Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky chci se zeptat na vaše zkušenosti. V sobotu nebo v pondělí mám jít na OPU, problém je ze když to vyjde na pondělí tak nemám odvoz. Bude to má první narkoza nevím jak na ni budu reagovat a jak mi bude po ni. Nevím zda bych zvládla řídit jde o cestu cca 70 km kousek po Praze pak hned dálnice, nebo je lepší zvolit autobus? To bych ale zase musela jednou tramvaji pak další a teprve pak autobusem domu 😏 vůbec nevím jak to udělat.🤦🏻♀️
děkuji za rady a zkušenosti 🌹 🙂
P. s. Manžel je bez řidičáku 🙉
Já bych volila spíš ten autobus než řízení. Nijak blbě mi sice nebylo, ale po uspání mi řízení nepřijde bezpečné.
Autobus nebo sehnat někoho na odvoz…po narkóze bys řídit rozhodně neměla…
Po narkóze řídit nesmíš, sežeň si odvoz. Já byla ráda, že jedu autem, měla jsem bolesti jako prase…jet autobusem, tak mě domů nesou…
Také se přikláním k tomu autobusu ale porad trochu váhám proto se ptám na zkušenosti jestli třeba někdo po narkoze řídil. Ale zase je to jak na koho působí 🙉Na jednu stranu si říkám ze to zvládnu ale na druhou stranu kdyby se cokoliv stalo v životě bych si to neodpustila. 🙏
@Hana94 píše:
Také se přikláním k tomu autobusu ale porad trochu váhám proto se ptám na zkušenosti jestli třeba někdo po narkoze řídil. Ale zase je to jak na koho působí 🙉Na jednu stranu si říkám ze to zvládnu ale na druhou stranu kdyby se cokoliv stalo v životě bych si to neodpustila. 🙏
Po každé narkóze kterou jsem měla a pouštěli mě ten den jsem musela mít odvoz. Z nemocnice by mě bez odvozu nepustili..a když jsem odcházela po opu z kliniky, tak taky až když pro mě přišel manžel..
@Bobby píše:
Po každé narkóze kterou jsem měla a pouštěli mě ten den jsem musela mít odvoz. Z nemocnice by mě bez odvozu nepustili..a když jsem odcházela po opu z kliniky, tak taky až když pro mě přišel manžel..
To mi říkali ze z kliniky sama odejít nemohu musí mě někdo vyzvednout 🙂
@Hana94 píše:
Co nechápeš na tom, že řídit NESMÍŠ??? Vždyť to je horší než kdyby jsi měla v krvi dvě promile… ![]()
@Hana94 určitě za volant nesedej..nejen že nevíš jak ti bude, ale byla bys nebezpečna sobě i okolí…nema to smysl..
Dostaneš informaci, že po narkóze nesmíš řídit a má si tě někdo vyzvednout a pečovat o tebe a dávat na tebe pozor. Někde jsou přísnější a chtějí i doprovod vidět. Takto to bude zapsané v dokumentaci, kdybys někde způsobila nehodu nebo někde zkolabuješ v autobuse- je to porušení léčby…. A jak píšou výše holky..takže to má vliv i na pojistku, když zakopneš a zlomíš si u autobusu nohu… je to blbost, ale je to tak ![]()
Po každé narkóze chtějí, aby pro tebe někdo přijel a doporučují, aby ten den s tebou byl někdo doma.
Ja byt tebou, tak si urcite sezenu odvoz, protoze ridit nesmis a taky nevis jak ti bude. Po prvnim OPU me tak neskutecne bolelo bricho, ze jsem se tyden nemohla ani vycurat a po druhym OPU me bricho sice bolelo, ale uz po ceste domu autem jsem 2× omdlela a jeste jsem se nekolikrat pozvracela. 3 dny jsem byla uplne mimo provoz.
@Hana94 píše:
Ahoj holky chci se zeptat na vaše zkušenosti. V sobotu nebo v pondělí mám jít na OPU, problém je ze když to vyjde na pondělí tak nemám odvoz. Bude to má první narkoza nevím jak na ni budu reagovat a jak mi bude po ni. Nevím zda bych zvládla řídit jde o cestu cca 70 km kousek po Praze pak hned dálnice, nebo je lepší zvolit autobus? To bych ale zase musela jednou tramvaji pak další a teprve pak autobusem domu 😏 vůbec nevím jak to udělat.🤦🏻♀️
děkuji za rady a zkušenosti 🌹 🙂
P. s. Manžel je bez řidičáku 🙉
V kazdem pripade si vem manzela jako doprovod. At te pohlida i v tom autobuse.
At te vyzvedne manzel a na autobusak jedte taxikem, at nemusis tramvajema..bude vedro, muzou byt plne, udela se ti blbe…at se zadari ![]()