Doporučte dovolenou Evropa, dítě 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
232
9.1.14 13:05
S tím Bulharskem mě to také překvapilo, ale za posledních pár let se o tom zmiňovalo dost lidí z okolí, mojí rodinu (která není na tyto věci vůbec citlivá), nevyjímaje. Proto raději zúžím výběr destinace, přeci jenom to bude s dětmi náročnější (3,5r a 2r) a řešit případné střevní obtíže by bylo asi nad moje síly :-)
@-Evka- píše:
V Bulharsku jsem byla několikrát, po vlastní ose i ve vnitrozemí, i u moře, jeli jsme tam přes Rumunsko, kde jsme také jedli místní stravu a nikdy jsme neměli střevní potíže. Nikde na balkáně ani jiných podobných zemích jsme problémy neměli.
Střevní potíže spíše dostane člověk, který je na tohle citlivější i doma.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
9.1.14 13:26

@lucyz_cz já taky Bulharsko vyloučím, moc se mi nelíbí ty velké komplexy.. miluji ty řecké soukromé vilky :-)tam je zase ale problém sehnat něco s jídlem, většinou to bývá bez a to šlo za svobodna, teď s malou se mi nechce být týden na pytlikačkách :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
10.1.14 08:31
@veverkas22 píše:
@lucyz_cz já taky Bulharsko vyloučím, moc se mi nelíbí ty velké komplexy.. miluji ty řecké soukromé vilky :-)tam je zase ale problém sehnat něco s jídlem, většinou to bývá bez a to šlo za svobodna, teď s malou se mi nechce být týden na pytlikačkách :nevim:
:think: Asi jezdíme do jiného Bulharska. Hotelové komplexy jsou jen ve velkým letoviscích.
Nicméně, nejezdíme jen tam.
Dovolenou si vybíráme dle toho, co od které země očekáváme (v určitém věku dětí, jsou určité preference, co se týká třeba zdravotní péče, dostupnosti určitých věcí v určitém výběru apod), pak zase co očekáváme my jako dospělí, jaké „pohodlí“ v dostuposti a úslužnosti a služeb apod - tu už si ale vybíráme na základě pocitů, které jsme v těch zemích prožili.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
10.1.14 08:37

@veverkas22 A proč v Řecku nejdete do taverny? Ráno si koupíte v marketu něco na snídani, oběd nebo večeři či oboje můžete mít v taverně. V létě kolikrát přes oběd stačí salát /ten není tak drahý - pokud je to o penězích/, na ulici se dá koupit třeba gyros, případně si i ten salát můžete udělat na pokoji.

Na dovolené jsme nikdy nevařili, ale také jsme nikdy neměli all. Jídlo sebou vozíme jen na dobu transportu (pokud třeba jedeme vlakem několik dní na místo určení).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí