměli.
Střevní potíže spíše dostane člověk, který je na tohle citlivější i doma.
@lucyz_cz já taky Bulharsko vyloučím, moc se mi nelíbí ty velké komplexy.. miluji ty řecké soukromé vilky
tam je zase ale problém sehnat něco s jídlem, většinou to bývá bez a to šlo za svobodna, teď s malou se mi nechce být týden na pytlikačkách ![]()
@veverkas22 píše:
@lucyz_cz já taky Bulharsko vyloučím, moc se mi nelíbí ty velké komplexy.. miluji ty řecké soukromé vilkytam je zase ale problém sehnat něco s jídlem, většinou to bývá bez a to šlo za svobodna, teď s malou se mi nechce být týden na pytlikačkách
@veverkas22 A proč v Řecku nejdete do taverny? Ráno si koupíte v marketu něco na snídani, oběd nebo večeři či oboje můžete mít v taverně. V létě kolikrát přes oběd stačí salát /ten není tak drahý - pokud je to o penězích/, na ulici se dá koupit třeba gyros, případně si i ten salát můžete udělat na pokoji.
Na dovolené jsme nikdy nevařili, ale také jsme nikdy neměli all. Jídlo sebou vozíme jen na dobu transportu (pokud třeba jedeme vlakem několik dní na místo určení).