Dotaz pro nehtařky - šablony a gel

2183
6.11.11 20:35

dotaz pro nehtařky

ahoj mám otázku na co jsou šablony u gelových nehtů, jak se to používá ?
a mužete doporučit gel, který drží na vlastních nehtech bez tipu?
moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
731
6.11.11 20:43

Ahoj. Šablony se používají místo tipů na prodlužování nehtů, nebo když se ti u geláku zlomí třeba růžek tak to použivám na nastavení abych ho nemusela nastavovat celej. Jinak gely používám od LCN s ty držej na všem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
6.11.11 20:52

Já jsem používala gely Magnetic a taky držely všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
6.11.11 21:22

Jak psaly holky přede mnou, LCN nebo magnetic, ale drží dobře každý gel když je dobrá příprava :pankac: Na té záleží nejvíc! Když ji odflákneš, nepomůže ani sebelepší materiál. Jestli si ale chceš dělat nehty jen pro sebe tak magnetic je zbytečně drahý a LCN ani nekoupíš, ten je jen na živnost (teda nevím o tom, že by se prodávala značka i normálně…). Zkus třeba Enii nails nebo Tascha, nebo Expa je taky super a ceny jsou mnohem přijatelnější. Třeba Expa Clear 10ml (tohle množství ti vystačí na dlouho - když jen sama sobě) je za cca 250,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
6.11.11 21:53

jo dělíme si nehty se sestrou doma samy a mě na mých nehtech nedrželo nic ani ze salonu a rada bych byla bez
tipu.
Ten Expa clier to je pěkná cena a je tedy dobrý? máme si ho pořídit?
A tu šablonu nalepím na nehet místo tipu naprodloužení a pak už dávám gel?
Jste moc hodné děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
6.11.11 22:07

koukni se na you tube, zkusím ti sem hodit nějaký odkaz. No možná ta příprava nebyla dobrá… a není salon jako salon, já když někdy vidím ty výtvory :roll: tak bych se :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
6.11.11 22:12

Ale jsou i holky kterým prostě gel nedrží, pak je na místě zkusit akrygel, nebo akryl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
6.11.11 22:17

http://www.youtube.com/watch?…

tady je to docela dobře vidět, já si teda šablonku sundavám před nanesením francie, ale to je jen můj asi zlozvyk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1763
6.11.11 22:23

U všech tipů nehtových plotének záleží na připravení nehtu - pokud to neuděláš důkladně, tak ti nebude držet ani gel bůh ví jaký. Za mě rozhodně Enii - nails a doporučím alespoň jednodenní kurz - určitě hoodně pomůže za málo peněz. Nepouštěla bych se do šablon, pokud nezvládáš základy - chce to fakt cvik, nehledě na to, že neodborným ,,nehtařením´´ si člověk může i fakt hodně ublížit. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
6.11.11 22:35

Taky není špatný platinum extreme ten je na přírodní nehty já také tipy nepoužívám potahuji jen svoje nehty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
6.11.11 22:57

Ahoj ja jsem si ted koupila gel Cuccio a ten e super. Mela jsem i eco uv gel a ten se mi loupal a Tasha taky. A sablony na nehty mam teflonove. Ale je dobre si koupit odmastovac a primer od Eni :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
7.11.11 10:19
mishka2 píše:
Jak psaly holky přede mnou, LCN nebo magnetic, ale drží dobře každý gel když je dobrá příprava :pankac: Na té záleží nejvíc! Když ji odflákneš, nepomůže ani sebelepší materiál. Jestli si ale chceš dělat nehty jen pro sebe tak magnetic je zbytečně drahý a LCN ani nekoupíš, ten je jen na živnost (teda nevím o tom, že by se prodávala značka i normálně…). Zkus třeba Enii nails nebo Tascha, nebo Expa je taky super a ceny jsou mnohem přijatelnější. Třeba Expa Clear 10ml (tohle množství ti vystačí na dlouho - když jen sama sobě) je za cca 250,–

Já vím o prodejně LCN v Hradci Králové, a jde to obědnávat poštou i bez živnosti. Ale ten 3 fázovej vyjde fakt draho pokud bude dělat nehty jen sobě, a s tou přípravou, pravda pravda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
7.11.11 10:47

No jo, já so spletla LCN a CND :mrgreen: :mrgreen: No tak s LCN zkušenost nemám jen s CND. Jen bych teda doporučila i pod jednofázový gel dávat bázi. Nicméně jak už tu někdo psal, určitě by bylo nejlepší udělat si alespoň jednodení kurz, třeba u nějaké šikovné nehtařky. Ono se takhle moc radit nedá, jen obecně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.13 13:36

Holky, da se „nehtarenim“ přivydělat k rodicaku? nemyslim zavratny vydelky, ale par stovek, tisicovek :lol:

uvazuju o rekvalif. kurzu, abych mohla mit zivnost, ale nevim, jake jsou zhruba naklady do zacatku?

diky za rady

• Citovat
  • Upravit
1762
5.5.13 13:40

Záleží na tobě jak ti to půjde, on si to každý představuje jednoduše a 80% nehtařek svou práci dělá blbě.
Investice záleží na tobě. Jestli chceš kvalitu tak počítej min.3 tis a víc za základ v menších baleních. Za paskvil z aukra dáš i 1500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková