Padání vlasů barvením

smutná
5.11.11 09:15

padání vlasů barvením

Holky co si barvite doma samy vlasy,kolikrat do roka si je barvite a jakou znackou?Ja si barvim 1× za 2 mesice,tzn.tak 6× za rok kvalitnima barvama Palette nebo Londa a pripada mi,ze mi vlasy zacinaji cim dal rychleji odrustat,za ty 2 mesice uz jsou viditelne odrosty,ale ted uz to nechci znovu barvit,az treba za mesic.Zda se mi,ze mi hodne padaji vlasy a mam strach,aby mi do 30 nevypadalay vsechny :nevim: :zed: :oops: Driv jsem se barvila na cerveno,to barva vydrzela,ale ted na hnedo to je hned odrostle a ty moje hnusne puvodni vlasy si fakt nemuzu nechat :-? Taky vam po barveni padaji vlasy,nebo je to i treba jiny faktor - 7m vysazena antikoncepce,hodne silne akne… ze to nesouvisi s tim?kdyz jsem byla par mesicu po porodu u dr.tak mi rekla ze to padani mam z barveni vlasu,kamaradce naopak rekla jina dr.ze to nema z barveni vlasu,ez to na to nema vliv,pokud se nebarvi kazdy mesic na blond tak ted nevim.Od porodu uz to je 2.5 roku,takze to hormony po porodu nebude :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
5.11.11 09:24

Tak já jsem se v podstatě do nedávna barvila doma, a taky to tak vypadalo, barva se vymývala, vlasy byly na pohled i na omak zničené, zašla jsem do Klieru a od té doby jsem rozhodnutá se sama doma nebarvit. Dostala jsem přednášku o barvách a přípravcích na vlasy, které se prodávají v drogeriích, o tom jak jsou namíchané s bůhví čím, aby to právě nemělo ten výsledek jaký má mít, aby si to lidi kupovali častěji. Co je na tom pravdy netuším, ale musím uznat že z kadeřnictví, kde mají profesionální přípravky, mám vlasy stokrát lepší, barva drží, a vlasy jsou zkrátka zdravější :palec: Jinak vlasy mi padají průběžně už od puberty, po porodu trochu víc, ale jen chviličku a už se to srovnalo… možná to budeš mít z domácího barvení.. :nevim: zkusila jsi si zajít do salonu? Možná by to za zkoušku stálo aby jsi viděla ten rozdíl :nevim:
Jo a měla jsem různé barvy, poslední cca rok jsem na modročerné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
5.11.11 09:25

ahoj tak ja si barvim vlasy pomnerne casto kdy se mi chce :mrgreen: a zatim mi vlasy nepadaji pouzivam take Palette nebo hennu na vlasy je to prirodni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
5.11.11 09:33

Barvim se doma,tak 1× za 2 mesice a vetsinou 1-2× za rok zajdu ke kadernici.
vlasy mi padaj silene,ale mam je tak husty,ze ples mit urcite jen tak nebudu.Jen me stve,ze ty moje tmavy dlouhy vlasy jsou vsude :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smutná
5.11.11 09:46
MonnyDee píše:
Tak já jsem se v podstatě do nedávna barvila doma, a taky to tak vypadalo, barva se vymývala, vlasy byly na pohled i na omak zničené, zašla jsem do Klieru a od té doby jsem rozhodnutá se sama doma nebarvit. Dostala jsem přednášku o barvách a přípravcích na vlasy, které se prodávají v drogeriích, o tom jak jsou namíchané s bůhví čím, aby to právě nemělo ten výsledek jaký má mít, aby si to lidi kupovali častěji. Co je na tom pravdy netuším, ale musím uznat že z kadeřnictví, kde mají profesionální přípravky, mám vlasy stokrát lepší, barva drží, a vlasy jsou zkrátka zdravější :palec: Jinak vlasy mi padají průběžně už od puberty, po porodu trochu víc, ale jen chviličku a už se to srovnalo… možná to budeš mít z domácího barvení.. :nevim: zkusila jsi si zajít do salonu? Možná by to za zkoušku stálo aby jsi viděla ten rozdíl :nevim:
Jo a měla jsem různé barvy, poslední cca rok jsem na modročerné :palec:

