Dort ke křtinám - Brno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2959
2.4.06 21:05

Dort ke křtinám - Brno

ráda bych poprosila maminky z Brna a okolí o tip na dobrou cukrářku,která by nám udělala výstavní dort ke křtinám koncem dubna,uvítám i nějaký nápad,jak by mohl případně takový dort vypadat,kdybych se do něj v nouzi pustila sama, nemám na to ale momentálně tolik času,tak prosím poraďte!Jinak peču dobře a ráda.Jsem na to dost náročná,kupovaný dort jsem měla jen jednou od Meinla a nedal se jíst,tak prosím vás aby byl jako domácí,jestli máte nějaké dobré zkušenosti!díky moc Jana a Hynýsek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
2.4.06 22:36

dort

dobry vecer,
nevim, jakou financni castku jste ochotna investovat a take „kam“ az pro dort pojedete.
ALE: ziji ve Vidni (z Brna zadny problem) a pote, kdy videly moje pritelkyne v CZ dort Elenky, kdyz mela rok, nejen ze zasly,ale naposled pred tydnem si jedna prijela pro dort k 35.narozeninam sveho manzela, nebot chtela skutecne neco mimoradneho.Cena je prekvapive srovnatelna - vzhled uz mene - s dorty na stranka napr. www.dortydomu.cz, kde je napr. cestovne za donasku mnohdy vyssi, nez cena dortu (mimo Prahu)
Pokud mate zajem o kontakt, popr fotky Elencina dortu, nebo toho narozeninoveho, prosim o e.mailovou adresu, rada doporucim. Pani, ktera tyto dorty dela, - chutnaji velmi dobre- ma obrovsky talent, je jednou z nejznamejsich „umelcu“ v tomto oboru v Rakousku a ma nafoceny 100ky dortu, ale neni problem prijit s jakymkoliv motivem.
NEDELAM (neni to ma kamaradka ani znama) nikomu reklamu - to ona pri svem vytizeni skutecne nepotrebuje, pouze se delim o zkusenost; nebot u nas byl dort jak pri krtinach, svatbe ci narozeninach vzdy „tema“.

zdravim, katka 8)

• Citovat
  • Upravit
2959
2.4.06 22:49

dort

Katko zaslala jsem zprávu a adresu,ale nevím jestli došla ,protože nejste registrovaná,tak raději posílám znovu-janinka.slamova@seznam.cz děkuju moc za informace,napište mi na tu adresu a zbytek vám odpovím soukromě zatím moc děkuju a zdravím do Vídně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.4.06 08:29

Ahoj, my necháváme dělat dorty u Rozprýmů v Líšni. Některé ukázky jsou na www.dorty.net, ale když se tam půjdeš podívat rovnou, tak uvídíš, mají tam tak 10× větší výběr,než na www stránkách.. Ceny od 280-700(to už je za obr dorty.)

• Citovat
  • Upravit
339
3.4.06 08:50

Rozprýmovi

Ahoj, já taky můžu dorty od Rozprýmů jen pochválit. Měli jsme od nich svatební a od té doby tam necháváme dělat ke všem rodinným oslavám včetně vítání občánků :o). Jsou sice dražší než jinde, ale jsou opravdu moooooooc dobré. Určitě se tam zajdi podívat, protože tam mají ohromný výběr a spoustu nápadů. My máme nejraději dorty potažené marcipánem. Dělají tam v podstatě jen dorty, takže jsou to odborníci :lol: . Jen ty stránky na internetu mají dost hrozné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
3.4.06 08:53

Ahoj Katko,
prosim taky o fotky a adresu te pani ve Vidni. adresa je kmatlova@centrum.cz Jeste se chci zeptat, jestli se s s ni da domluvit treba i anglicky, nemecky nezvaldam :-(
Diky moc
 Kacica

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí