Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zasemamina - jj, četla, ale už před hodně lety, takže si to teď nějak nevybavuji…já se teď chystám od S. Brown na Kouřovou clonu
Ahoj,
kdo máte rád trochu temnější detektivky, tak doporučuji Sněhuláka od Jo Nesboa.
Už dlouho jsem si tak s chutí a s mrazením v zádech nepočetla.
@Špageta - to teď čte moje mamka, koupila jsem jí tu knížku k vánocům, jen co dočte, tak se na ni taky chystám
Oživuji diskuzi prosbou o doporučení knih o osudech lidí přeživších holokaust - pro příklad Zdeňka Frantlová - Klid je síla, řek tatínek; Helga Weissová - Deník; atd. - zkrátka biografie těchto lidí… Děkuji za tipy ![]()
Edit: Tak neoživuji, zapomněla jsem to odškrtnout, upadnu v zapomnění… ![]()
@ncc1701 píše:
Oživuji diskuzi prosbou o doporučení knih o osudech lidí přeživších holokaust - pro příklad Zdeňka Frantlová - Klid je síla, řek tatínek; Helga Weissová - Deník; atd. - zkrátka biografie těchto lidí… Děkuji za tipyEdit: Tak neoživuji, zapomněla jsem to odškrtnout, upadnu v zapomnění…
Imre Kertész / Člověk bez osudu
Utajené deníky (dětské - já tohle nezvládnu číst)
Toman Brod / Ještě že člověk neví, co ho čeká
Já jsem právě dočetla (již podruhé
) knížku Mamma Mia! - na mateřské s trojčaty od Jackie Clune - výborná vtipná knížka… pak můžu doporučit jakoukoliv knížku od české spisovatelky Simony Monyové.
Já naposledy přečetla Sněhuláka od Nesba a moc se mi to líbilo
O vychove a detech treba cokoli od Matějčka nebo knizku Respektovat a byt respektovan ![]()
Jinak ted jsem dostala od kamaradky knizku Žítkovske bohyne a muzu doporucit.
@Vend Z těhle žánrů se mi docela líbily knížky od Joy Fieldingové. Nebo co třeba Padesát odstínů šedi - to má pak i další dvě pokračování.
@Háta_x píše:Jinak ted jsem dostala od kamaradky knizku Žítkovske bohyne a muzu doporucit.
To je moc hezká knížka.
Po delší době česká kniha, která mě opravdu zaujala.
Simon Brett-Prevítem snadno a rychle, má to i pokračování…je to hodně oddechový. ![]()
Super jsou knížky od Táni Keleové Vasilkové. Ze života, taková oddychovka. čtou se jedním dechem
Mám přečteny všechny ![]()