Dorty pro 4 oslavence – jak to vyřešit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6238
7.2.26 10:55
@Monchichik píše: Více

Jasně, nemusí se kupovat. Synovi jsem ho také dělala sama k prvním narozeninám.
Teď je budu kupovat. Máme 80,50,20 hlavní oslavence. Táta měl vždy rád sacher. Takže ho určitě bude mít. Já sladké miluji, ale sacher ne. Prostě ať je na výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6019
7.2.26 11:09

Mám doma formu na minidorty. U nás se běžně dorty moc nejí, ale vždycky chci, aby měla každá dcera svůj dort (obě jsou v lednu).
Za mě super řešení. Ta forma je asi na 6 běžných porcí.
Hlavně ty menší dortíky se i lépe zdobí a do trouby se vlezou formy 2, takže za mě to v podstatě není práce navíc a všichni jsou spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cest0vatelka
7.2.26 11:22

Udělala bych jeden dort na kterém by se vystřídaly svíčky dvojčat a manžela a prcka. 4 dorty minprijde jako zbytečná šílenost.
Když byste jich museli mít tolik, tak bych některé pojala jako slané.

• Citovat
  • Upravit
35331
7.2.26 11:29

Jednou jsme takhle slavili, udelali jsme jeden hranaty velky dort a kazdemu ozdobili jeho ctvrtku. Resp…udelali to manzel s detmi…ja byla jeden z oslavencu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2416
7.2.26 11:56

Udelala bych jeden manzelovi a jeden detsky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35970
7.2.26 12:19

A manžel o dort stojí? Můj třeba sladký skoro nejí. Já teda jo, ale taky sem na 40 dort neměla. Dělám jen dětem.
Ale moc se mi líbí ten nápad s čtyřlístkem jak někdo psal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24187
7.2.26 12:36

@suzka1 vždy jsem slavila jako dítě narozeniny s mamkou, měly jsme je ob den. Vždy byl na oslavu jen jeden dort pro obě dvě dohromady, tak, aby se z něj dal udělat minimálně tolik porci, kolik bylo na oslavě lidi. Vubec netusim, kde bychom dva dorty skladovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24717
7.2.26 12:39

Udělala bych tři malé dorty pro děti a manželovi koupila šišku uheráku. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
7.2.26 12:49

Byli jsme kdysi na ctyroslave chlapečku, kde byl společný dort. A vykulené koukali, že vlastně žádný ve finále neměl nikdo z nich. Jeden nestihl sfouknout nic, druhý to vzal za ostatní a zbylí dva se tam akorát pozduchovali. No, o nicem.
Za mě, po tomto, co jsem zažila, každému svůj, třeba jednoporcovy pro efekt sfouknutí a fotky. Hostům roznést po stolech drobné cukroví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
7.2.26 12:51
@JancaS84 píše: Více

Manželovi třeba ten slaný, ať je vidět, že je pro něj. Pak se rozdělí :mrgreen:
Jak jsem uviděla tento, tak asi bude mít táta jak sacher, tak slaný. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76939
7.2.26 13:29
@lucynka25 píše: Více

já jsem se ještě nesetkala s chlapem, který by toužil mít na narozeniny „svůj“ dort, většinou nemají naprosto zájem o žádný dort, ani to nejedí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10922
7.2.26 13:49

1 x dvoupatrový dort pro dvojčata,1 x dort pro roční dítě a 1 x slaný dort (uzeniny, sýry, atd.) pro manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11039
7.2.26 13:52
@stinga píše: Více

Manžel si ho k poslednim pulkulatinam přál :) Je na sladké..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
7.2.26 13:57

Asi záleží. Manžel měl loni 50 a ke kávě si dali všichni. Jako syn včera sms „mami kup mi pikao dort“ a nakonec z toho byli makronky, pikao adalší tři kousky dortů. Zbylo mu ještě na dnešek :mrgreen: Manžel ke kávě potřebuje sladké vždy i když předtím sní maso z grilu. A tak celkově loni na té oslavě se dortu nevyhnul snad nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10922
7.2.26 13:58

Můj manžel třeba miluje retro máslové dorty, tak mu ho moje mamka nebo tchýně občas udělá ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný