Dotaz pro nehtařky - šablony a gel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1762
5.5.13 13:45

A 3 tisíce je začátek, já mám v nehtíkách a vybavení tak cca 200 000,– a to beru jen odhad… Ono se to nezdá ale jen barevných gelů mám k 200 a když si vezmeš, že jeden je v průměru za 150,–, pak modelovací gely, lesky, laky, zdobení, barvy, stamping, akryl, štětce, stůl, lampy Uv, lampička s dením světlem, odsávačka, bruska, Shellac mám min. za 40 000,– hele není to sranda, ale záleží na tobě jak moc se tomu chceš věnovat. U mš se z koníčka stalo povolání, takže i ty investice tomu odpovídají a rozhodně nejsem u konce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
10.6.13 08:56

Ahoj holky, obnovuji diskuzi, mám dotaz na nehtařky. Existuje nějaký lak/top coat, ktery se nanáší jako posledni vrstva na nalakované nehty, je bezbarvý, dá se použít na přírodní nehty, ktere nezničí, zapéká se v UV lampě a jde odlakovat odlakovačem? Existuje neco takového? Potrebuji, aby mi nehty vydržely dele nalakované, byly lesklé, odolné, ale zároveň, aby mi ten přípravek nezničí nehty. Prostě takovy jakoby bezbarvy lak. :) děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
10.6.13 15:33

Shellac je lak na přírodní nehty a dává se do uv lampy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
10.6.13 20:06

@sexyfraga dekuju, mrknu na nej. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
11.6.13 12:47

A nebo gel-lak od EBD, ale je potřeba trošku zmatnit nehet u shellacu se to nematní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
11.6.13 14:19

Nebo je teď novinka od výrobce Shellacu, firmy CND. Je to lak na nehty, který vydrží 7 dní a je to v podstatě klasický lak, jen je potřeba použít barvu+top, jinak to nefunguje. Mám odzkoušeno a ten týden vydrží, někomu i déle. http://magazin.modelaznehtu.cz/magazin/clanek/?…

Mohu jej sehnat i levněji, mám slevu na ŽL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková