PSP konzole - vyznáte se?

489
5.10.11 15:10

PSP konzole - vyznáte se?

Hezký den všem …

Vyzná se zde někdo v PSP konzolách? Syn stále loudí, ráda bych věděla co by dobrá konzole měla mít, případně zda máte zkušenosti přímo s nějakým typem, na co si dát pozor apod.

Díky všem předem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16939
5.10.11 15:31

měli jsem doma PS 2,ale to už je pro dnešní mládež starý, teď je PS 3. Nemusíš si dát pozor asi na nic,jelikož ke konzoly dostaneš vše. Ovladače atak. Jen je dobrý mít ovladače alespoň dva,když mu přijde kámoš a pak rovnou koupit asi i nějakou hru.

Příspěvek upraven 05.10.11 v 15:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
5.10.11 15:34

Eseto ty ai myslíš PS3 ale zakladatelka se ptá na PSP to je konzole do ruky,tam ovladače nepotřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
5.10.11 15:37

ježíš,no jo,já si toho vůbec nevšilmla… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
5.10.11 15:37

Ahoj synátor má tohle a je moc spokojenej
http://www.alza.cz/…-d105710.htm?…
je mu už 16 vybral si to sám a fachčí mu to dobře nedává to z ruky nikdy :zed: a žádný problém nebo tak zatím nebyl .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
5.10.11 15:43
emma12 píše:
Ahoj synátor má tohle a je moc spokojenej
http://www.alza.cz/…-d105710.htm?…
je mu už 16 vybral si to sám a fachčí mu to dobře nedává to z ruky nikdy :zed: a žádný problém nebo tak zatím nebyl .

ten má kámoš taky už pár let a taky No problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
5.10.11 17:29

Ještě jednou díky všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jirka Kraus
27.12.12 21:06

problém

Mám proplém :( :( dostal sem k vánocům hru na umd a nejde mi spustit ani ji to nenačte ani ty starý hry co mám dýl nejdou a předtím šly prosím pomocte :-D!!!

• Citovat
  • Upravit
528
27.12.12 21:25
@Jirka Kraus píše:
Mám proplém :( :( dostal sem k vánocům hru na umd a nejde mi spustit ani ji to nenačte ani ty starý hry co mám dýl nejdou a předtím šly prosím pomocte :-D!!!

Umd mechanika v pytli nebo lejzr. nebude lepší tam dát flash?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jirka Kraus
28.12.12 10:28

No já tam měl flash a šlo to a pak sem z netu stáhl hru a pak se mi tam neoběvilo ani ty hry předtim (co byly z netu) tak sem ten flash nějak skoušel na hodit ale přeprogramoval sem ho a tak sem ho smazal a od tý doby my nejde umd. ono se to umd roztučí je to slyšet newim co stim je :-(

• Citovat
  • Upravit
528
28.12.12 12:40
@Jirka Kraus píše:
No já tam měl flash a šlo to a pak sem z netu stáhl hru a pak se mi tam neoběvilo ani ty hry předtim (co byly z netu) tak sem ten flash nějak skoušel na hodit ale přeprogramoval sem ho a tak sem ho smazal a od tý doby my nejde umd. ono se to umd roztučí je to slyšet newim co stim je :-(

přítel radí: stáhni nový FV6.6 pak k tomu stáhni cfv6.60 pro-9b najdeš na psp novinky a tam je i návod až to budeš mít tak pak by to mělo jet měly by ti tam jet iso cso a eboot hry tedy i hry které si předěláš s ps1 pokud něco napiš sz a přítel tě navede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jirka Kraus
28.12.12 15:30

@brouček123 díky :-D

• Citovat
  • Upravit
528
28.12.12 15:53
@Jirka Kraus píše:
@brouček123 díky :-D

už to funguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
13.1.13 17:32

Ahoj chtěla bych se zeptat jestli někdo z Prahy neá pandora batery na psp kvůli unbricku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
7.4.13 11:56

Stáhni si to znovu od někud jinud a pokud to nepůjde tak to převed do správneho formátu (eboot) a nebo ti to nebude podporovat psp protože vněm chybí určité plugin a kvůli toho ti to nespustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí