Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
ahoj mám otázku na co jsou šablony u gelových nehtů, jak se to používá ?
a mužete doporučit gel, který drží na vlastních nehtech bez tipu?
moc děkuji.
Ahoj. Šablony se používají místo tipů na prodlužování nehtů, nebo když se ti u geláku zlomí třeba růžek tak to použivám na nastavení abych ho nemusela nastavovat celej. Jinak gely používám od LCN s ty držej na všem ![]()
Jak psaly holky přede mnou, LCN nebo magnetic, ale drží dobře každý gel když je dobrá příprava
Na té záleží nejvíc! Když ji odflákneš, nepomůže ani sebelepší materiál. Jestli si ale chceš dělat nehty jen pro sebe tak magnetic je zbytečně drahý a LCN ani nekoupíš, ten je jen na živnost (teda nevím o tom, že by se prodávala značka i normálně…). Zkus třeba Enii nails nebo Tascha, nebo Expa je taky super a ceny jsou mnohem přijatelnější. Třeba Expa Clear 10ml (tohle množství ti vystačí na dlouho - když jen sama sobě) je za cca 250,–
jo dělíme si nehty se sestrou doma samy a mě na mých nehtech nedrželo nic ani ze salonu a rada bych byla bez
tipu.
Ten Expa clier to je pěkná cena a je tedy dobrý? máme si ho pořídit?
A tu šablonu nalepím na nehet místo tipu naprodloužení a pak už dávám gel?
Jste moc hodné děkuji.
koukni se na you tube, zkusím ti sem hodit nějaký odkaz. No možná ta příprava nebyla dobrá… a není salon jako salon, já když někdy vidím ty výtvory
tak bych se ![]()
Ale jsou i holky kterým prostě gel nedrží, pak je na místě zkusit akrygel, nebo akryl…
http://www.youtube.com/watch?…
tady je to docela dobře vidět, já si teda šablonku sundavám před nanesením francie, ale to je jen můj asi zlozvyk…
U všech tipů nehtových plotének záleží na připravení nehtu - pokud to neuděláš důkladně, tak ti nebude držet ani gel bůh ví jaký. Za mě rozhodně Enii - nails a doporučím alespoň jednodenní kurz - určitě hoodně pomůže za málo peněz. Nepouštěla bych se do šablon, pokud nezvládáš základy - chce to fakt cvik, nehledě na to, že neodborným ,,nehtařením´´ si člověk může i fakt hodně ublížit. ![]()
Taky není špatný platinum extreme ten je na přírodní nehty já také tipy nepoužívám potahuji jen svoje nehty
Ahoj ja jsem si ted koupila gel Cuccio a ten e super. Mela jsem i eco uv gel a ten se mi loupal a Tasha taky. A sablony na nehty mam teflonove. Ale je dobre si koupit odmastovac a primer od Eni
![]()
mishka2 píše:
Jak psaly holky přede mnou, LCN nebo magnetic, ale drží dobře každý gel když je dobrá přípravaNa té záleží nejvíc! Když ji odflákneš, nepomůže ani sebelepší materiál. Jestli si ale chceš dělat nehty jen pro sebe tak magnetic je zbytečně drahý a LCN ani nekoupíš, ten je jen na živnost (teda nevím o tom, že by se prodávala značka i normálně…). Zkus třeba Enii nails nebo Tascha, nebo Expa je taky super a ceny jsou mnohem přijatelnější. Třeba Expa Clear 10ml (tohle množství ti vystačí na dlouho - když jen sama sobě) je za cca 250,–
Já vím o prodejně LCN v Hradci Králové, a jde to obědnávat poštou i bez živnosti. Ale ten 3 fázovej vyjde fakt draho pokud bude dělat nehty jen sobě, a s tou přípravou, pravda pravda ![]()
No jo, já so spletla LCN a CND
No tak s LCN zkušenost nemám jen s CND. Jen bych teda doporučila i pod jednofázový gel dávat bázi. Nicméně jak už tu někdo psal, určitě by bylo nejlepší udělat si alespoň jednodení kurz, třeba u nějaké šikovné nehtařky. Ono se takhle moc radit nedá, jen obecně…
Holky, da se „nehtarenim“ přivydělat k rodicaku? nemyslim zavratny vydelky, ale par stovek, tisicovek ![]()
uvazuju o rekvalif. kurzu, abych mohla mit zivnost, ale nevim, jake jsou zhruba naklady do zacatku?
diky za rady
Záleží na tobě jak ti to půjde, on si to každý představuje jednoduše a 80% nehtařek svou práci dělá blbě.
Investice záleží na tobě. Jestli chceš kvalitu tak počítej min.3 tis a víc za základ v menších baleních. Za paskvil z aukra dáš i 1500,–