Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Gombrich, Příběh umění (pro toho, kdo má rád výtvarné umění, nádhera).
Kruh a další díly Spirála a Smyčka od Kodžiho Suzuki. Trochu scifi trochu detektivka. Podle Kruhu byl natočený ten horor, ale vůbec se to nedá s knížkou srovnat!
Doporučuji - Žila jsem již před staletími Barbara Erskinová
Novinářka dostává za úkol napsat sérii článků o hypnóze - tím si vyvolá zážitky ze svého dřívějšího života jako středověké šlechtičny.
Najde se tam napětí, romantika, historie
Ja ted frcim na Hre o truny, ted vysel ctvrty dil. Jeste ctu od Irvinga Stone Posledni noc na Klikate rece, taky moc pekna knizka.
prijemna oddechovka, teda je to detska knizka, ale spis pro vetsi je Tobias Lollness
ráda si poxtý přečtu scarlett a jih proti severu. Jo a moje velmi oblíbená knížka je andělé všedního dne od viewegha.
Jo a taky knížky od kulhánka, ale ne každý to snese ![]()
Ahoj, po dlouhé době mám zase chvilku čas si přečíst nějakou knihu, ale zjistila jsem, že nemám co ![]()
Doporučíte nějakou pěknou knihu, co vás v poslední době(nebo v minulosti) zaujala? Je jedno, jaký žánr. Díky za tipy.
Hostitel (Host) of Stefanie Mayer, ted jsem ji cetla podruhe, fakt super
nebo Arena Smrti (Hunger games) od Suzanne Collins
Hostitel, Milénium, Hypnotizér
Příspěvek upraven 14.05.12 v 17:35
Ahoj.. já se tak těším, až budu mít taky chvilku na přečtení nové knížky..:-) Jinak poslední co jsem četla byly knihy od Sarah Larkové - V zemi bílého oblaku, Maorčina píseň, Volání ptáka kivi. Jsou to tři na sebe navazující romány, žádná těžká četba, ale ne žádná červená knihovna. Přečetla jsem už hory a hory knížek..:-) A tyhle mě vážně zaujaly.. Moc doporučuju.
Čtu všechny knížky od Martiny Cole
Zabiják, Dvě ženy
, Byznys, Těla na prodej atp
Je to sic jen pro trochu otlejší, ale já se začetla a nemohla se odtrhnout ![]()
@helenkka píše:
Ano, trilogii Milénium od Larssona taky!
Pravda, to je taky vyborne cteni!
Pravidla moštárny, Dívky které miloval nebo 27 kostí(J. Nasaw)…
@helenkka : Zmizet je dryjak teda, takovou depku jak po ni jsem nemela dlouho…Marta v roce vetrelce je trochu lepsi, ale pro maminy asi nic moc ![]()
Muj absolutni favorit je Stoparuv pruvodce po Galaxii, ale nesedne kazdemu
Pak treba z jineho soudku Labyrint od Kate Moss