Dostinex – máte s ním zkušenosti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3251
3.1.11 21:56

zítra volám na výsledky krve a budem řešit dál.tak drž prosím palce.a klidně to můžem psát do zpráv,asi to bude lepší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kazuka
2.4.11 21:19

dostinex

Otěhotněla jsem do měsíce po léčbě dostinexem. S prolaktinem jsem se léčila už dvakrát. Teď dva roky po porodu to řeším zas.

• Citovat
  • Upravit
3251
4.4.11 14:28

tak já ho beru už od listopadu a nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kazuka
4.4.11 17:24

a menzes už přišel? To je hlavní. potom je to o tom samotném zázraku otěhotnění a není proč věšet hlavu!
:-)

• Citovat
  • Upravit
3251
4.4.11 18:21

Ms mám naprosto pravidelnou,prostě žádný příznaky,jen hooodně zvýšená hladina prolaktinu.přišli na to v podstatě náhodou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kazuka
4.4.11 20:00

Mě to zastavovalo menstruaci,tedy i ovulaci(půl rok bez menzes) Potom jsem to dostala a poté zjistila, že jsem těhotná a to až v 9. týdnu.
Nevím,jak dlouho se pokoušíte. Pokud to nepřesáhlo rok, není co řešit. My se teď vlastně taky pokoušíme, jakmile jsem vysadila antikoncepci, vyletěl mi prolaktin. Teď mi zjistili adenom a nasadili dostinex, tak uvidím

• Citovat
  • Upravit
3251
4.4.11 21:01

já už neberu ant.2roky,pokoušíme se rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kazuka
5.4.11 13:36

to ale i s léčbou, ne?! To dopadne dobře, uvidíte.. Jeďte na dovolenou a přihlašte se na jogu, nebo nějaké balanční cvičení. Naplánujte něco na co se budete strašně těšit. Prostě zkuste pomyslně odložit miminko na jindy, není vhodná doba a hotovo :-)

• Citovat
  • Upravit
3251
5.4.11 13:52

však jo,naplánovala sem si na léto spoustu aktivit,tak uvidíme,co stihnu a co ne.na jednu stranu strašně moc na dovolenou ject chci,ale pokud budu těhotná,tak nebudu moct,protože je to fyzicky náročný.tak uvidíme,jak to dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
16.10.11 23:10

ahoj podařilo se někomu již otěhotnět,při užívání dostinexu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3251
17.10.11 11:31

mě zatim ne :cry: už je to 14měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
15.1.13 19:58

Ahoj,
v květnu 2012 jsem spontánně potratila, následovala revize. Poté jsem několik měsíců nemenstruovala. Z hormonálního profilu byl zjištěný mírně zvýšený prolaktin. Nyní beru dostinex (1/2 tabletky 2×týdně po dobu 8 týdnů). Máte někdo podobnou zkušenost? Podařilo se vám otěhotnět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
17.3.15 14:05

Ahoj Holky
Ne ma některá z vás zkušenost z dostinexem je to při na prolaktin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
23.4.15 09:40

Ahoj, teď zrovna řeším, že mi ho napsal doktor (1/2 tbl. 2× týdně). Jsem po dvou ZT a snažíme se dál. Trochu mě zarazilo, že je v příbalovém letáku napsáno, že se má otěhotnět nejdřív měsíc po skončení jeho užívání. To ale není náš případ, dokonce mi současně s tím napsal clostilbegyt. Prolaktin jsem měla zvýšený jen mírně a problémy s MS žádné nemívám. Tak nevím. Nevíte někdo, proč by tam měla být ta měsíční pauza? Může to nějak ohrozit vývoj těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3251
23.4.15 13:56

@Marsip ono záleží, co máš za problém - mě tenkrát taky řekl, že hned až otěhotním, že se vysazuje… u každýho to je jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí