Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
ráda bych poprosila maminky z Brna a okolí o tip na dobrou cukrářku,která by nám udělala výstavní dort ke křtinám koncem dubna,uvítám i nějaký nápad,jak by mohl případně takový dort vypadat,kdybych se do něj v nouzi pustila sama, nemám na to ale momentálně tolik času,tak prosím poraďte!Jinak peču dobře a ráda.Jsem na to dost náročná,kupovaný dort jsem měla jen jednou od Meinla a nedal se jíst,tak prosím vás aby byl jako domácí,jestli máte nějaké dobré zkušenosti!díky moc Jana a Hynýsek
dobry vecer,
nevim, jakou financni castku jste ochotna investovat a take „kam“ az pro dort pojedete.
ALE: ziji ve Vidni (z Brna zadny problem) a pote, kdy videly moje pritelkyne v CZ dort Elenky, kdyz mela rok, nejen ze zasly,ale naposled pred tydnem si jedna prijela pro dort k 35.narozeninam sveho manzela, nebot chtela skutecne neco mimoradneho.Cena je prekvapive srovnatelna - vzhled uz mene - s dorty na stranka napr. www.dortydomu.cz, kde je napr. cestovne za donasku mnohdy vyssi, nez cena dortu (mimo Prahu)
Pokud mate zajem o kontakt, popr fotky Elencina dortu, nebo toho narozeninoveho, prosim o e.mailovou adresu, rada doporucim. Pani, ktera tyto dorty dela, - chutnaji velmi dobre- ma obrovsky talent, je jednou z nejznamejsich „umelcu“ v tomto oboru v Rakousku a ma nafoceny 100ky dortu, ale neni problem prijit s jakymkoliv motivem.
NEDELAM (neni to ma kamaradka ani znama) nikomu reklamu - to ona pri svem vytizeni skutecne nepotrebuje, pouze se delim o zkusenost; nebot u nas byl dort jak pri krtinach, svatbe ci narozeninach vzdy „tema“.
zdravim, katka ![]()
Katko zaslala jsem zprávu a adresu,ale nevím jestli došla ,protože nejste registrovaná,tak raději posílám znovu-janinka.slamova@seznam.cz děkuju moc za informace,napište mi na tu adresu a zbytek vám odpovím soukromě zatím moc děkuju a zdravím do Vídně
Ahoj, my necháváme dělat dorty u Rozprýmů v Líšni. Některé ukázky jsou na www.dorty.net, ale když se tam půjdeš podívat rovnou, tak uvídíš, mají tam tak 10× větší výběr,než na www stránkách.. Ceny od 280-700(to už je za obr dorty.)
Ahoj, já taky můžu dorty od Rozprýmů jen pochválit. Měli jsme od nich svatební a od té doby tam necháváme dělat ke všem rodinným oslavám včetně vítání občánků
). Jsou sice dražší než jinde, ale jsou opravdu moooooooc dobré. Určitě se tam zajdi podívat, protože tam mají ohromný výběr a spoustu nápadů. My máme nejraději dorty potažené marcipánem. Dělají tam v podstatě jen dorty, takže jsou to odborníci
. Jen ty stránky na internetu mají dost hrozné.
Ahoj Katko,
prosim taky o fotky a adresu te pani ve Vidni. adresa je kmatlova@centrum.cz Jeste se chci zeptat, jestli se s s ni da domluvit treba i anglicky, nemecky nezvaldam ![]()
Diky moc
Kacica