Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevíte prosím někdo název pohádky o ševci.Na konci té pohádky je moc pěkná písnička.Jenže si jí nepamatuji a to mě dost mrzí.Není to asi moc známá pohádka.
Zpívá se tam:u studánky u hlubánky a pak:nebo z hadí kůže(myšlemo že šije boty) vyjdu já si o jarmarku,tam si najdu muže.Víc bohužel nevím
.
Nenapadá někoho něco?
Ani ten děj pohádky nevím.
AHOJ hledám pohádku-seriál z mého dětství vysílala se v TV když jsem byla malá cca rok 1995?Vega, Magion nebo tak něco? Bylo to o nějakém tvorečkovi, co létal v malém letadýlku nebo vznášedlu? Myslím, že bylo bílé, bohužel o tom víc nevím, ale spíš to byl cizí seriál, bylo to kreslené. Pokud mi tohle někdo poradí TAK TO BUDE ALE BOMBA!!! Pro mě
děkuji ![]()
@isp rikali neco jako S L lomos ohl se?
pokud jo, tak Smolikovi
@Ondrášovka.N prosim tě Smolíkovi nebyl žádnej tvoreček v letadýlku
proč jsem si já nešťastná nevzala Pištu Hufnágla
@medun no dost se mi to plete, ale byli v letadylku ne? A nebo Neznalek? ![]()
@Ondrášovka.N Ládínek měl myslim raketu v kufru pod postelí. Neználka si vůbec nepamatuju, ale vzpomněla jsem si na tu pohádku o tlustý bludičce a zlý televizi jménem Edna to si musim někde najít ![]()
@Handalina ne ne lidské tělo to nebylo myslím že ten tvoreček byl bílej a měl něco na hlavě
běželo to v magionu když jsem byla malá, ráda jsem na to koukala ale za boha si nemůžu vzpomenout, co to bylo ![]()
@Ondrášovka.N neználek ne, to nebyl jako človíček…
Taky me uz nic nenapada, ale jestli to shanis abys to pak pustila svemu ditku, tak mozna stejne nepochodis, nemusi se jim to libit, ted leti krasne barevne pohadky vetsinou od Dream Works ![]()
@medun píše:
@Ondrášovka.N Ládínek měl myslim raketu v kufru pod postelí. Neználka si vůbec nepamatuju, ale vzpomněla jsem si na tu pohádku o tlustý bludičce a zlý televizi jménem Edna to si musim někde najít
seriál se jmenuje Bludička a víla Mavis ![]()
Tak me jeste napadlo:-) tady na e-miminu je diskuze o magionu(nazev neco jako magion a ztracene serialy nebo tak nejak) je tam plno nazvu serialu a pohadek, treba to tam najdes.
@lleennttiillkkaa jojo už jsem pohledala, ale bohužel jen v angličtině. Chtěla jsem to pustit dceři no nic.