Dospívání dcery
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Jenda91 píše:
Ahoj, je mi 30 mám 12 a 7 letou dceru a jsem vdovec. Starší dcera dospívá jde do puberty. Jak s ni mám jako muž promluvit o změnách na těle? Menstruace a podobně, aby se nestyděla s otcem o tom bavit. Vůbec nevím jak na to. Může mi někdo prosím poradit
Takže dcera se Ti narodila, když Ti bylo 18?
Myslím, že na rady je pozdě, většina menstruuje dřív, já jsem měla i poučení ve škole, asi v páté třídě.
Osobně se přikláním k trollingu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jenda91 tak máš přece přítelkyni, když používáš její těhotenské testy - mimochodem nechal ses vyšetřit? rakovina varlat není žádná sranda,
tak ať přítelkyně promluví s dcerou, a přesně jak už někdo psal, ve 12ti už holky dávno všechno vědí,
také myslím, že jsi troll
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vidím trolla. Děláš si legraci z věcí, ze kterých normálního člověka mrazí. Všeho moc škodí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jenda91 píše:
Ahoj, je mi 30 mám 12 a 7 letou dceru a jsem vdovec. Starší dcera dospívá jde do puberty. Jak s ni mám jako muž promluvit o změnách na těle? Menstruace a podobně, aby se nestyděla s otcem o tom bavit. Vůbec nevím jak na to. Může mi někdo prosím poradit
Tak ve 12 už mi to přijde dost pozdě. Taky jsem byl sám na děti do jejich 11,ale s dcerou jsme takové věci řešili už mnohem dřív. Tím pádem to pro mě bylo mnohem snažší. Věděl jsem, že mě to čeká, tak i když jsem se cítil jako před maturitou, nic jiného nezbylo. Na konec jsme to skvělé zvládli a ještě jsme se zasmáli. Ale říkám byla mladší, ve 12 by mi řekla, jéžiš tati omg a spíše by ona byla ta, co by mě v tomto směru přiučila. V době internetu a navíc to řeší i ve škole, takže ví. Teď už jde jen o to aby měla důvěru a věděla, že se může kdykoli zeptat na cokoli, že to s ní rád probereš, ale víc bych se neangazoval, musí vědět, že tu si pro ní a to stačí a když bude chtít sama přijde. Kdyby si s tím teď najednou začal a jí to bylo třeba nepříjemné, sama by o to nestala, tak to bude akorát trapný a plný rozpaků pro oba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka JJ proto se ptám jestli to dopadlo dobře.