Vše o zdravotních sestrách

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2806
2.11.16 15:51

Holky a jak jste snasenily, když jste se učily píchat injekce, odebírat krev, cévkování a všechny tyhle další zákroky? Mě by ta práce strašně lákala, ale tohohle se popravdě dost bojím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
2.11.16 22:17

@PepiKo tak kdyz ten dany vykon delas poprve i podruhe, tak je prirozene, ze se bojis. Nemas proste zkusenosti a praxi. Ale kdyz uz ten vykon delas po x-te, tak ziskavas jistotu a potom uz se nebojis ;). Premyslis o studiu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
2.11.16 22:39

@eviku-miluna přemýšlím dost, chtěla jsem jít na zdravku už na střední, ale naši byli proti… a na VŠ jsem pokračovala v tom oboru, co na střední, ale stejně vždycky v období podávání přihlášek koketuji nad tím přihlášku poslat.. letos končím ma VŠ, tak bych rada něco zkusila… ale popravdě nevím moc co a jak, ale asi zvolim cestu dodělat si maturitu na zdr asistenta, najít si práci a pak si dodělat kvalifikaci na sestru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
2.11.16 23:03

@PepiKo Pokud máš maturitu, tak bych šla na VŠ. Třeba Karlovu univerzitu. A dodělala si tři roky Bc a budeš plnohodnotná sestra. Střední školou nic neřešíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
3.11.16 13:28

@lasička1 já vím, ale pracuji na plný úvazek, takže mohu studovat jen kombinovaně a rozsah praxe sloučit s prací je na VŠ a VOŠ docela masakr… takhle bych mohla začít pracovat v nemocnici jako asistent a při studiu pak na VŠ by mi velká část praxe odpadla.. aspoň teda myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat