Dotaz na profesionální odvšivení

1
4.10.24 22:25

Dotaz na Profesionální odvšivení

Ahojte prosím o radu. Už jsem vážně zoufalá. Je tady někdo kdo se nechal profesionálně odvšivit? Jak už v nemocnici nebo v Praze na klinice??…pomohlo vám to? A jak to probíhá?
Vyzkoušela jsem už vše v dnešní době snad už na ty potvory neexistuje lék :(… Předem děkuji moc děkuji za každou radu 🙏 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5954
4.10.24 23:28
@Lenny321 píše: Více

V devadesátkách byla v republice epidemie vší. Starý Orthosan přestal fungovat a byly oblasti, které byly úplně zamořené. Tehdy museli zřídit dokonce odvšivovací stanice. Fakt je, že ani dnes ty přípravky nejsou to, co býval starý Orthosan, než si na něj vši zvykly. Dnes to trvá dlouho celá ta odvšivovací procedura. Kup si nějaký lepší přípravek a dodrž přesně postup, jinak se toho nezbavíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
4.10.24 23:50

Hele, mam dlouhy husty vlasy a zbavila jsem se komplet za dva dny. Zjisteno, olejovy zabal na noc, pochcipaly. Dalsi den jsem koupila kouzelny vsivacek v rossmannu, cesala a cesala a vycesala vsechny hnidy. A uz se nic neobjevilo. Fakt zazrak. Kazdy tyden vezmu deti preventivne a zatim ok.

Příspěvek upraven 05.10.24 v 09:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
5.10.24 02:25

Silikonový ilolej z lékárny napatlat na hlavu do igelitu přes to šatech a nechat přes noc klidně nebo přes den klidně 24 hod. Chcipnou všechny i hnidy se udusi. Zabralo i na velmi zavsivenou hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
5.10.24 03:12

@Lenny321
Zrovna včera tu běžela VŠÍ DISKUZE , je tam spousta rad, zkus pročíst.
Koukala jsem, ze vsi klinika je, ale nikoho neznám, kdo by tam byl a ani si nedovedu představit cenu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
5.10.24 09:08

Kouzelný všiváček, ten vyčeše i hnidy, fakt velmi doporučuji! Stačí jen kondicionér, žádné další drahé přípravky nejsou potřeba. Zachránil nás už několikrát, mám dceru v 6. třídě a přitáhla je domů mockrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
6.10.24 08:31

I me se to letos povedlo, a to jsem vzdycky myslela, ze se svyma vlasama budu muset v pripade vsi dohola. Ten olejovysampon fakt funguje, musi se po tydnu opakovat. Nicmene to neni odpived na Tvuj dotaz, sorry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4152
6.10.24 08:35

Ja videla nejaka videa o tech klinikach a stejne dostanes domu hreben a musim denne vycesavat po navsteve. To neni ze jdes domu cista a uz nic nemusis. Takze za me lepsi kondicioner, kouzelny vsivacek a denne poctive systematicky vycesavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
6.10.24 09:50
@tini píše: Více

Když si ten silikonový olej necháš na hlavě přes noc tak to zabije i hnidy. Zůstanou ale mrtvé ve vlasech už se z nich nic nevylihne a postupně to odrusta. Nemusí se to vycesavst. Je to jen o čase jak dlouho si to na vlasech necháš. Je to už jen esteticky problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty