Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ten ranč u dědečka jsem ted viděla v knihkupectví. Počkám až ho budou mít v knihovně
Na tu Ukradenou se mrknu ![]()
Ahoj holky, nevim jestli jste to tu uz nektera nepsala.. koupila jsem si na letisti minuly tyden tu novou knizku pro dospele od J. K.Rowlingové „Prázdné místo“.. uz mam tedy slavnostne precteno par stranek (nemam na to moc cas ale urcite si ho udelam!
) a teda zatim dobry jen se mi zezacatku trochu plantaly vsechny ty jmena tam ![]()
Ahoj, zkusite nektera poradit?
nevim, jak se kniha jemnuje, ale je z prostredi Tibetskych hor o klukovi, ktery tam vyrost a vraci se tam… nebo nemate tip na knihu s podobnym tematem…
Diik
![]()
Já doporučuji Křídla, co napsala Gabriela Rinth. Zejména pokud hledáš něco, co se dobře a rychle čte a je to odpočinkové. Mě se moc líbila.
https://eshop.librix.eu/…/1078/kridla
https://www.alza.cz/search.htm?…
Holky, doporučily byste mi nějakou fajn knížku?
nejlíp nějaký psychologický román s dobrým koncem:)
Zkousela jste knizky od Hartla? Ma pekne psane romany. Prazsky erotikon a ted nove vydany dvojroman Okamziky stesti ![]()
Mě se strašně líbila Analfabetka, která uměla počítat od Jonase Jonassona ![]()
Zdravím,
věděli jste, že inspiraci na ty nejlepší knihy naleznete i na eMiminu? Podívejte se do kategorie Recenze knih a zjistěte, co čtou a doporučují ostatní maminky.
Přeji krásný den ![]()
adminka Lucka
Holky, nemáte tipy na knihy podobné těmto - Hana, Heřmánkové údolí, Houbařka, Slepá mapa?
Ahoj, nevím jestli je téma ještě aktuální ale doporučila bych knihu Nájezdník z Pustiny od nového českého autora. Je to scifi, ale hodně napínavé ![]()
Tady je odkaz tak se juknete: ****
edit admenem - odkaz
@eMaminka píše:
Ahojky, tak po dvou letech jdu zas do knihovny, dítka odrostla a já se těším na ty klidné večery s knihou… jen mi nějak uniklo co se dnes čte, nějaké novinky, či starší dobrou knížku co vás zaujala… předem velký dík
Já si koupila Ženy z bloku 10 vše o Osvětimi.
@Bledule 565 píše:
Já si koupila Ženy z bloku 10 vše o Osvětimi.
To já také a vždy u toho strávím hromadí času
Já bych vám doporučila Ranč u dědečka od Táni Keleové - Vasilkové. Je to moc příjemné čtení. Upřímné, takové normální a hlavně se všechno odehrává na ranči v přírodě. Mohu jen doporučit!
A druhou knížkou je Ukradená - Útěk ze Sýrie od Louise Monaghanové. Tohle číst je hodně silný zážitek. Je to podle skutečné události a je to hodně, hodně dechberoucí - měla jsem husí kůži!