No kdyz ja jsem slysela nazor,ze u kadernice stoji barveni vlasu i 300,– na coz ja proste nemam,5 barev stoji tolik co teda jedno barveni u kadernice a tech 5 barev je skoro na rok a barva od kadernice asi rok nevydrzi neodrust :oops:
Tomu nazoru,ze barvy z drogerii jako treba Palette co pouzivam,nejsou kvalitni,moc neverim.To by si snad tak velky gigant netroufl delat :pocitac:
ja se prave to barveni ted snazim omezovat a tak se asi budu muset vratit k cervene,tak fakt vydrzela hooodne dlouho a to jsem se barvila tak tusim 2× do roka a dobry,ale ta prokleta hneda nedrzi dyl jak 2 mesice :zed:
Ja jsem taky vyzkousela uz hoodne barev vlasu od blond az po cernou,ale asi ta cervena byla nejlepsi :wink:

• Citovat
  • Upravit
smutná
5.11.11 09:48
Pajule22 píše:
Barvim se doma,tak 1× za 2 mesice a vetsinou 1-2× za rok zajdu ke kadernici.
vlasy mi padaj silene,ale mam je tak husty,ze ples mit urcite jen tak nebudu.Jen me stve,ze ty moje tmavy dlouhy vlasy jsou vsude :(

No to mi ani nemluv,vlasy padaji do vseho a ne zridka se stane ze i v jidle je vlas,a to nemam vlasy dlouho :oops: Nejhorsi je to po umyti vlasu nebo pri cesani,to je fakt des bes ale dr.mi nechtela posledne pomoct,ze pry si mam myt vlasy zloutkem a ten mi pak nesel z hlavy smyt tak uz to nedelam a myju je normalnim samponem :nevim:

• Citovat
  • Upravit
smutná
5.11.11 09:49
Barborka4 píše:
ahoj tak ja si barvim vlasy pomnerne casto kdy se mi chce :mrgreen: a zatim mi vlasy nepadaji pouzivam take Palette nebo hennu na vlasy je to prirodni :palec:

Ja si taky myslim ze to Palette je hodne kvalitni,no stve me,ze jsou vlasy vsude a to byly i kdyz jsem se po porodu nechala ostrihat na kluka,takze v delce vlasu to asi nebude :-(

• Citovat
  • Upravit
9044
5.11.11 09:51

Tak v jidle me vlasy nejsou nastesti :)Mam je dlouhe,tak bych si vsimla, ale kdyz si je meju,nebo cesu,to jich je vsude plno :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3951
5.11.11 10:32

pardon ale Palette a Londa vůbec nejsou kvalitní barvy, to ti řekne každý kadeřník… možná tak z drogerie L´oreal a pak ty dražší nebo barvy od kadeřníka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
5.11.11 10:34

Zkus si barvit vlasy Hennou a v lékárně si kup nějaký šampon proti vypadávání vlasů třeba Pregaine + nějaké vitaminy třeba biosil, ten stojí kolem 60kč nebo dražší Revalid nebo Revitalon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
5.11.11 10:34
Jindřiška7 píše:
pardon ale Palette a Londa vůbec nejsou kvalitní barvy, to ti řekne každý kadeřník… možná tak z drogerie L´oreal a pak ty dražší nebo barvy od kadeřníka…
:palec: přesně to samé mi bylo řečeno
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
5.11.11 10:39
MonnyDee píše:
Jindřiška7 píše:
:palec: přesně to samé mi bylo řečeno

taky si to myslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
5.11.11 11:39

podle mne zadna barva neni kvalitni mozna nake ty co prodavaji v salonech ano ale i tak tomu neverim na 100% jak to vite ze jsou kvalitni? Mne by to jenom zajimalo jelikos si myslim ze kazda barva bude skodliva :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
5.11.11 11:40
:)

Příspěvek upraven 11.12.11 v 17:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
5.11.11 11:47