Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Test si udělej 14 dní po styku. Vřele doporučuju si nastudovat fungování cyklu. Samozřejmě, že můžeš otěhotnět bez menzes. Menzes totiž vždy předchází ovulace.
Test na HCG jako samoplátce po 14 dnech od styku? Není to rychlejší než lítat na gyndu?
@PETRAKIM píše:
Test na HCG jako samoplátce po 14 dnech od styku? Není to rychlejší než lítat na gyndu?
To ne já nechci na gyndu, jen jsem tam volala a ptala se. Já si počkám pár dní ještě než udělám tehu test.
@Anonymní píše:
Dobry den, v dubnu jsem si nechala píchnout antikoncepci depo provera, ale kvůli jistym gynekologickym požitím jsem si nenechala pichnout druhou injekci. Nemám už 5mesicu menstruaci tak jsem si myslela ze nemůžu být těhotná.ale 22.8 jsem měla pohlavní styk, kdy se partner udělal do mě. On to není úplně partner, randime spolu už půl roku. Ale nežijeme spolu. Dávali jsme si pozor, ale ten den když byl na mě, tak byl do mě. Nu. A já jsme nad tím mávla rukou, říkám nemám menses už dlouho, bez ní přece nemůžu ovulovat. Jenomže já poslední tři dny chodím často čůrat, v noci se budím na zizen. Bolí mě v podbřišku jako bych to měla dostat a prsa taky. Volala jsem před chvílí na gynekologii a prý i když nemám menses mužů ovulovat a otěhotnět. Kdy by bylo vhodné si udělat test?? Je to moc brzy?? Mám počkat na konec září?
Ty jako nevíš ze nejdřív je ovulace a pak ms?
Udělej si v pondělí test. Samozřejmě, že můžeš otěhotnět. Nejdřív je ovulace a kdyz není vajíčko oplodneno tak odchází s menstruaci. To je snad biologie 6 třída.
Jenomže já neovuluji 6let jsem měla sex bez ochrany. a nikdy jsem neotehotnela. A normálně jsem menstruovala sice jsem mívala 2mesice zpozdeni třeba ale měla jsem ji a neovulovala. Doktorka říkala, že neovuluji. Sice to je strašně dávno, protože mám dítě přes umělé oplodnění po těch 6letech snažení, ale po tehu jsem si nechala dát píchnout injekci antikoncepci, měla jsem po ní potíže tak jsem ji prostě vysadila a tak to prostě neznám no. Menstruaci nemám skoro 6mesicu. Jak mám vědět že budu ovulovat když jsem 6let neovulovala a normálně menstruovala
Dobry den, v dubnu jsem si nechala píchnout antikoncepci depo provera, ale kvůli jistym gynekologickym požitím jsem si nenechala pichnout druhou injekci. Nemám už 5mesicu menstruaci tak jsem si myslela ze nemůžu být těhotná.
ale 22.8 jsem měla pohlavní styk, kdy se partner udělal do mě. On to není úplně partner, randime spolu už půl roku. Ale nežijeme spolu. Dávali jsme si pozor, ale ten den když byl na mě, tak byl do mě. Nu. A já jsme nad tím mávla rukou, říkám nemám menses už dlouho, bez ní přece nemůžu ovulovat. Jenomže já poslední tři dny chodím často čůrat, v noci se budím na zizen. Bolí mě v podbřišku jako bych to měla dostat a prsa taky. Volala jsem před chvílí na gynekologii a prý i když nemám menses mužů ovulovat a otěhotnět. Kdy by bylo vhodné si udělat test?? Je to moc brzy?? Mám počkat na konec září?