Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kruh a další díly Spirála a Smyčka od Kodžiho Suzuki. Trochu scifi trochu detektivka. Podle Kruhu byl natočený ten horor, ale vůbec se to nedá s knížkou srovnat!
Doporučuji - Žila jsem již před staletími Barbara Erskinová
Novinářka dostává za úkol napsat sérii článků o hypnóze - tím si vyvolá zážitky ze svého dřívějšího života jako středověké šlechtičny.
Najde se tam napětí, romantika, historie
Ja ted frcim na Hre o truny, ted vysel ctvrty dil. Jeste ctu od Irvinga Stone Posledni noc na Klikate rece, taky moc pekna knizka.
prijemna oddechovka, teda je to detska knizka, ale spis pro vetsi je Tobias Lollness
ráda si poxtý přečtu scarlett a jih proti severu. Jo a moje velmi oblíbená knížka je andělé všedního dne od viewegha.
Jo a taky knížky od kulhánka, ale ne každý to snese ![]()
@suik píše:
Ja ted frcim na Hre o truny, ted vysel ctvrty dil. Jeste ctu od Irvinga Stone Posledni noc na Klikate rece, taky moc pekna knizka.prijemna oddechovka, teda je to detska knizka, ale spis pro vetsi je Tobias Lollness
Taky doporučuju ságu ledu a ohně (hru o trůny). Jsem do toho zabraná už tři měsíce protože nestíhám, ale ted čtu poslední vydaný díl a pořád super ![]()
@skritek Petra píše:
Hostitel (Host) of Stefanie Mayer, ted jsem ji cetla podruhe, fakt supernebo Arena Smrti (Hunger games) od Suzanne Collins
Hostitel je opravdu super, taky sem četla už 2×, ale musí se překonatr prvních 100stran - to sem poprvé myslela, že to zabalím. Ale jak se do toho člověk začte, tak nelze odejít. Jinak já miluju o ságu Stmívání od S. Meyerové - to sem četla snad už 5× ![]()
@Lishaa ja na posledni dil teprv cekam
, jak jsem v zahranici, tak k nemu nemam takovy bleskovy pristup…mam ho teda stazenej v notebooku, ale z toho to neni ono.
Ahojky, taky bych potřebovala poradit nějakou knížku. Není pro mě, potřebuju něco pro mamku k Vánocům, ráda čte červenou knihovnu ale spíše má radši „starší“ příběhy, odehrávající se v 19., na začátku 20.století…máte nějaký tip?
@Verca1989 tak pak by maminku potesila kniha: Tajemstvi porodni baby - ma to 4 dily, tak muzes koupit ten prvni a treba k narozeninam potom ten druhy a pak dalsi a dalsi ![]()
@Verca1989 jestli červenou knihovnu, tak cokoliv od Javořické nebo CARTLAND či Courths-Mahlerová H.. ![]()
Já teď čtu Malý princ v nás - od Mathiase Junga. Je to moc zajímavé. Autor rozebírá klasickou kninu Malý princ od Exupéryho a srovnává s jeho světem a světem dětí. Jung je současný německý psycholog. Malá tenká knížka, ale moc hezky se to čte.
![]()
Tak já teď za 2 dny přečetla detektivku od T. Dekkera Dcery lamače kostí…opravdu hustá detektivka, hodně psychologická, napínavá až do konce ![]()
Já bych doporučila cokoliv od Sandry Brown, zatím mě od ní nic nezklamalo. Nebo od Patricie Cornwell, napsala několik knih o forenzní patoložce Scarpettové. Mám doma ale stále si to někdo půjčuje a neměla jsem možnost zatím číst, ale koupila jsem si je kvůli zajímavému popisu děje.
@marty2010 píše:Četla jste už knihu Odkud vane kouř? Ten konec byl naprosto šokující
@zasemamina - Sandra Brown se mi taky líbí, jak píše