Doporučte knihu ;)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
142
14.5.12 19:13

Kruh a další díly Spirála a Smyčka od Kodžiho Suzuki. Trochu scifi trochu detektivka. Podle Kruhu byl natočený ten horor, ale vůbec se to nedá s knížkou srovnat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
14.5.12 19:24

Doporučuji - Žila jsem již před staletími Barbara Erskinová

Novinářka dostává za úkol napsat sérii článků o hypnóze - tím si vyvolá zážitky ze svého dřívějšího života jako středověké šlechtičny.

Najde se tam napětí, romantika, historie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
14.5.12 19:24

Ja ted frcim na Hre o truny, ted vysel ctvrty dil. Jeste ctu od Irvinga Stone Posledni noc na Klikate rece, taky moc pekna knizka.

prijemna oddechovka, teda je to detska knizka, ale spis pro vetsi je Tobias Lollness

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27258
14.5.12 19:29

ráda si poxtý přečtu scarlett a jih proti severu. Jo a moje velmi oblíbená knížka je andělé všedního dne od viewegha.
Jo a taky knížky od kulhánka, ale ne každý to snese :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
14.5.12 19:53
@suik píše:
Ja ted frcim na Hre o truny, ted vysel ctvrty dil. Jeste ctu od Irvinga Stone Posledni noc na Klikate rece, taky moc pekna knizka.prijemna oddechovka, teda je to detska knizka, ale spis pro vetsi je Tobias Lollness

Taky doporučuju ságu ledu a ohně (hru o trůny). Jsem do toho zabraná už tři měsíce protože nestíhám, ale ted čtu poslední vydaný díl a pořád super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
14.5.12 20:30
@skritek Petra píše:
Hostitel (Host) of Stefanie Mayer, ted jsem ji cetla podruhe, fakt super :) nebo Arena Smrti (Hunger games) od Suzanne Collins

Hostitel je opravdu super, taky sem četla už 2×, ale musí se překonatr prvních 100stran - to sem poprvé myslela, že to zabalím. Ale jak se do toho člověk začte, tak nelze odejít. Jinak já miluju o ságu Stmívání od S. Meyerové - to sem četla snad už 5× :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
14.5.12 20:45

@Lishaa ja na posledni dil teprv cekam :cert: , jak jsem v zahranici, tak k nemu nemam takovy bleskovy pristup…mam ho teda stazenej v notebooku, ale z toho to neni ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
28.11.12 09:15

Ahojky, taky bych potřebovala poradit nějakou knížku. Není pro mě, potřebuju něco pro mamku k Vánocům, ráda čte červenou knihovnu ale spíše má radši „starší“ příběhy, odehrávající se v 19., na začátku 20.století…máte nějaký tip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
28.11.12 09:23

@Verca1989 tak pak by maminku potesila kniha: Tajemstvi porodni baby - ma to 4 dily, tak muzes koupit ten prvni a treba k narozeninam potom ten druhy a pak dalsi a dalsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
28.11.12 10:08

@Verca1989 jestli červenou knihovnu, tak cokoliv od Javořické nebo CARTLAND či Courths-Mahlerová H.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
28.11.12 11:16

Já teď čtu Malý princ v nás - od Mathiase Junga. Je to moc zajímavé. Autor rozebírá klasickou kninu Malý princ od Exupéryho a srovnává s jeho světem a světem dětí. Jung je současný německý psycholog. Malá tenká knížka, ale moc hezky se to čte. :mavam: :potlesk: :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
28.11.12 19:56

Tak já teď za 2 dny přečetla detektivku od T. Dekkera Dcery lamače kostí…opravdu hustá detektivka, hodně psychologická, napínavá až do konce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
3.12.12 11:15

Já bych doporučila cokoliv od Sandry Brown, zatím mě od ní nic nezklamalo. Nebo od Patricie Cornwell, napsala několik knih o forenzní patoložce Scarpettové. Mám doma ale stále si to někdo půjčuje a neměla jsem možnost zatím číst, ale koupila jsem si je kvůli zajímavému popisu děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
3.12.12 11:58

@zasemamina - Sandra Brown se mi taky líbí, jak píše :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
6.12.12 11:32
@marty2010 píše: