Dostinex – máte s ním zkušenosti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
51
23.4.15 14:17

Co mám za problém? To se zatím neví. Jednou bylo ZT v 10.týdnu a podruhé se ani neobjevilo srdíčko. Zatím mi dělali jen hormonální profil (4.den cyklu). Víc se snad dozvíme z vyšetření v trombocentru, které bude příští týden. Měla jsem zvýšený estradiol a prolaktin. Přesné hodnoty nevím, ale pochopila jsem, že estradiol byl zvýšený víc, zatímco prolaktin jen mírně. Kvůli estradiolu mám mít horm. profil příští měsíc zase. Na prolaktin jsem dostala právě ten dostinex. Kromě toho mám už 3 týdny prednison (napsal mi ho rovnou sám gynekolog bez imuno vyšetření), k tomu clostilbegyt od příštího cyklu. Tak mi to s tím dostinexem nejde moc dohromady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.16 22:01

Dostinex a otěhotnení

Ahoj, prosím moc o radu. S manželem se už rok snažíme o druhé miminko. Před měsícem mi doktor zjistil vysoký prolaktin v krvi, takže jsem dostala dostinex. Nikde jsem nenašla, po jaké době tu hladinu sníží? Jestli to třeba účinkuje už po první tabletě? Rozhodí se tím menstruace? Děkuji moc za zkušenosti. Podařilo se vám pak otěhotnět?

• Citovat
  • Upravit
1318
1.1.16 22:53

Mě pozvali na kontrolu po 2 měsících a už jsem měla prolaktin hodně nízký, z nějakých 50 mi to kleslo na 2, takže mi hned dr. snížila dávku. Na vyšetření jsem šla kvůli problémům s cyklem, menstruovala jsem cca 1× za 3 měsíce, první MS na dostinexu dorazila za necelý měsíc a od té doby pravidelně, takže účinek rychlý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.16 11:46

Potíže při braní dostinexu

Ahoj, prosím, máte někdo zkušenosti s vedlejšími účinky po dostinexu? Mě poslední dobou bolí hlava, mám závratě, jsem unavená a celkově slabá, beru asi 5 týdnů 1× týdně dostinex kvůli vysokému prolaktinu. Měla jste to některá podobně? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
11117
21.1.16 11:58

@Vend
ja mela pouze jednorazove 2 tablety za dva dny a nic mi nebylo. ale byla jsem upozornena, ze vedlejsi ucinky byt muzou.

ty stavy mas po tom, co si to vemes, nebo celkove porad? urcite to prober s doktorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
21.1.16 12:00

Beru dostinex dlouhodobě a prvních cca 6 měsíců bylo docela hrozných, příšerná únava, mohla jsem usnout ve stoje:-) pak se to zlepšilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
21.1.16 12:32

pro chlapy?

Mě by zajímalo, co by se stalo, kdyby si to vzal chlap. Četl jsem kdysi o nějaké studii o vyplavování Prolakinu do krve u mužů těsně po ejakulaci, kterýž pak způsobuje zvýšený pocit únavy a nechuť na sex. Dostinex tímto srážením hladiny zmíněného hormonu tuto situaci údajně měnil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
21.1.16 12:34

účinky Dostinexu

Několik studií poukazuje na hormon prolaktin jako pravděpodobný zdroj mužského období útlumu. Z tohoto důvodu se vytvořil experimentální zájem v používání léků, které prolaktin inhibují (např. Dostinex; také známý jako Cabeser nebo Cabergoline). Některé zdroje poukazují na to, že Dostinex je schopný úplně potlačit období útlumu a umožňuje mužům zažít rychle po sobě jdoucí několikanásobné ejakulativní orgasmy. Alespoň jedna vědecká studie tyto názory podporuje.[6] Dostinex je lék ovlivňující hormony a má mnoho potenciálních vedlejších účinků. Jedním z možných důvodů je zvýšené uvolňování hormonu oxytocinu. Dále se předpokládá, že množství vyprodukovaného oxytocinu může ovlivňovat délku období útlumu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.16 13:31

Dostinex a těhoteství

Vzala jsem dvě tablety dostinexu a zjistila jsem že jsem těhotná, mám brát dostinex dál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
18.2.16 20:38

@IrenaKřížová zeptej se doktora, co ti ho předepsal ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.16 21:40

@IrenaKřížová doktorka mi rekla, ze kdyz otehotnim dostinex brat nesmim…ale kontaktuj sveho dr a nahlas to

• Citovat
  • Upravit
74
9.6.16 14:10

Ahoj holky potrebovala bych poradit dostala jsem dostinex protoze i kdyz uz rok nekojim tak pri zmacknuti mi vytekalo mleko z prsou.mela jsem brat pul tablety 2 krat tydne po dobu dvou tydnu.pred tydnem jsem vzala posledni pulku a tento tyden mam mit ovulaci, myslite ze by jsme se mohli snazit o mimco???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
26.8.18 10:28

Dosinex

Ahoj holky prosím nemá některá z vás naprodej dosinex? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.19 18:58
@Anonymní píše:
Ahoj.
Dostinex jsme brala několik let.
Byla to jedinné léky, které na mne fungovaly na snížení prolaktinu. jestli se nepletu, tak jsme je brala cca 7 let. +-.
A nevím jeslti ke konci (už je 4 roky neberu), al ejeden čas jsme brala i 2 týdně.
Co se týče otěhotněn, tak jsme s tím nakonec neměla žádný problém. Možná to bylo tím, že začal ustupovat problém, který byl příčinou více jak čtyřnásobku hodní hracice prolaktinu v krvi.
Jinak v mém případě jsme i přes vysokou hladinu prolaktinu měšla naprosto normální a pravidelnou mestruaci…
Vrátím se k tomu otěhotnění. Dostinex jsme vysadila cca 1-2 měsíce předtím, než jsme se rozhodli pro mimčo spolu s horm. antkoncepcí.
otěhotněla jsme naprosto bez problémů hned napoprvé.

Ahojki chtěla bych se zeptat estli nevíte jak dlouho se vylučují dostinex s organismu? uz je tyjden jak jsem je brala, teď bych chtěla začít kojit ale mam strach ze se dostane mimcu s mlékem. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.11.19 22:37
@Anonymní píše:
Ahojki chtěla bych se zeptat estli nevíte jak dlouho se vylučují dostinex s organismu? uz je tyjden jak jsem je brala, teď bych chtěla začít kojit ale mam strach ze se dostane mimcu s mlékem. Děkuji

Netuším. Neberu ho už asi 13 let. Zeptej se v lékárně nebo ideálně lékaře, který ti ho předepsal. Možná bych i zkusila pročíst leták. :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex