Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jestli máte nějaké zkušenosti s lékem Dostinex. Začala jsem ho brát a chtěl jse vědět jestli se třeba můžeme snažit o mimi i při jeho užívání. Děkuji.
MAjo, podle toho jak dlouho h o budes brat.
Pokud je to na 2 dny tak bych klidne do toho sla, pokud to budes brat nekolik tydnu, tak bych pockala.....
ale pak ty vysledky stoji zato- koukni na me metriky
cituji:„
Dříve, než začnete užívat Dostinex je třeba vyloučit těhotenství, nebo
při riziku otěhotnění užívejte mechanickou antikoncepci v průběhu léčby.
Otěhotníte-li při užívání léku, přerušte léčbu a vyhledejte lékaře. Pokud
se Dostinex podává dlouhodobě, je doporučeno pravidelné gynekologické
vyšetření včetně cervikální a endometriální cytologie.
Při užívání přípravku Dostinex a přetrvávajícím vynechávání menstruace
si musíte nechat každé 4 týdny provést těhotenský test.“
Mali z BC
Katko já mám brát půl tabletky jednou za týden. Mám to na dlouho. Já mám k tomu ještě utrogestan.
Ty metříky jsou super, kéž bych se taky jednou dočkala ![]()
Majo, v tom pripade bych to odlozila.
Jinak pokud mas vysoky prolaktin tak sance na tehu je minimalni, az to klesne, pujde to samo, uvidis.
Treba ja jsem brala poprve dostinec taky 0/5 tabletky jedou tydne, asi 8 tydnu a pak cca po 2 mesicich se zadarilo
Jo a jeste, pokud by se ti podarilo v dobe uzivani otehotnet, myslim ze to nejaka extra traga nebude, proste vyhledas doktora a hned ukoncite podavani.
Tym te ale nechci nabadat, jo?
Katko snad to dobře všechno dopadne. Já si taky myslím, že hned tak těhu nebudu, když ho mám zvýšený.
Ahoj Katko, prosím můžeš mi říct jestli jsi měla opožděnou ms, když jsi užívala Dostinex. Já užívala dvakrát týdně 1/2 tablety po dobu jednoho měsíce, zatím. Teď čekám na výsledky a podle toho se bude pokračovat dál. Děkuju.
majo - myslím, že se to nevylučuje - a jakou máš hodnotu, že ti ho dr. nasadil?