Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ultrazvuk byl dělaný vysoko sliznice vypadalo na tehu ale píchl vyvolávacku bu a nebo
POkud MS dorazila,tak těhu nejsi. Pokud by to těhu bylo,tak by ho vyvolávačka podpořila
Holky a na co si tu injekci chodíte vlastně dávat píchat,čtu to každou chvíli.Tak pár dní počkám ne,ms ovlivňuje plno věcí (stres,nemoc) snad se svět nezboří,když to dostanu o pár dní dýl ne?
Holky zdravím,nedostala jsem to 2 měsíce a dr.mi pichl minulý týden injekci a furt nic..Je možné, nebo stalo se některé z Vás že jste byli při pichnuti injekce už těhotné, nebo během toho jste otěhotněli jen to nešlo teď na UTZ vidět?? Já od včerejška spim i dva dny v kuse, jsem hrozně unavená,do toho jsem pěkně náladova a nevím kdy je vhodné si udělat TT. ![]()
Tak já otěhotněla po vyvolávačce 2×. Dr mi vyloženě řekl, že případné, ještě nezjištěné těhotenství ta injekce i podpoří. Pokud už máš těhotenské příznaky, tak můžeš testovat a test by měl být pozitivní. Pokud bude negativní, tak to těhotenské příznaky nebudou a jen ti haprujou hormony.
Ahoj chtěla bych se zeptat jestli někdo má zkušenosti s vyvolávačkou v pondělí sem si dělala tt a vyšel skoro pozitivní za 2 dny sem zkoušela znovu a vyšel negativní tak sem byla u dr udělala utz a nic neřekla a dala mi vyvolávačku vždy se mi vyvolávačka ms dostavila druhý den a nic vím že na to je 14 dní bolí mě v podbřišku dávám foto testu z pondělí a pak že včera je možné že můžu být těhu?? Díky za rady
Ten test je úplně negativní. Takže možná biochemicky. A i kdyby to těhotenství náhodou bylo, tak injekce neublíží. Kolik dnů máš zpoždění?
@lachtanice86 5 dní ale ms nám nepravidelnou takže ovu se mohla posunout
@Anonymní píše:
@lachtanice86 5 dní ale ms nám nepravidelnou takže ovu se mohla posunout
Tak to ani nevím proč ti dávala injekci
Když bo zpozdeni a dr píchl injekci a ms se dostavila diky injekci může být pravděpodobnost těhotenství i když se ms dostavila týden po vyvolávacce a zpozdeni 15 dnů?
Máte to nebo neměla jstw to některá?