Doprava na OPU

278
11.8.21 23:25

Doprava na OPU

Ahoj holky chci se zeptat na vaše zkušenosti. V sobotu nebo v pondělí mám jít na OPU, problém je ze když to vyjde na pondělí tak nemám odvoz. Bude to má první narkoza nevím jak na ni budu reagovat a jak mi bude po ni. Nevím zda bych zvládla řídit jde o cestu cca 70 km kousek po Praze pak hned dálnice, nebo je lepší zvolit autobus? To bych ale zase musela jednou tramvaji pak další a teprve pak autobusem domu 😏 vůbec nevím jak to udělat.🤦🏻‍♀️
děkuji za rady a zkušenosti 🌹 🙂
P. s. Manžel je bez řidičáku 🙉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9025
11.8.21 23:32

Já bych volila spíš ten autobus než řízení. Nijak blbě mi sice nebylo, ale po uspání mi řízení nepřijde bezpečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
11.8.21 23:52

Autobus nebo sehnat někoho na odvoz…po narkóze bys řídit rozhodně neměla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
11.8.21 23:59

Po narkóze řídit nesmíš, sežeň si odvoz. Já byla ráda, že jedu autem, měla jsem bolesti jako prase…jet autobusem, tak mě domů nesou…

• Citovat
  • Upravit
278
12.8.21 00:02

Také se přikláním k tomu autobusu ale porad trochu váhám proto se ptám na zkušenosti jestli třeba někdo po narkoze řídil. Ale zase je to jak na koho působí 🙉Na jednu stranu si říkám ze to zvládnu ale na druhou stranu kdyby se cokoliv stalo v životě bych si to neodpustila. 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
12.8.21 00:12
@Hana94 píše:
Také se přikláním k tomu autobusu ale porad trochu váhám proto se ptám na zkušenosti jestli třeba někdo po narkoze řídil. Ale zase je to jak na koho působí 🙉Na jednu stranu si říkám ze to zvládnu ale na druhou stranu kdyby se cokoliv stalo v životě bych si to neodpustila. 🙏

Po každé narkóze kterou jsem měla a pouštěli mě ten den jsem musela mít odvoz. Z nemocnice by mě bez odvozu nepustili..a když jsem odcházela po opu z kliniky, tak taky až když pro mě přišel manžel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
12.8.21 00:16
@Bobby píše:
Po každé narkóze kterou jsem měla a pouštěli mě ten den jsem musela mít odvoz. Z nemocnice by mě bez odvozu nepustili..a když jsem odcházela po opu z kliniky, tak taky až když pro mě přišel manžel..

To mi říkali ze z kliniky sama odejít nemohu musí mě někdo vyzvednout 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.8.21 00:31
@Hana94 píše:
Také se přikláním k tomu autobusu ale porad trochu váhám proto se ptám na zkušenosti jestli třeba někdo po narkoze řídil. Ale zase je to jak na koho působí 🙉Na jednu stranu si říkám ze to zvládnu ale na druhou stranu kdyby se cokoliv stalo v životě bych si to neodpustila. 🙏

Co nechápeš na tom, že řídit NESMÍŠ??? Vždyť to je horší než kdyby jsi měla v krvi dvě promile… :roll:

• Citovat
  • Upravit
19606
12.8.21 00:31

@Hana94 určitě za volant nesedej..nejen že nevíš jak ti bude, ale byla bys nebezpečna sobě i okolí…nema to smysl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.21 00:35

Dostaneš informaci, že po narkóze nesmíš řídit a má si tě někdo vyzvednout a pečovat o tebe a dávat na tebe pozor. Někde jsou přísnější a chtějí i doprovod vidět. Takto to bude zapsané v dokumentaci, kdybys někde způsobila nehodu nebo někde zkolabuješ v autobuse- je to porušení léčby…. A jak píšou výše holky..takže to má vliv i na pojistku, když zakopneš a zlomíš si u autobusu nohu… je to blbost, ale je to tak ;)

• Citovat
  • Upravit
5571
12.8.21 05:40

Po každé narkóze chtějí, aby pro tebe někdo přijel a doporučují, aby ten den s tebou byl někdo doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
12.8.21 06:16

Ja byt tebou, tak si urcite sezenu odvoz, protoze ridit nesmis a taky nevis jak ti bude. Po prvnim OPU me tak neskutecne bolelo bricho, ze jsem se tyden nemohla ani vycurat a po druhym OPU me bricho sice bolelo, ale uz po ceste domu autem jsem 2× omdlela a jeste jsem se nekolikrat pozvracela. 3 dny jsem byla uplne mimo provoz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26860
12.8.21 07:31
@Hana94 píše:
Ahoj holky chci se zeptat na vaše zkušenosti. V sobotu nebo v pondělí mám jít na OPU, problém je ze když to vyjde na pondělí tak nemám odvoz. Bude to má první narkoza nevím jak na ni budu reagovat a jak mi bude po ni. Nevím zda bych zvládla řídit jde o cestu cca 70 km kousek po Praze pak hned dálnice, nebo je lepší zvolit autobus? To bych ale zase musela jednou tramvaji pak další a teprve pak autobusem domu 😏 vůbec nevím jak to udělat.🤦🏻‍♀️
děkuji za rady a zkušenosti 🌹 🙂
P. s. Manžel je bez řidičáku 🙉

V kazdem pripade si vem manzela jako doprovod. At te pohlida i v tom autobuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
12.8.21 07:39

Díky už mam okouknuty autobus 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
12.8.21 07:48

At te vyzvedne manzel a na autobusak jedte taxikem, at nemusis tramvajema..bude vedro, muzou byt plne, udela se ti blbe…at se zadari :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí