Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Tak já jsem se v podstatě do nedávna barvila doma, a taky to tak vypadalo, barva se vymývala, vlasy byly na pohled i na omak zničené, zašla jsem do Klieru a od té doby jsem rozhodnutá se sama doma nebarvit. Dostala jsem přednášku o barvách a přípravcích na vlasy, které se prodávají v drogeriích, o tom jak jsou namíchané s bůhví čím, aby to právě nemělo ten výsledek jaký má mít, aby si to lidi kupovali častěji. Co je na tom pravdy netuším, ale musím uznat že z kadeřnictví, kde mají profesionální přípravky, mám vlasy stokrát lepší, barva drží, a vlasy jsou zkrátka zdravější
Jinak vlasy mi padají průběžně už od puberty, po porodu trochu víc, ale jen chviličku a už se to srovnalo… možná to budeš mít z domácího barvení..
zkusila jsi si zajít do salonu? Možná by to za zkoušku stálo aby jsi viděla ten rozdíl ![]()
Jo a měla jsem různé barvy, poslední cca rok jsem na modročerné ![]()
ahoj tak ja si barvim vlasy pomnerne casto kdy se mi chce
a zatim mi vlasy nepadaji pouzivam take Palette nebo hennu na vlasy je to prirodni ![]()
Barvim se doma,tak 1× za 2 mesice a vetsinou 1-2× za rok zajdu ke kadernici.
vlasy mi padaj silene,ale mam je tak husty,ze ples mit urcite jen tak nebudu.Jen me stve,ze ty moje tmavy dlouhy vlasy jsou vsude ![]()
MonnyDee píše:
Tak já jsem se v podstatě do nedávna barvila doma, a taky to tak vypadalo, barva se vymývala, vlasy byly na pohled i na omak zničené, zašla jsem do Klieru a od té doby jsem rozhodnutá se sama doma nebarvit. Dostala jsem přednášku o barvách a přípravcích na vlasy, které se prodávají v drogeriích, o tom jak jsou namíchané s bůhví čím, aby to právě nemělo ten výsledek jaký má mít, aby si to lidi kupovali častěji. Co je na tom pravdy netuším, ale musím uznat že z kadeřnictví, kde mají profesionální přípravky, mám vlasy stokrát lepší, barva drží, a vlasy jsou zkrátka zdravějšíJinak vlasy mi padají průběžně už od puberty, po porodu trochu víc, ale jen chviličku a už se to srovnalo… možná to budeš mít z domácího barvení..
zkusila jsi si zajít do salonu? Možná by to za zkoušku stálo aby jsi viděla ten rozdíl
Jo a měla jsem různé barvy, poslední cca rok jsem na modročerné
No kdyz ja jsem slysela nazor,ze u kadernice stoji barveni vlasu i 300,– na coz ja proste nemam,5 barev stoji tolik co teda jedno barveni u kadernice a tech 5 barev je skoro na rok a barva od kadernice asi rok nevydrzi neodrust ![]()
Tomu nazoru,ze barvy z drogerii jako treba Palette co pouzivam,nejsou kvalitni,moc neverim.To by si snad tak velky gigant netroufl delat ![]()
ja se prave to barveni ted snazim omezovat a tak se asi budu muset vratit k cervene,tak fakt vydrzela hooodne dlouho a to jsem se barvila tak tusim 2× do roka a dobry,ale ta prokleta hneda nedrzi dyl jak 2 mesice ![]()
Ja jsem taky vyzkousela uz hoodne barev vlasu od blond az po cernou,ale asi ta cervena byla nejlepsi ![]()
Pajule22 píše:
Barvim se doma,tak 1× za 2 mesice a vetsinou 1-2× za rok zajdu ke kadernici.
vlasy mi padaj silene,ale mam je tak husty,ze ples mit urcite jen tak nebudu.Jen me stve,ze ty moje tmavy dlouhy vlasy jsou vsude
No to mi ani nemluv,vlasy padaji do vseho a ne zridka se stane ze i v jidle je vlas,a to nemam vlasy dlouho
Nejhorsi je to po umyti vlasu nebo pri cesani,to je fakt des bes ale dr.mi nechtela posledne pomoct,ze pry si mam myt vlasy zloutkem a ten mi pak nesel z hlavy smyt tak uz to nedelam a myju je normalnim samponem ![]()
Barborka4 píše:
ahoj tak ja si barvim vlasy pomnerne casto kdy se mi chcea zatim mi vlasy nepadaji pouzivam take Palette nebo hennu na vlasy je to prirodni
Ja si taky myslim ze to Palette je hodne kvalitni,no stve me,ze jsou vlasy vsude a to byly i kdyz jsem se po porodu nechala ostrihat na kluka,takze v delce vlasu to asi nebude ![]()
Tak v jidle me vlasy nejsou nastesti
Mam je dlouhe,tak bych si vsimla, ale kdyz si je meju,nebo cesu,to jich je vsude plno ![]()
pardon ale Palette a Londa vůbec nejsou kvalitní barvy, to ti řekne každý kadeřník… možná tak z drogerie L´oreal a pak ty dražší nebo barvy od kadeřníka…
Zkus si barvit vlasy Hennou a v lékárně si kup nějaký šampon proti vypadávání vlasů třeba Pregaine + nějaké vitaminy třeba biosil, ten stojí kolem 60kč nebo dražší Revalid nebo Revitalon
Jindřiška7 píše:
pardon ale Palette a Londa vůbec nejsou kvalitní barvy, to ti řekne každý kadeřník… možná tak z drogerie L´oreal a pak ty dražší nebo barvy od kadeřníka…
MonnyDee píše:Jindřiška7 píše:
pardon ale Palette a Londa vůbec nejsou kvalitní barvy, to ti řekne každý kadeřník… možná tak z drogerie L´oreal a pak ty dražší nebo barvy od kadeřníka…přesně to samé mi bylo řečeno
taky si to myslím…
podle mne zadna barva neni kvalitni mozna nake ty co prodavaji v salonech ano ale i tak tomu neverim na 100% jak to vite ze jsou kvalitni? Mne by to jenom zajimalo jelikos si myslim ze kazda barva bude skodliva ![]()
Holky co si barvite doma samy vlasy,kolikrat do roka si je barvite a jakou znackou?Ja si barvim 1× za 2 mesice,tzn.tak 6× za rok kvalitnima barvama Palette nebo Londa a pripada mi,ze mi vlasy zacinaji cim dal rychleji odrustat,za ty 2 mesice uz jsou viditelne odrosty,ale ted uz to nechci znovu barvit,az treba za mesic.Zda se mi,ze mi hodne padaji vlasy a mam strach,aby mi do 30 nevypadalay vsechny
Driv jsem se barvila na cerveno,to barva vydrzela,ale ted na hnedo to je hned odrostle a ty moje hnusne puvodni vlasy si fakt nemuzu nechat
Taky vam po barveni padaji vlasy,nebo je to i treba jiny faktor - 7m vysazena antikoncepce,hodne silne akne… ze to nesouvisi s tim?kdyz jsem byla par mesicu po porodu u dr.tak mi rekla ze to padani mam z barveni vlasu,kamaradce naopak rekla jina dr.ze to nema z barveni vlasu,ez to na to nema vliv,pokud se nebarvi kazdy mesic na blond tak ted nevim.Od porodu uz to je 2.5 roku,takze to hormony po porodu nebude