Dorty pro 4 oslavence – jak to vyřešit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
838
7.2.26 08:58

Udělala bych hlavní dort pro dvojčata, každému svíčky na jednu půlku. A manželovi jednu svíčku doprostřed, aby si také něco sfouknul.
Ročnímu dítěti bych udělala vlastní minidort, který bude moct sníst (třeba z tvarohu a banánu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
7.2.26 09:01

Udělala bych čtyři dorty stejné velikosti tak, že bych korpus upekla na plechu a rozkrojila na čtyři díly. To bych dvakrát zopakovala a každý by tak mohl mít svou barvu (např. Kakaový, ořechový, vanilkový a míchaný dort). S krémem bych to udělala podobně, jen ho dochutila trochu jinak. A pohrála bych si se zdobením pro každého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
7.2.26 09:02

Asi záleží, jak jste zvyklí a po čem kdo touží. Upřímně roční u nás ještě nesladili, takže tam bych udělala něco mini nepeceneho jen pro ní, ale spíš z důvodů dietních a nečekala, že to bude jíst kdokoliv jiný. Pokud to bude pro dvojčata jediná oslava (nebudou mít žádný jiný dort třeba s kamarády), tak opět - užívají si ještě dort s nějakými motivy? Dají se případně nakombinovat? Pokud by to měl být jejich jediný dort, tak bych jim udělala asi společný, jinak bych to nechala na oslavu s kamarády a udělala dort hromadný i s manželem. Manžel má sladké rád? Nějaké speciální chutě? Potrpí si na kulatiny? Pokud nějak extra ano, tak si asi ke 40 tinam zaslouží něco speciálního, pokud je mi to jedno, tak naopak si může dát jen kus od dvojčat.
Ale jak to kdo u vás má, víš jen ty sama a podle toho bych se rozhodovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
7.2.26 09:19

Udělala bych 4 malé dorty. Teda přesněji řečeno 3 koupila :mrgreen: a ročnímu udělala něco, aby to mohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
7.2.26 09:20

Dělala jsem tedy sice jen pro dva, partner 40 a dcera 10. Ale dort byl dvoupatrový a každé patro mělo svůj motiv. Asi bych udělala menší dort pro dceru a společný pro partnera a dvojčata, ale zakomponovat tam třeba jejich oblíbené motivy, postavičky… Já vždy dělala k prvním narozeninám hlavní dort a potom malinký, zdravější pro dítko, aby si ho mohlo rozpatlat a sníst rukama :lol:. Nebo potom čtyři mini dorty, pokud ti to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16220
7.2.26 09:28

Udělala bych 4 srdíčka, která se pak dají složit do čtyřlístku, když už stavíte tolik štěstí najednou. Takže jeden velký čtyřlístek a každý z toho jedno srdce. Ať má i každé dvojče svůj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6678
7.2.26 09:54

U nás by muž řekl, ať se udělá dětem, že je mu to jedno. (A ono opravdu je) Malé bych udělala patlaci dort na fotky, je docela vtipné, jak se do toho pustí a dvojčatům dle přání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
7.2.26 10:13

U nás děláme jeden dort na oslavu, i když nás slaví víc. Kromě předškolních dětí, tam ještě bylo číslo, ale to se dá vyměnit, třeba číselná svíčka, že si každý sfoukne.

Miminu na 1 rok jsem dort nedělala, takže se fotily na zemi s hračkou, co dostaly (u nás třeba dřevěné auto nebo velká panenka), i já mám takovou fotku ze svých 1. narozenin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8662
7.2.26 10:14

Jeden a vůbec nemusí být nijak extra velký, já dělám do formy 28 cm a z něj mám 12 porcí úplně v pohodě, pokud tedy nepotřebujete nějaké fláky. 13 lidí není mnoho na 1 dort

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6234
7.2.26 10:35
@suzka1 píše: Více

My budeme slavit v květnu společné narozeniny. Tím, že nás bude asi 15, tak jsme se domluvili, že koupíme 3 dorty. I když jsme to pojali jako narozeniny pomalu všech :mrgreen: Jeden bude čokoládový, to miluje táta, který bude mít 80. Já třeba nemám ráda čokoládu. Mám ráda krémové, ovocné. Třeba panna cottu s višněmi :srdce: Ségra zas má alergii na lepek. Syn zas miluje medovník. Než to dávat do pater, je lepší víc dortů. Lépe se to krájí a budou na více místech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6234
7.2.26 10:37
@Tarena píše: Více

Nemusí být velké. Na oslavě prvních narozenin dětí, měl každý svůj minidort se svíčkou :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32170
7.2.26 10:38

Udělala bych nebo koupila každému maličký dort podle toho, jaký má rád…a dvojčatům taky každému, nevím, proč by měli mít jeden dohromady…taky záleží na tom, jestli kdo má rád sladké, dá se udělat i slaný dort…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17974
7.2.26 10:43
@Monchichik píše: Více

presne tak, pro dvojcata je dulezite byt vnimany jako individualni osobnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6234
7.2.26 10:48
@Eliška píše: Více

Já bych dala každému ten malinký třeba. Dvojčatům a roční. Manželovi větší pro víc lidí.
My budeme objednávat tři větší, každý jiný. To já si na oslavě klidně vezmu tři kousky místo masa :mrgreen: https://www.ovocnysvetozor.cz/…_name/dirAsc?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32170
7.2.26 10:51

@nikitice No jasný, ten malinký sní oslavenec klidně i sám…a tohle si myslím, že dokáže i upéct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný